Mamici de Arad...???(13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina, nu eu sunt cea care probleme cu sterilizatul, ci alina33.
La mine nu e cazul, pentru ca nu-i dau lapte(il alaptez inca0 iar sticluta de ceai nu o fierb, doar o spal. Cat despre cazare sper ca o sa ne descurcam la fata locului, pentru ca nu stim exact unde ne oprim.
Clau, nu mai vorbi atata de pestereala, ca ma trec fiorii. Eu sunt claustrofoba si nu as intra pentru nimic in lume intr-o pestera in care sa nu pot merge in picioare.
Eu nu am vazut aseara gimnastica si nici meciul de fodbal, motiv pentru care am suferit un pic. Am fost pe strand sa ne intalnim cu niste prieteni din Bistrita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, sa sti ca si eu sufar de claustrofobie si toate astea am avut curaj sa intru in pestera, unde chiar imi place la NEBUNIE!!!!!!! E singurul sport "extrem" pe care l-am facut si singurul pe care l-as practica la nesfarsit:))))
Meciul de fotbal nici eu nu l-am vazut, decat golurile romanasilor nostri...Gimnastica am vazut-o din cap pana in picioare si din nou, caracteristic arbitrilor, au dat niste note exagerate americanilor...oricum eu zic ca am terminat destul de bine, luand in considerare faptul ca gimnastica masculina n-a prea avut valoare pana in urma cu vreun 1 anisor...

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Am revenit si io un pic.Am avut probleme cu calcularetul si acum am timp limitat de acces ca a ramas Daci cu lucru in urma.
Le mai fierb pina mergem in vizita la doc si daca imi da liber la ele nnnu le mai fierb..
Gabi iti doresc vreme cu nori pentru drum si vreme faina pentru la mare ...si munte! Sa faceti poze multe si sa le pui si pe net!

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Alina multzam de urari. Am avut o zi plina, am fost cu soacra-mea la cumparaturi, ca mergem si cu socrii in concediu, si pe caldura asta numai sa nu mergi cu masina!. Asa macar mai putem si noi sa iesim putin singuri. Am intrat sa iau reteta de la papanasii lui Anto, ca mi-e o pofta nebuna. Acum ma pun sa fac.

Mergi la inceput

Gabi, concediu placut si vreme cat mai buna!!!

Anto, hai nu ma speria!!! Sper ca sunteti bine!!!

Eu numai vesti proaste am primit azi...nasoala zi...SI pe langa asta Claudiu imi face din nou erizipel, iar acum are temperatura 39...Doamne ca de vreo 1 an jumate n-a mai facut si bine a fost...asa mi-e de mila de el

Va pup!

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Fetelor, mergeti la Zilele Aradului!!!! Daca da, pupati-i pe Voltaj si din partea mea, ca noi nu putem merge pentru ca nu i-a scazut temperatura la Claudiu

Poze familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetele,ce mai faceti?
Iaca am ajuns si noi cu bine in Germania,miercuri dimineata.
La mare a fost fain dar nu ne-a fost confirmata rezervarea la hotel asa ca nu am avut camera.De abia seara pe la 7(am ajuns dimineata la 10:30)ne-au dat doua camere intr-un alt hotel,care nu au fost nu stiu ce faine dar macar am avut unde sta.Timpul a fost fain asa ca eu in rest nu ma pot plinge.
Clau,cum se simte Claudiu?Si zi-mi si mie te rog,ce ii aia erizipel ca inca nu am auzit de asa ceva.
Fetelor care sunt in concediu si celor ce vor pleca va doresc concediu placut.
Anto ma bucur ca esti mai bine dar imi pare rau de Denisa,sper sa se faca bine repede,pacat ca nu poate sa mearga la antrenament si ca sta toata vacanta cu piciorul in ghips.
In rest va pup pe toate si pe toti si am sa mai intru.

LindaG

Mergi la inceput

Fetele, noi dimineata plecam in vacanta. Ne vedem peste doua saptamani.
Clau, insanatosire grabnica lui Claudiu.
Alina 33, m-a, intalnit cu sora te ieri la Ziridava, deja i se vede burtica!
Va doresc numai bine, sa fiti cuminti si sa aveti grija de bobolici.

Mergi la inceput

OOOOOHHHHHOOOOO, lume noua!!!
Li, bine ai revenit!!! Nasol, se mai intampla si de astea...nu sunteti nici primele nici ultimele, bine macar ca v-au dat alte camere si ca v-ati simtit bine...!!!

Erizipelul este o infectie in corp, care are poarta de intrare orice rana, in special intre degetele de la picoare si se manifesta tare nasol, adica se umfla piciorul (daca aici apare), se inroseste sau se invinateste si face febra ffffff mare...piciorul, acolo unde se inroseste este fff cald si svagneste exact ca si atunci cand ai puroi...este o boala tare nasola, mai ales ca odata luata sansele de a scapa de ea sunt foarte mici...Uite, Claudiu anul trecut a fost internat la dermato si am crezut ca am scapat de chinul asta, pana ieri cand a reaparut...mai poate aparea si pe baza de stres...la Clau indeosebi din cauza asta apare...Cam astea stiu despre boala asta...nu cunosc termeni medicali, dar sper ca ai inteles...Fereasca D-zeu pe toata lumea de asa ceva!!!

Claudiu, azi s-a simtit mult mai bine, i-a scazut intr-un final si febra si ptr ca stia cat de mult imi doresc sa merg la Zilele Aradului a insistat si pana la urma am cedat si l-am luat pe Raulica si am plecat la distractie...Doamne ce bine ne-am simtit...Toata lumea se uita dupa noi, mai ales ca l-am dus pe Raul in ham...tare mult ii place in ham...a avut trecere fiu-meu la gagici...Am fost fff intuitivi ca n-am mai ramas, pentru ca imediat ce ne-am dat jos din taxi a inceput sa ploaua...Doamne dar ce ploaie! In sfarsit se racoreste, ca eu deja nu mai suportam caldura asta

Poze familie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzica

Fetele, noi dimineata plecam in vacanta. Ne vedem peste doua saptamani.
Clau, insanatosire grabnica lui Claudiu.
Alina 33, m-a, intalnit cu sora te ieri la Ziridava, deja i se vede burtica!
Va doresc numai bine, sa fiti cuminti si sa aveti grija de bobolici.

GABI, concediu placut si vreme cat mai buna!!!!!!!Sa va intoarceti cu bine!!!

ALINA, felicitari sorutei tale pentru !! SArcina usoara!!!

Poze familie

Mergi la inceput