Ce gatim azi? (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetele!
-ciorba de varza cu smantana(a la grec)
-papricas cu galuste(ar trebui sa pun pui,dar nu am si am sa pun porc,sotul e super fericit)
-dovlacei pane cu usturoi
-desert avem cozonac cu mac(cumparat,dar foarte bun)
Va pup si pofta buna la toata lumea!
Mirela si bebele,32 sapt.


http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Azi voi face niste cartofi tzaranesti la cuptor cu slaninutza afumata.
Seara shoarma cu paine turcesca cu susan.
Poate fac si o varza calita repede, inca nu m-am hotarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Varza calita (ti-am luat-o inainte Alina!) cu carnati afumat, galuste cu prune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si eu tot varza calita fac (e deja la cuptor). O sa o imbunatatesc cu niste pui cred la gratar. Profit si de faptul ca e racoare si innorat azi in Bucuresti si am luat 8 kg de vinete pe care le coc pentru zacusca si o sa fac si o salata de vinete cu maioneza. Spre seara, daca mai pot s-ar putea sa torn niste clatite pentru ca aseara mi-a adus sotul meu din locul unde tinem conservele (o mica camaruta aflata pe scara blocului, in spatele liftului), ostentativ as putea spune, 2 borcane cu dulceata de capsuni. Apoi sa vedem cine o spala aragazul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Supa cu galuste si felul doi cartofi prajiti cu mancarica de ficatzel de pui cu ceapa.

Aissa mi-ai facut pofta cu vinetele, as manca si eu doar ca mie nu-mi ies nicicum, nu stiu de ce, am incercat de cateva ori si nu mi-au iesit, aveau gust amar de ars.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cum coci vinetele Slakje? Eu le coc pe ochiul de la aragaz si nu au gust de ars. Curata cu atentie toate bucatile de coaja arsa. Eu le fac cu maioneza ( de fapt pun 2 galbenusuri), putin ulei, ceapa si sare si le amestec pe toate cu mixerul. Se simte un pic gust de copt, cum e si firesc, dar nu de ars?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Si eu la fel le coc, poate sa fie din cauza vinetelor? Sau nu le las eu destul la copt, la suprafatza mi se ard, inauntru nu sunt facute?
Poate nu am rabdarea necesara pentru ele? In rest cu maioneza si ceapa le prepara si maica-mea, dar amareala asta e ori din cauza vinetelor ori ca nu le coc eu calumea.
.

Tu cam cat le lasi pe plita si le intorci des de pe o parte pe alta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

am facut azi supica de pui cu taietei si papricas de pui cu macaroane

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Slakje, eu iti recomand sa cumperi vinete de la piata pe alese, sa le pipai si sa alegi cele care sunt mai moi si mai inchise la culoare, nu accepta ce ti se ofera, fii tu incapatanata si alege, deoarece conteaza mult cat de coapte sunt vinetele. Eu coc vinetele aici intr-o tava subtire-subtire de facut prajituri pe care o pun pa aragaz, pe 2 ochiuri. Poti sa mai cumperi vinete de la Lidl, acolo au aproape intotdeauna vinete super faine, coapte si albe inauntru, fara seminte multe si mari. Succes!!!

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Daniela deci asta e secretul ca vinetele sa fie coapte? Daca sunt mai moi la pipait? Chiar ca nu ma pricep deloc, nu stiam pana acum cum vad daca e coapta vanata sau nu.(caci de aratat toate arata bine)
Spui ca tu iei de la piatza? Eu am si ochiuri la aragaz electric deci acolo le pot coace direct pe aragaz.Dar spune-mi le coci la foc mic sau potrivit? Si cam cand iti dai seama ca sunt facute bine (coapte) si inauntru?
Si ultima intrebare caci cred ca te-am innebunit de cap...ai copt si afara in curte? Daca da...ti-au iesit?

Si sa nu fiu complet in afara subiectului eu azi am facut doar niste pui prajit si atat.

Mergi la inceput