rugaminte
Raspunsuri - Pagina 4
lior spune:
Te rog sa ma ierti Cristina ca nu ti-am dat nici un telefon in ultimele zile si nu am sunat-o nici pe sora ta. Am vorbit la Clinica de Boli Cardio-vasculare a Armatei pentru a afle cand vin medicii italieni. Zvonul pe care il aflasesi tu s-a dovedit a avea suport. Italienii vin abia in ianuarie. Totusi am fost intrebata de medicul cardiolog daca baiatul are cateterism. Mi s-a mai spus ca faptul ca i s-a micsorat doza de Digoxin nu spune nimic pentru ca parerile referitor la acest medicament sunt impartite. Trebuie sa recunosc ca in momentul in care am ajuns in Israel i s-a intrerupt tratamentul cu acest medicament, desi in Romania urmase cu asa ceva.
Nu vreau sa te descurajez, dar nu stiu cum as putea sa te ajut.
Doresc sa infiintez asociatia pentru copii cu malformatii de cord, dar este foarte greu pentru ca nu am reusit sa strang banii necesari. Mai trebuie spus ca sunt banii mei pentru ca din punct de vedere financiar nu a dorit nimeni sa se implice in afara de o prietena cu suflet mare.
Imi pare rau si de pretul astronomic pe care trebuie sa-l platesti pentru a putea face interventia in Italia si nu inteleg de ce s-a renuntat la clinica din Israel unde costul ar fi fost de 5000 $ indiferent de numarul de interventii chirurgicale sau de perioada care se sta in spital. Iar acest lucru este cert.
povestea mea www.desprecopii.com/forumtopic.asp?TOPIC_ID=26743
cristinabajenaru spune:
buna ziua
Am urgent nevoie de numarul de telefon sau de o adresa de mail a doctorul Alessandro Frigiola de la Clinca din San Donato.
Multumesc mult.
cristinabajenaru spune:
Asa cum va mai spuneam si altadata, atunci cand zici ca totul e ok ceva iar nu merge bine.
Vestea buna este ca cei de la minister o sa trimita banii si asteptam programarea.
Vestea proasta este ca cel mic face febra de vreo doua saptamani si medicii nu-si dau seama care e cauza deoarece toate analizale ies bine.
paula2003 spune:
Am cunoscut pe cineva care au operat un copil de inima la Cluj cu trimitere de la Grigore si evolua foarte bine. Nu stiu cu cat te ajuta ce am spus dar incearca la Grigore sau celelalte spitale pt. copii.
Multa sanatate si noroc.
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/
lior spune:
Cristina, nu mai stiu nimic de tine si de nepotelul tau. Am fost la control cu Stefan si am vorbit cu dr. Olteanu. Habar nu avea ca voi urma sa plecati in afara. Ai vorbit cu ea despre asa ceva? Sper ca baiatul este bine. Ultima oara vestile nu erau tocmai bune privind starea sanatatii lui in general. Aceste febre si raceli sunt foarte periculoase printre altele pentru ca solicita organismul foarte mult si inevitabil si inima.
Paula, iti multumesc in numele Cristinei pentru interventie, dar cazul baiatului nu poate fi operat aici in tara. Are o malformatie deosebit de complexa pentru care trebuie experienta foarte buna ceea ce medicii nostri nu au. Departe de mine gandul de a-i jigni, dar chiar intr-o interventie in media o somitate madicala a recunoscut ca sunt descopiriti in ceea ce priveste practica chirurgicala pe grupa de varsta 0 - 1 ani. Hai sa nu ne imbatam cu apa rece; va mai curge apa pe Dunare pana vom fi pregatiti cu adevarat pentru asa ceva. Doare, dar este adevarat. In primul rand ca si dotarea la standardele din afara este abia in curs de realizare si experienta la fel.
cristinabajenaru spune:
Buna
Probabil ca dr Olteanu nu-si mai aminteste prea bine despre cine e vorba pentru ca acum vreo doua saptamani a vorbit cu sora-mea si i-a spus ca trebuie sa plecam cu cel mic absolut ok ca cei din San Donato nu au si pediatrie.
Avem o programare maine, dar nu stiu inca daca doctorii de la Gr. Alexandrescu le dau drumul sa plece. Deocamdata sunt in stand-by.
Am o mare rugaminte la voi. Daca veti cumva idee de un loc foarte ieftin, ceva cunostinte in Milano sau in San donato care ma pot gazdui si pe mine contra cost spuneti-mi.
Ma bazam foarte tare pe ajutorul unei doamne care mi-a zis ca ma ajuta, insa la hotel preturile sunt foarte mari pentru noi. Din pacate nu am reusit sa gasesc o pensiune, care sa fie mai accesibila.
Asa ca daca stiti ceva am nevoie urgent de informatii.
danielac spune:
Cristina mai da-ne vesti te rugam!
Dana si Diana-Maria http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
cristinabajenaru spune:
Buna ziua tuturor
Ma bucur sa va pot spune ca operatia a decurs bine si ne-am intors cu bine acasa. A fost insa doar primul pas. Urmatorii doi e posibil sa fie facuti o singura data, dar asta depinde de evolutia celui mic. Acum deja incepe sa evolueze normal. De la operatie a ajuns de la 3.200kg la 4.100. Si asta doar in doua saptamani.
Pot sa va spun ca deja incepe sa zambeasca si nu mai are acea tristete care te coplesea.
A fost minunat faptul ca s-a recuperat foarte repede dupa operatie. Practic intr-o saptamana s-a recuperat. Are o vointa de a trai fantastica, care pe mine ma uimeste si cred ca e o lectie cel putin pentru noi, cei din jurul lui pentru ca lupta extraordinar pentru dreptul lui la viata.
Am atatea de povestit si nu stiu cu ce sa incep sau unde sa sfarsesc. Asa ca o sa va spun ca pentru monet sunt foarte fericita ca are o sansa de a ajunge la urmatorul pas. Insa sunt convinsa ca lupta nu s-a terminat. Trebuie reincepute demersurile pentru pregatirea operatiei urmatoare.
Va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de noi.
madalina horsa spune:
Doamne ajuta! Bune vesti ne-ai dat. Sa aveti putere in continuare si va fi bine, suntem cu gandul la voi.
Si un pupic micutului.
Madalina