Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA!

Bine ai revenit Ileana!
M-a distreaza mereu poznele lui Luca!E un scump de copil!

Mariana si DAVID(11.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Bine ai revenit, Ileano ! Mai, dar multe a mai facut Luca intre timp

Bubu, bine ca ati scapat de operatie. Uf, e nasol oricum cind ajungi cu micutii la doctor.

Vikinga, esti sigura ca a venit la tine socrela si n-o fi vreo clona de se poarta asa frumos cu tine ? Oricum e !

Super mami, nu te stresa, e f bine cit are printesa. Si Codrin a avut cam tot asa acum o luna. Sa nu-mi spui ca si pe tine te "iubeste" soacra, ca ai discutii in familion.

Tutzi, zi-ne odata cum a fost la mare ?

Ellie, Codrin papa dimineata doar lapte, un biberon plin, apoi la 12 fructe cu brinza dulce, la 4 pireu de legume cu carne, apoi iaurt si seara cereale apoi lapte in completare.

Codrin nu mai are stare in patutul lui. Cum simte ca il pun in pat, cum se pune pe urlat. Vrea numai in rotobil sau in patul mare din dormitor, cu mine linga el, of course. Se tine scai de fusta mea, si cind ii e foame urla si ma prinde de picioare. In rest, n-a mai facut nici un alt progres, doar ca e plin de energie si incepe sa ma epuizeze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ileano, stiu ca ai sa ma injuri, dar eu zic sa fii bucuroasa ca manca, Matei de cand a inceput cu dintii nu mai vrea sa vada lapte in fata, sa vezi tu atunci chin sa il pacalesti sa bea macar 150 ml de lapte!! Asa ca eu zic sa il lasi in pace si sa ii dai sa bea, parca ce are sa pateasca? Daca iti faci probleme cu kilogramele, hai sa fim seriosi, la cat e de activ Luca, nu as crede ca o sa fie probleme vreodata sa fie gras. Iar daca ti-e greu tie sa faci laptele noaptea, baga un biberon gata facut in frigider si il incalzesti numai noaptea. Despre trezit, stiu si eu cum e , adica azi noapte Matei m-a trezit de la 1.30 pana la 8 dimineata, cand s-a sculat de tot, cam de vreo 7 ori. Adica plange in somn si tre' sa merg sa ii dau un pic de ceai. La noi e invers, adica nu vrea sa simta lapte in gura, numai ceai si ceai, ca uneori imi vine sa arunc biberonul ala pe fereastra. Is curioasa si eu cand o sa doarma iar toata noaptea, ca pana la 7-8 luni asa a facut, cand a inceput agitatia cu dintii ... si salut somn .

Simona, daca tu crezi ca acum te epuizeaza, mai asteapta un pic . Sa vezi cum o fi cand se ridica singur in picioare si te urmareste in toata casa si face numai tampenii . Mai vorbim atunci, dar poate ai "norocul" si te intorci la servici pana atunci si o fericesti pe soacra .

Acuma sa ma "laud" si eu cu ce face fiu-meu: pai se ridica singur in picioare, merge daca se tine de mobile sau il tinem noi de maini, in 4 labe are viteza mare, si toata ziua inventeaza numai prostii. Adica imi scoate cartile din biblioteca, rupe orice revista sau carte am ghinionul sa gaseasca pe jos, imi tranteste mouse-ul pe jos de cel putin 2 ori pe zi (si e mouse wireless si optical de 50 dolari, mor cand face asta ), telecomanda de la TV indura chinuri cu stoicism , imi deschide usa de la cuptor, tre' sa am grija mare cand gatesc, linge sandalele si pantofii nostri cand il scap din vedere si lista poate sa continue, dar mai bine ma las pagubasa .

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Am mai pus niste poze haioase in albumul Fun. Have fun! .

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Buna, dragi mamici
Mai fetelor, puiutii astia ai nostri sunt niste specimene grozave. In caputul ala al lor, rotitele merg vertiginos. Mai ales cand e vorba de prostiute. Ca numai asta stiu sa fac.
Noi ne luptam sa invatam ce ins. NU. Nu e chip. Ajung la disperare. Ii dau peste manute, plange, iar pune mana, iar alta palmita si uite asa o tot tinem.
Luca e innebunit sa-i fac baita. Timp de vreo sapt.-doua trebuie sa-l spal de doua ori pe zi in apa cu sare ca sa se vindece mai repede. Doamne, cum aude apa curgand in cada parca innebuneste.
Aseara eu eram in baie, el jos in living. Cum a auzit zgomotul apei, a venit in dreptul scarilor tinandu-se de portita, ca daca nu era aia cred ca manca pamantul urcand la scari, si incercand sa se catere pe ea zbierand. E innebunit. Acum il tin in cada, nu mai facem baita in cadita lui ca deja e baiat mare. Si ma dispera. Se suceste pe toate partile, aluneca, mai baga mutrica la apa, etc. Cert e ca ies terminata de acolo.
In alta zi, l-am lasat in dormitorul nostru ca sa pregatesc apa pentru baita. Fetelor, dadea cu manutele in usa si plangea de ziceai ca e cel mai amarat copil. Am intrat in camera pe cealalata usa si pur si simplu imaginea m-a induiosat. Pusese caputul pe usa si plangea.
V-am zis ca am inceput sa-l las sa se joace singurel in camera. Altfel eu nu mai reusesc sa mai fac si treaba prin casa.
Sotul m-a sunat ieri cum ca nu vine azi si se intoarce duminica seara si parca mi-a picat o piatra in cap. Il asteptam cu sufletul la gura, ca sa mai preia si el Monstruletul.
Cum zicea Ileana, si al meu Luca linge la rotile de la carut. Bai si sunt murdare, ca afara tocmai a plouat, si nimic.
Acum ma dispera cu jucatul sub masa si scaune. Ar vrea sa se ridice cu ele in cap.
Trebuie sa ne punem incuietori la dulapurile din bucatarie ca deschide usile si vrea sa intre acolo.
Deabia astept sa ne vina camera de filmat sa-l filmez, ca tare dulce e in perioada asta. Nu vreau sa o ratez.
Eu dorm noaptea tun, mai prind un somnel si pe la pranz ca altfel as claca. Ehehe, dar am si slabit. Am greutatea care o aveam inainte de nastere. E si asta ceva, nu???
Bubu, bine ca ati scapat de operatie. Chiar ca suna infiorator, auzi intestinul subtire absorbit de cel gros. Doamne, natura asta ce poate sa mai faca!!!
Vikinga, pai si cand aveti botezul? Socrela e fericita ca are un nepotel si de aia va intelegeti asa bine? Ca la noi cam asa e. Ne intelegeam noi bine si inainte (ne vedeam rar si putin), dar de cand a venit puiutul parca ne simtim mai apropiate.
Da' ce nebunie o fi la voi in casa cu atata lume... Vai de capul tau. Da' trece. Sa fie puiutul tau sanatos. Bey, asta e, stiti cum se zice, fiecare copil isi cere botezul. Trebuie facut odata.
Ah, sa va spun faza. Vede o prietena de-a mea americanca pozele de la botez. Ii cade fata cand il vede pe Luca la pielis golis si preotul il baga cu capul in cazan. A zis ca asta e barbarism, tortura. Cum sa fie copilul dezbracat. Are si el intimitatea lui. Am amutit. Am incercat sa o conving ca asta e religia noastra, copilul trebuie sa aiba parte de mir pe tot corpul, neah, n-a fost chip sa o fac sa inteleaga.
Si imi vine cu alta chestie. Nu pune inca copilul la oala ca o sa-l streseze, pe altele le auzeam ca le distruge personalitatea copiilor. Doamne, vad copii si la patru ani cu scutece pe ei, ca deh, ii streseaza.
Stiam o fetia care era in clasa a treia la o scoala bunicica si nu primea tema ca a zis invatatorul sa nu-i streseze de pe acum cu homework.
Bey, te doare mintea si nu altceva. Gata, v-am lasat.
Pupicuri,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Carmen, tocmai ai pus pozele? Ca nu am vazut noul album. Eh, incerca peste o juma de ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Carmen, , te-ai prins, din octombrie vreau sa ma intorc la lucru. Mamaaa, ce m-ai "mirosit" la faza asta ! Biata soacra-mea, ce-o sa fie pe capul ei
Voi ce mai faceti, ati gasit job, apartament ?
Imi place faza cu trasul de par, e tare expresiv Florin in poza aia

Mergi la inceput

Carmen, misto faza cu trasul de par. Ce fata satisfacuta avea, bag de seama ca nu prea ii pasa de suferinta taticului.
In cealalta poza, parca acolo o cocea, sa o fac, sa nu o fac sau sa o mai fac odata, sa nu o mai fac.
Si Luca face la fel. Daca eu tip de durere el rade si ma trage si mai tare.
Unde credeti ca a intrat fiu-meu azi? In semineu. S-o fi crezand Mos Craciun. Asa ca azi ma pusei pe mutat mobila prin casa, tot ca sa-l securizez cat mai bine. Dar gaseste baiatul mamii destept "portite".
Cred ca o sa o iau pe pereti.
Pupicuri,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bonsoir!

Uf, ce bine ca am culcat bestia, am si io vreo 2 ore de liniste pana incepe circul nocturn.

Carmen, nu se pune problema ca mi-e lene sa fac un lapte noaptea, fereasca Dzeu. ma enerveaza ideea ca iar vrea sa manance noaptea, am sa-i reorganizez programul de masa in asa fel incat pe la 19 sa pape ceva consistent si apoi la 20:30 sa-i dau sa bea un laptic cu cereale, mai putine decat ii dau acum. Sa vedem daca am vreun succes. De maine ma pun pe gatit. Am sa incerc sa-i dau ceva ce mancam si noi de regula. mai ales ca ni luam cina la 7 seara invariabil. MAine ma duc sa-mi iau ceva forme de teflon sa-i fac sufleuri, chestii la cuptior. A, si usa de la coptor la noi e lipita cu scotch in vreo 3 locuri, asa ca aviz amatorilor.

Si telecomanda noastra indura cu stoicism tot feluri de trante si nebuneli, bale si rontaituri. ce-i mai interesant e ca am incercat sa i-o dau pe aia de la video pe care nu-l folosim deloc, dar iote ca nu-i place de ea. oare de ce?

Simona, nu te vaita de epuizare, stai sa vezi cum e cand te chinui cate o juma de zi sa-l scoti dintr-un dulap sau din masina de spalat. Azi Luca a facut praf definitv balamalele de la dulapul lui din dormitor, asta dupa ce a scos absolut TOT din el, adicatelea pampershi, bete de urechi, medicamente, alifii, cosmeticale, etc. Si credeti-ma ca avem o colectie impresionanata cu sortimente bogate si variate din fiecare categorie. Si dupa ce a terminat s-a pus gramada pe sifonierul meu care e la el in camera. oare ce si-o fi zis, ca ar fi cazul sa-l mut de acolo, ca el are nevoie de spatiu. Si apropo de scos din masina de spalat (i-am facut poze azi): am venit de afara pe la 11 si pana la 13 a stat 90 la suta din timp cu capul si mainile in masina, i se vedea doar fundul dolofan. ca sa ma dumiresc eu pe la 1 jumate ca in masina ramasese ceva apa, am oprit programul din greseala mai devreme si el lipaia la apa aia de zor. Era ud pana la brau si mandru nevoie mare.

Ciuf, si Luca al meu se joaca sub mese si scaune si se ridica cu ele in cap, dar s-a tabacit cred teasta ca nu mai protesteaza cand se loveste.

A, am uitat sa va zuc: a invatat sa faca "pa", si da din mana altfel decat cand face "salut".

Ma duc sa ma uit la poznele lui Matei acum.

pentru Andrei!!!

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Salut fetelor!

Ileana, merci de urare! Cand ma gandesc ca are 8 luni deja, nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul.
pentru toti bebelusii care si-au sarbatorit ziua in ultimul timp. Sa cresteti mari si sanatosi!

Andrei e la mama mea acum, mi-e dor de el de numa. "Vorbesc" cu el la telefon si e un scump. Imi spune mama cat e de atent, imi "raspunde" si el. Dar ne prinde bine timpul asta doar eu cu Luci. In fiecare zi am iesit in oras, ne-am uitat la filme... Ne reincarcam bateriile pentru ce urmeaza, ca dupa cate citesc o sa ne iasa peri albi si mai multi ca inainte.
Am citit ce mai fac puiutii vostri si sincera sa fiu, am ras de numa...Ma rog, imi arde sa rad ca inca nu am de a face cu atatea prostioare, sa ma vedeti peste vreo luna.
Felicitari tuturor pentru toate progresele bebeilor! Ce mai, sunt copii mari. In curand o sa umble singuri, o sa alerge prin casa tragand dupa ei vreo fatza de masa cu de toate pe ea...
Ileana, neaparat sa pui poze cu masina de spalat. Te rooooog mult, cand am citit m-am dus rapid la pagina ta, dar in timp ce se incarca mi-am adus aminte ca nu ai aparat digital, deci trebuie sa mai astept putin.
Carmen, l-am vazut pe Matei...O comoara, ce mai....E frumos de sa mori nu alta...Si pozele sunt foarte sugestive.
Am si eu o poza cu Andrei care-mi place mult, nu mai stiu daca e in album...E acolo, are o fatza in ea de sa mori...
Bubu, ma bucur ca sunteti bine! Doamne ce bine ca ati scapat...
Ciuf, bine ca ati trecut de operatie! Refacere rapida!Si eu va trebui sa il duc pe Andrei la doctor pentru o mica incizie la ceva pielicica, are o aderenta si nu se poate decalota daca ramane asa, probabil niciodata.
Elena, iti tin pumnii! Mult succes la operatie, sa va refaceti repede, repede...Mai, dar ai un copil precoce, auzi tu la el, sa faca pasi singur!!! Felicitari!

Mai, mai sunteti pe aici fane ale serialului "Friends"? Ca eu si Luci suntem innebuniti dupa el, si acum avem seriile 1-7 asa ca va dati seama ce facem dupa ce ajungem acasa...Asta asa, ca suntem singuri...

Allya, mai da si tu un semn de viata, mai...
Ven, 10 zile de vacanta erau? Nu mai stiu...

Gata, ma apuc de lucru. Pupici...

Mergi la inceput