Mamici de Arad...???(13)
Raspunsuri - Pagina 11
Claudelu spune:
RO-MA-NIA!!!!!!!!!!!
RO-MA-NIA!!!!!!!!!!!
BRAVO, am luat 2 medalii de aur , una la barna si una la sol, ambele luate de PONOR, o medalie de argint la sol - SOFRONIE si 2 de bronz, una la barna fete - EREMIA si una la sarituri baieti - DRAGULESCU!!!!
P.S: Sunt dupa 2 pahare de vin
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Claudelu spune:
Fetelor, pe unde umblati??? Am inceput sa vorbesc singura
Li, spune-mi daca te-ai vazut cu Ioana(pupymic)...
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
LindaG spune:
Clau,nu m-am intilnit cu Ioana.Cel putin nu mi-a dat nici un telefon atita timp cit am fost eu in Ro.Imi pare tare rau ca tare as fi vrut sa o cunosc.Poate la aproxima ocazie.Oricum intilnirea noastra tare mult mi-a placut.
Mai fetelor,in prima zi cind am fost in Ro.,dupa o plimbarica seara pe strand,ma trezisem dimineata muscata pe piciorul drept de un purece(pe tot piciorul),dupa aia m-au muscat tintarii tot pe piciorul drept,cind am venit in Germania pe drum,in masina m-a muscat o furnica tot pe piciorul drept si aseara dupa ce am fost pe un cimp de ne-am uitat la un foc de artificii m-am trezit dimineata muscata de un purice...tot pe piciorul drept.Asa ca va puteti da seama ce fain arat...Tot piciorul drept mi-e ciuruit de muscaturi de la glezna pina la talie.Si ma minca de imi vine sa ma sui pe pereti.Saracul Mark tot trebuie sa ma faca cu crema sa nu ma mai scarpin ca la citeva bubite a dat singele de cit m-am scarpinat.Asa bine imi merge!!!
Va pup
P.S. Clau,bea si pentru mine un pic ca eu nu am acasa nimica.
LindaG
Claudelu spune:
Li, piciorul tau ciuruit...imi imaginez ce bine arati
Imi pare rau ca te-ai vazut cu Ioana...sper ca e bine!!!
Poze familie
LindaG spune:
Hei fetelor,cam trageti chiulul,nu-i asa?
Eu stiu ca doua sunt plecate in concediu,una nu are calculator si una nu ii in Arad,dar restul pe unde umbla?
Clau vad ca am cam ramas doar noi doua pe aici!!!
LindaG
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by LindaG
Hei fetelor,cam trageti chiulul,nu-i asa?
Eu stiu ca doua sunt plecate in concediu,una nu are calculator si una nu ii in Arad,dar restul pe unde umbla?
Clau vad ca am cam ramas doar noi doua pe aici!!!
LindaG
Chiar asa!!! Pe unde or umbla fetele astea! Cu Anto sper ca nu s-a intamplat din nou ceva...sper din suflet sa fie bine!!! Azi i-am scris un sms si vad ca nu mi-a raspuns si de aceea sunt in dubii, ca daca nu ar fi fost nimic ori m-ar fi sunat ori imi scria si ea un sms...deci, nu stiu ce sa cred!!!
Am ramas copiii nimanui
Nu, nimeni nu ne vrea(stii piesa, nu???)
Poze familie
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by LindaG
Da Clau,stiu piesa si chiar ca nimeni nu ne vrea!!!!
LindaG
Lasa Li ca daca ele nu ne vor, noi le vrem...hahahahahahahahahah!!!!
Mai spune-mi de voi, ce mai faceti, cum sunteti? Hai sa ne intretinem noi, daca restul ne-au parasit
Revin si eu mai tarziu, sa-ti mai pove cate ceva despre noi...OK???
Pusilici!!!
Poze familie
alina33 spune:
Si eu sunt pe-aci da mi-e lehamite de nu mai pot.Sunt stresata si n-am chef de nimic.
Era sa piarda Daci toate lucrarile din calc si a fost la limita.Dupa 2 zile de chin si stres a fost ok.le-a salvat.Si duminica cind eram si noi linistiti dupa atita stres, ne face unu varza masina.Noi stam la parter si masina e parcata chiar in fata.Asa ca va imaginati ce fata am facut cind am auzit bubuitura.O suparareeeeeeee din aia ca nici sa te enervezi nu poti.
Cine stie cit o sta si in service.Ca asigurarile astea sunt bune numa de luat banii.Tare suparat mai sunt!
Va pup
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina33
Si eu sunt pe-aci da mi-e lehamite de nu mai pot.Sunt stresata si n-am chef de nimic.
Era sa piarda Daci toate lucrarile din calc si a fost la limita.Dupa 2 zile de chin si stres a fost ok.le-a salvat.Si duminica cind eram si noi linistiti dupa atita stres, ne face unu varza masina.Noi stam la parter si masina e parcata chiar in fata.Asa ca va imaginati ce fata am facut cind am auzit bubuitura.O suparareeeeeeee din aia ca nici sa te enervezi nu poti.
Cine stie cit o sta si in service.Ca asigurarile astea sunt bune numa de luat banii.Tare suparat mai sunt!
Va pup
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
Alina, imi paree tare rau! Cu lucrarea de licenta si eu am patit ceva de genul doar ca a mea nu s-a putut recupera in intregime, am pierdut cateva pagini din ea...eu am avut timp suficient si sa o sciru de la inceput...eu o aveam scrisa intai pe hartie...Ma bucur ca a reusit Daci sa o recupereze! Cand are licenta???
Iar cu masina, chiar e mare ghinion si ma gandesc ca nu va e tot una...alti bani, alta distractie...mai dar ce nebun a fost ala, sau a fost beat...mai mult ca sigur a fost beat, nu???
Ce mai face Dragos? Ai inceput diversificarea???
Am vorbit azi si cu Anto si ei sunt bine, are doar probleme cu calculatorul...mai sunt cateva zile si scapa si Deni de "gips", altfel ii spune dar nu retin cum...Bine ca sunt si ei bine!!!
Acusica trebuie sa vina si AlinaM...a stat cam mult, nu???las' ca-i dam ca ne-a parasit atat de mult
Poze familie