despre soacre

despre soacre | Autor: elenika

Link direct la acest mesaj

buna fetelor si baietilor care sunteti,
de fapt subiectul asta l-a deschis colega mea de serviciu care ma innebuneste toata ziua la cap cu povesti despre faimoasa ei soacra, care fie vorba intre noi e un specimen.
voi cum va intelegeti cu ele ( si eu am o soacra de mare exceptie dar multumesc lui d-zeu ca nu prea ne intersectam)ca ea e disperata?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns totonio spune:

eu personal ma inteleg perfect cu soacra mea care este o "nebuna".........este genul de om care stie sa sa-si pastreze sufletul si mintea tinere.....

bineinteles ca mai avem si divergente dar nu ceva suparator sau definitiv, asta pentru ca nici ea si nici nu suntem perfecte....

cred ca o rezolvare in cazul colegei tale de serviciu ar fi vederea "mai rarut ca-i mai dragut", daca nu se poate cred ca cu ceva diplomatie ar putea rezolva ceva...

va pupic dulce si va doresc tuturor o soacra ca a mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Parca s-a mai discutata despre bine meritatele noastre soacre...dar oricum ma repet ,am soacra super....la toate va doresc asa soacra.
nu se baga ,nu pune intrebari ,nu isi da cu parerea ,ma ajuta enorm de mult .
sincer ma inteleg eu mai bine cu ea ,decat sotul cu ea.
...dar nu este asa si cu cealalta nora a ei. eu cred ca relatia nora-soacra depinde f mult de nora.
cu cealalta nora este calvar ,dar clar nu din cauza soacrei mele ci din cauza cumnatei mele.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenika spune:

Eu sunt convinsa ca m-as intelege foarte bine cu ea daca ar exista comunicare intre noi dar pana nu avansam in sensul acesta lucrurile nu se pot inbunatatii. Eu sunt "cel mai bun prieten al omului" ssi sunt convinsa ca intr-o zi o sa ne intelegem bine, insa pana atunci trebuie sa am rabdare...sau nu.
Mai vedem noi ce-o fi,
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

Ei bine daca voi va laudati cu super soacre ei bine a mea e cea mai parsiva fiinta pe care am cunoscut-o vreodata.
Bune prietene inainte ca eu sa am ceva cu baiatul ei ... dupa ce a vazut ca ne-am cuplat, la inceput a crezut ca e o joaca, dar cand a vazut ca e serioasa relatia si-a dat arama pe fata ... dar ce n-a facut fetelor ca sa ma desprata de "fisu" ... Noroc ca barbatul meu e cu capul pe umeri si nu a plecat urechea la ea si nici la taicasu (ca-l intorsese si pe ala impotriva noastra). Daca cineva imi povestea asa ceva nu credeam ... stiintifico fantastic fetelor: de la facut vraji si prostit pe fisu la crize de isterie ca moare ca l-am imbolnavit pe barbasu de inima ...etc....

Abia cand ne-am stabilit ziua cununiei si a vazut ca nu mai poate face nimic ... iata ce zice soacra-mea " Gata ce-a fost a fost de-acum incolo esti fata noastra !" Cred ca mai bine imi dadea cu vatraiul in cap ... ca eu daca n-as mai fi vazut-o vreodata in viata as fi fost foarte fericita. Si acum cine credeti ca ma striga prin casa "Ingeras ??" ... n-ati ghicit ... SOACRA MEA ... caci desigur asa fraiera cum sunt stau cu soacra mea in casa. Noroc ca plec la 07 dimineata si vin la 19 seara ca altfel o vedeati la stirile de la ora 5 !!!
Stiati ca exista oameni care nu ies din casa deloc ? nici macar sa faca piata ? nici sa se duca la munca ? ei bine ... soacra mea face toate lucrurile astea !!!!

Va invidiez ca aveti soacre cu capul pe umeri care va lasa in pace si pe voi si pe barbatii vostri .... eu visez la clipa cand o sa plece la tara si o sa ramanem singuri ...

Salutatile din partea mea pe soacrele voastre pentru ca merita !!! Sa le dea Dumnezeu sanatate si sa le tina tot asa !!!

Maruta

Na ca am parat-o pe soacramea ... he he he

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

In afara iresponsabilitatii crase a socrilor mei vis a vis de fiul d-lor (manifestata pe tot decursul existentei lui de pana acum) nu am ce sa le reprosez. Sunt prea aerieni si rupti de realitate ca sa intre in vreun conflict cu noi. Stiu ca :"putea fi si mai rau". Stiu ca parintii nu se judeca (dar tare e greu sa te abtii). Incerc sa am o relatie rece si protocolara numai si numai din respect fata de sotul meu. E un om minunat si totusi el exista (fizic) datorita lor. Iar eu aveam o mare nevoie de el, in mod special de el. Asa ca... totusi ei mi-au facut un mare bine, fara intentie desigur. Pt asta ii numesc totusi parinti si e loc de un respectuos "Buna ziua". Nimic mai mult.

Denisa si bebica din burtica - 24 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mamaaaa, Maruta, si credeam ca io sunt napastuita. Ma rog, acuma e mai bine, de ziua mea zice numai "la multi ani, sa traiesti si sa fii sanatoasa, ca sa poti sa ai grija de baiatul meu!"

ca-mi vine sa

C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

soacra? O Doamna cu D mare. Chiar daca ar avea ceva de comentat are prea mult bun simt ca sa te deranjeze...Desi are 1.50 si gura mare, a tzinut singura casa in spinare si datorita gurii ei, au ajuns cei doi copii ai ei ( sotzu si cumnata) oameni. Nu se baga, si face tot ce-i posibil pentru copii sa se inteleaga cu sotzii , soatzele...
N-am ce sa-i reprosez, tot respectul pentru ea dar si pentru socru

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

SI EU AM O SOACRA... SA TRAIASCA, ACUM SUNT DEPARTE DE EA, TOTUL ERA OK PANA CAND AVEA CEVA DE SPUS, NU SPUNEA DIRECT, TRANSMITEA PRIN INTRERMEDIARI, CICA SA NU MA DERANJEZE, DAR IN TIMP AM INVATAT SA MA PORT CU EA. ACUM CHIAR AS AVEA NEVOIE SA MA AJUTE, DAR NU E. MAI BINE CU RAU DECAT FARA RAU???

ORICUM FAZE MEMORABILE STIU DE LA BUNICA MEA, SOACRA MAMEI MELE SI PANA LA SOACRELE COLEGELOR MELE. CRED DE FAPT CA ELE SIMT CA PIERD PUTEREA ASUPRA "BAIETEILOR".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Am mai laudat-o o data si la subiectul mai vechi si nu ma rabda inima sa n-o mai laud o data.
Soacra mea calca toate rufele, face curatenie, iar mai nou sta si 4 ore pe zi cu copilul. Tot ea e responsabila cu gatitul (in asa fel ca in permanenta sa avem mancare gatita in frigider). Si pentru ca noi suntem niste nesimtiti si nu ne deplasam, o aduce ea.(nu gateste la mine, ci la ea acasa!).
Niciodata nu am auzit de la ea un cuvant nepotrivit. Are foarte mult bun simt si e pentru mine mama doi.
Hai c-am laudat-o destul dar pe bune ca e adevarat.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si eu sunt de parere ca cea mai buna politica e sa stai cat mai putin in prezenta soacrei. Ame a incercat si ea inca de cand eram doar prietena cu sotul meu sa ne desparta, sa-i gaseasca pe alta "de la tara cu vie si masina", chiar i-a aranjat o intalnire, dar nu a avut succes. Intr-o ultima incercare, cu 2 zile innainte de nunta noastra a plecat din Bucuresti si nu a venit la nunta. Noi am mers mai departe, bineinteles si fara ea. Dupa nunta, cand am scos pozele, nu a vrut sa le vada, ca ce, "ea nu a fost acolo si noi nu trebuia sa facem nunta fara ea". Au trecut insa 9 ani, nu am stat nici o zi in casa cu ea (1 an cu chirie, 6 la mama si de 2 ani avem casa noastra) si acum pot spune ca ne intelegem. Dar de la distanta, mergem pe la ea aproape saptamanal, si cam atat. O simt ca incearca sa se apropie, sta la noi cand plecam in concediu (sa aiba grija de casa), ne lauda cu ce am realizat, dar din pacate eu nu o sa pot uita incercarile ei de a ne desparti. Asta e!

Mergi la inceput