Cum vi se pare viata in Japonia(18)?
Raspunsuri - Pagina 6
sora2001 spune:
-hai sa-l lasam pe Ninja sa aleaga,pentru ca-i singurul mascul in clubul microbistilor.
Ema si Richard-Sora
sandra20 spune:
Sorina si eu am mancat ieri la M`c si mi-au dat un kechup in plus,nici macar nu-mi place...
Ayumi daca pot,intru si eu in "clubu" de diseara
Ralucami la multi ani si tot ce-ti doresti... beau o berica (fara alcool) in cinstea ta azi
http://community.webshots.com/user/sandra2o
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
sandra20 spune:
Ninja,s-ar putea sa fie pe asahi hoso (daca se prinde la tine in oras)
http://community.webshots.com/user/sandra2o
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
ralucami spune:
Va multumesc mult de tot pt urarile voaste! Daca as fi aproape de voi v-as invita la un pahar de sampanie, un vin romanesc, un gin, o BR RC, o cola, -ce vreti voi- dar asa, nu pot decat sa va dau o bere virtuala! De astazi o sa umblu cu sfertul de veac in spinare
Aha! Pt diseara: HAI JAPONIA!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
nanatigru spune:
RALUCAMI LA MULTI ANI!PT. meciul de maine si eu tin cu JP. si cred ca vor castiga..Va pupic si noapte buna!
michiyan spune:
Ralucami,la multi ani si tot ceea ce-ti doresti.
Sorina,am vazut ca aveai chef de stat la terasa.Eu m-am rasfatat joi si azi prin Roppongi pe la Ark Hills si Izumi Garden,cu cina ,mic dejun si pranz luat pe terasa.As fi vrut sa merg si miercuri,dar dupa o dimineata cu varsaturi si dureri de cap infernale am ajuns la spitalul de urgenta din Roppongi pentru un CT scan si perfuzii.Asa a fost norocul meu,sa pierd prima zi din vacanta prin spital.
Eu cred ca o sa fie remiza-meciul Japonia/China.Desi mi-as dori sa le dea jap. un 5-0 sa le stea mata'n coada.
Irimell spune:
quote:
Originally posted by michiyan
Ralucami,la multi ani si tot ceea ce-ti doresti.
Sorina,am vazut ca aveai chef de stat la terasa.Eu m-am rasfatat joi si azi prin Roppongi pe la Ark Hills si Izumi Garden,cu cina ,mic dejun si pranz luat pe terasa.As fi vrut sa merg si miercuri,dar dupa o dimineata cu varsaturi si dureri de cap infernale am ajuns la spitalul de urgenta din Roppongi pentru un CT scan si perfuzii.Asa a fost norocul meu,sa pierd prima zi din vacanta prin spital.
Eu cred ca o sa fie remiza-meciul Japonia/China.Desi mi-as dori sa le dea jap. un 5-0 sa le stea mata'n coada.
bm
Michiyan. Gind la gind cu bucurie...chiar acum vroiam sa intreb de tine si ce iti mai face capsorul. Vaaai, ai ajuns la spital!!! Si au descoperit cauza durerilor de cap? Eu mai am migrene ingrozitoare, ameteli si varsaturi de la diskinezia biliara, dar nu stiu daca la tine asta e. Imi pare tare rau...Sper sa te faci bine cit mai repede ca sa profiti de vacanta la maxim.
Pupici si sanatate,
Irimell
sora2001 spune:
Michiyan si Irimell, va urez refacere grabnica si sanatate din plin.off! va-nteleg perfect, pentru ca si eu sufer de asa ceva.Sa va dea Domnul sanatate.
Auzi Lol.batrinete ,batrinete,ma faci sa ma simt strabunica?Asta de ce ,pentru ca tu esti cel mai tanar de p-aci?
Ema si Richard-Sora
sora2001 spune:
Fiindca venii vorba de batrinete tocmai mi-am pus-o masca pe fata,ca sa-ntineresc.
Ema si Richard-Sora
country girl spune:
quote:
Originally posted by sora2001
Fiindca venii vorba de batrinete tocmai mi-am pus-o masca pe fata,ca sa-ntineresc.
Ema si Richard-Sora
De ce, nu mai ajuta "spalarea uscata a fetzei"?