Mamici de septembrie-octombrie 2004 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Va multumesc de sfaturi fetele dar sa stiti ca eu stau foarte cuminte, mai mult in pat iar de umblat foarte putin si numa' cu masina. Ieri cand m-a apucat durerea tocmai plecam de la Cora care e la 15 minute de casa si unde nu am stat mai mult de o ora. Oricum mi-e mult mai bine acum, am mai tras si un pui de somn de la 13 la 14.45, somn care m-a lovit instant pentru ca nu mi-am dat seama cand am adormit. O intrebare la toata lumea, BBeii vostri se agita tare, tare? La mine mai are momente cand se muta de pe o parte pe alta cu atata repeziciune incat sincer, ma sperii. E normal? Sotul meu zice ca isi face vant cu picioarele ca sa poata sari dintr-o parte in alta

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salut fetelor!

Eu astazi ma simt tare bine, parca nici nu mi-ar fi fost rau ieri. Bebelina e putin mai cumintica azi, asa ca nu ma pot plange.

Adela, vorbesti serios? Colul a ajuns la 4 cm? Wow....super bine! Multumim de recomandarea legata de gentuta pt bebe. Mie mi-a recomandat o prietena sapunul si samponul de la Sanosan. Cica ar fi cele mai bune, asa sustine doctorita ei.
Pana la urma la ce tip de patut te-ai oprit: din lemn sau din material textil?

Mada, vom tine si de data asta pumnii pt mama ta sa fie bine totul!

Fetelor, si-a luat cineva trusa de epidurala pana acum?

Mihaela si puiul mic de 33 saptamani si 1 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna fetelor,
georgiana si al meu se misca citeodata de am senzatia ca pleaca cu tot cu mine, totusi mai rar decit inainte.

roandre eu vreau sa/mi cumpar trusa dupa consultatia de miine. Am citit tot undeva pe site ca poti sa o cumperi de la farmaciile DOINA (parca) si farmacia de la Municipal si costa 300.000 lei daca am retinut bine, oricum nu mai putin.

Sa va intreb si eu ceva, cine mai naste la Municipal?

Monica 34 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

.....am uitat sa/i spun adelei ca si colul meu ajunsese la un moment dat de 3,75 dar cum am facut un pic de efort (asta insemna in cazul meu ca am iesit intr/un we si am stat 2 ore la o terasa pe scaun) s/a micsorat imediat, de parca nu statusem cuminte o saptamina intreaga . Poate ca, colul tau nu este asa sensibil ca al meu dar sa ai totusi grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Georgiana, pe mine m-ati mai auzit spunand ca bebelina se misca foarte tare. Are momente in care zic ca in clipa urmatoare o sa iasa prin burtica...ma ustura si pielea unde se impinge ea.

Frosa, trusa costa 700000 lei la Municipal, dar stiu ca mai este inca una care costa 1,5 mil. Nu stiu care e diferenta dintre ele. Oricum, doctorul mi-a zis s-o iau pe cea de 700000 dar nu am ajuns inca sa mi-o cumpar. Nici macar nu stiu programul de la farmacia spitalului Municipal. Daca afla cineva, rog sa-mi spuna si mie. La farmaciile Doina mi-a zis deasemenea ca se gasesc aceste truse, dar n-am verificat.

Mihaela si puiul mic de 33 saptamani si 1 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami-florina spune:

Salutare dragi burtici

Ma bucur mult sa va citesc dar imi este mult mai greu sa va scriu,nu stiu de ce.
Oricum se pot obtine atatea informatii numai citindu-va.
Noi am facut cumparaturile pt bebe ( cam tot ce este necesar pt inceput) si mi-am facut si bagajul pt spital.
Acum nu mai asteptam decat sa vina bebicul.
Fetele nici nu va dati seama ce emotii ma incearca numai la gandul ca in cateva saptamani o sa-mi cunosc baietelul.
Abia astept sa cunosc aceasta mica fiinta (si tare nastamparata).

Eu ma simt destul de bine si in afara de faptul ca am luat 20 kg pana acum ( va trebui sa le dau jos dupa) , si putin discomfort noaptea din cauza drumului la buda totul este ok.

Cam atat despre noi,
Pupici pt bebici

Cami-florina si bebe-33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa spune:

Fetele, dragele, cred ca RECLAMA ILEGALA al meu isi face ceva bagaje , ca burtica a cazut destul de mult in jos si am si durerio joase (am citit ca se inmoaie ligamentele), plus ca durerile de spate au devenit cumplite. Noi pe 12 aug intram in saptamina 37, si teoretic putem naste oricand.... dar totusi, nu ma asteptam la faze din astea.
Ce e mai rau este ca noastra este in concediu pina pe 17 aug, deci mai avem ceva emotii. M-am hotarat sa fiu cea mai cuminte macar pina apare ea.
Din motivul asta am facut aproape toate bagajele mele. Hainutele lui bebe, pompita de muls, pampersii, etc... vor apare la transportul numarul 2 (de dupa.
Mai am hainutele lui bebe de spalat si calcat. Problema este ca nu m-am hotarat cu ce. Lumea zice ca trebuie cu sapun de casa si nu cu detergent. Am cautat detergent de bebe, dar pe-aici nu-i, iar cand am facut comanda la magazinele virtuale, am vazut ceva dar mi s-a parut prea ieftin[pirat. Voi ce solutie adoptati?
Pentru cine nu s-a orientat cu partea de cosmetice bebel, sa stii Roandreca este o alegere buna Sanosanul. Eu am luat si crema antiiritatii cu oxid de zinc si .. cam tot, de la ei si sunt foarte multumita.
[b]Cristina 78 [/b, deci 37 si 2 zile? Grabita si puiuta ta!
Aveti grija de voi si de bebei, ne mai citim.

si bebe Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

He, he Adela da' ce bebelush sportiv ai! In tonul a ce ziceam mai devreme (adica ca ma emotionez la tot ce tine de bb-i) tot citesc si recitesc ce-ai scris tu ca facea bebe la echo! Bebelushii sunt tare jucausi si cum numai cordonul le e la indemana...M-ai distrat cu glumele de la echo! Si bravo pentru col ca e de invidiat!Deci statul in pat chiar face minuni! Multumim de recomandare privind gentuta ptr bebe! Suna tare bine!
Mari de ce sa fii data peste cap? Dc doctorul zice ca-i mai bine sa faci cezariana faci si gata ca stie el mai bine (cel putin asa-i normal). Apropos de epidurala (peridurala): am o prietena care a nascut saptamana trecuta astfel si nu a fost f multumita tocmai pentru ca nu si-a putut controla partea de jos a corpului si nu a putut impinge atunci cand ii ziceau moasele. Ca urmare nasterea s-a cam prelungit si a fost cam chinuitoare si pentru ea si pentru bebe...Acum nu stiu, ma gandesc ca-s cazuri si cazuri...
Fete eu m-am cam saturat de servici pe ziua de azi
Sa ne-auzim cu bine maine!
Cristiana si bebe din burtica (33 saptamani si 1 zi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Raisa cred am postat impreuna...
Tin pumnii sa nu se grabeasca bebe si sa fie si doctorita ta in town! Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Bine v-am regasit! A trecut ceva timp de cand nu am mai scris dar, ca multe alte fete, am citit aproape in fiecare zi ceea ce s-a “dezbatut”.
Am vazut ca deja ati inceput sa va pragatiti bagajelul pentru spital! Sincer mie a inceput sa-mi fie fica de ceea ce va urma (ma refer la nastere) dar incerc sa nu ma gandesc prea mult la asta si sa o iau incetisor.
Citeam ceea ce scriau fetele din strainatate despre sistemul medical din tarile in care se afla si ma apuca frustrarea ca, desi dau o gramada de bani pentru asigurarile de sanatate, cand intri in spital trebuie sa ai la tine, pe langa obiectele personale, si vata, pampersi, vitamine etc. Ma intreb unde este protectia femeilor gravide in Romania?
Dar sa trecem peste asta pentru ca oricum nu se va schimba nimic, cel putin pana vom naste noi.
In alta ordine de idei voua vi se umfla picioarele si mainile? Uneori ma simt ca o balenuta. (m-am ingrasat 18 kg) si nu pot spune ca sunt bulimista deoarece mananc doar cand imi este foame. Oricum, trebuie sa recunosc ca am luat in greutate de cand stau acasa.

IONIKA si bebica 99% baietel (DPN 24 SEPT)

Mergi la inceput