despre soacre
Raspunsuri - Pagina 2
MLDiana spune:
quote:
Originally posted by elenika
eu propun sa clonam soacra Adinei
elena p
Lidia ,Tiara si David D.
Madachan spune:
Eu am doua soacre :)))!!! Dar amundoua sunt femei cu capul pe umeri, nu am probleme cu ele. Asta atata timp cat locuim separati.Daca am sta impreuma cred ca s-ar schimba lucrurile.
in 25 saptamani ,DPN 21 Nov, http://photos.yahoo.com/madachan2002
lumit spune:
Timp de cativa ani socrela mea a tot incercat sa ne desparta(motiv sa-i port sambetele).A renuntat cand a vazut ca sotul meu e mai incapatanat decat ea.Mai intai au avut loc niste"intalneli"la care fiecare era in garda,gata sa se apere sau sa sara la gatul celeilalte
.Acum relatia e OK(cel putin in aparenta),mai ales ca ne vedem rarut.
In concluzie:la inceput nu ne-am iubit,acum ne iubim...ca la inceput!
Maruta spune:
quote:
Originally posted by iselin
SOACRA ADINA DA!!!
SOACRA AISSA NU!!!
Cu siguranta ....
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
rocsy spune:
Buna fetelor, eu sunt colega Elenei cea care a declansat acest subiect, nu degeaba pt ca va rog sa ma credeti cei doi de cand stau cu soacra mea ar fi trebuit sa fie cei mai frumosi din viata mea dar au contribuit la schimbarea mea ca persoana si m-au facut sa trec pe langa lucrurile cu adevarat frumoase pe care ti le ofera viata,asta pt ca inca ma simt ca un musafir in casa sotului meu si nu am nici-o putere de decizie, nu sunt lasata sa gatesc pr ca sufera de microfobie si bucataria este camera in care stau cel mai putin, sunt nevoita sa-i mananc mancarurile ei fara gust , asta pt ca este casa ei , lucrurile ei si mi s-a spus clar ca nu mai este loc si pt altcineva.Imi spal singura lucrurile desi in casa exista masina de spalat , desi si ea inca mai fierbe prosoapele pe aragaz, nu cred ca va vine sa credeti cum traiesc acolo, sau cum poate trai un om , complexat si plin de fobii si asta se rasfrange asupra tuturor celor din jurul ei, este teribila!
A_Iulia spune:
Roxy...imi pare rau ce aud...dar nu puteti schimba situatia? In sensul ca mi se pare mai potrivit sa incercati sa locuiti singuri (tu cu sotul tau), macar cu chirie undeva...
Sotul tau ce zice de toata povestea asta?
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
rocsy spune:
Am putea dar am facut acest compromis pt a putea strange bani , speram sa facem un imprumut sa ne luam casa, asta este singurul lucru care ma motiveaza si-mi da puterea de a merge mai departe:Speranta!
A_Iulia spune:
O sa fie bine! Pana atunci, incearca sa ignori situatia. Nu mai e mult!
Succes!
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre