Cum vi se pare viata in Japonia(18)?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Soridraga, apropo de McDonald's...Am fost zilele trecute in centru si se inserase deja...Tot umblind pe stradute pe acolo am vazut un restaurant luminat dragut, cu o atmosfera romantica si culmea....avea o vitrina deschisa unde era o japoneza care cinta la pian...Era asa de frumos, tocmai bun de adus iubitul la o cina romantica ...Cind dau sa ma apropii de el (eu vad cam prost la departare), curioasa fiind cum se numeste, ce vad?....era un McDONALD'S!!!! Am innebunit eu sau a innebunit lumea...hihi...?

Asa da fast-food!!!

O zi buna,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Azi avem o sarbatorita printre noi...Hai noroc, cine mai ciocneste?

LA MULTI ANI, RALUCAMI!!! Sanatate si de toate!!!

Pupici,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

La multi ani, Raluca!
Frumosi si luminosi!

Cu drag,

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Ralucami,iubita noastra,multi ani fericiti sa traiesti si sa ai parte de multa,multa fericire in viata!

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"

Poze

Mergi la inceput

Ninja,sunt prea tanara sa-mi fac griji ca ma va afecta cumva mancarea de la Mc,in plus mananc rar. In rest pun accent pe fructe,legume si ma feresc de carnuri si prajeli.

Sorina.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

La multi Ani Ralucami.Sanatate si Fericire.

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Te-ai gindit pe ce pariem?

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Irimell

Soridraga, apropo de McDonald's...Am fost zilele trecute in centru si se inserase deja...Tot umblind pe stradute pe acolo am vazut un restaurant luminat dragut, cu o atmosfera romantica si culmea....avea o vitrina deschisa unde era o japoneza care cinta la pian...Era asa de frumos, tocmai bun de adus iubitul la o cina romantica ...Cind dau sa ma apropii de el (eu vad cam prost la departare), curioasa fiind cum se numeste, ce vad?....era un McDONALD'S!!!! Am innebunit eu sau a innebunit lumea...hihi...?

Asa da fast-food!!!

O zi buna,
Irimell

Ca bine zici,Oana,tot sa mai vezi fast food-uri din astea!Eu n-am avut norocul sa dau peste unul,uite tu ai fost mai norocoasa.
Mie mi-e dor si de o terasa, in orasele mari sunt,la noi nu prea sunt ori nu sunt deloc,din pacate!
O zi excelenta si tie!

Sorina.

Poze

Mergi la inceput

Sorina-Alexa ,daca nu ti-e somn ,cu placere te-asteptem la noapte,in clubul microbistilor.

Acum fac mancare,dupa aceea trei'sa-i dau sa manince piticului ,sa-i fac baita ,sa-l culc,si pina adoarme se faca 11 noaptea,ei si abia dupa aceea ma relaxez ,dupa ce tot poporul japonez a adormit.Ayumi Tu?Ninja sper ca esti pe baricade nu?

La tv,pe toate canalele ,numai asta se discuta,iese rau.

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Nu stiu pe ce sa pariem.Ai vreo idee?Daca nu voi adormi diseara o sa fiu aici.Ninja tu?Mai se incumeta cineva la o discutie nocturna?

Mergi la inceput