Vinetele, cum le coacem?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Vinete coapte la microunde...ce idee buna ...o sa incerc si eu.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna all, Dady!
Eu chiar aseara am copt in microunde 4 kg de vinete ,mai mult din cauza ca i-mi era mila de aragazul meu de ceramica sa-l ard,si asa le-am facut in microunde si de fiecare data am sa le fac tot asa.Au iesit bune,albe dar bine intles fara gustul de afumat asa cum sunt ele pe aragazul cu gaz.Nu am facut mizerei in bucatarie sau fum cum faceam altädatä,sunt super bune .Deci pentru cine vrea sa inecrce eu le-am pus doua cite doau pe rind dar taiate in jumate si acoperite cu capacul de palastic sa nu sara in microunde,max 15 minute.
Succes la fete care v-or sa incerce aceasta minune.

Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

mey fetelo mai explicati-mi si mie odata va rog.....la microunde cate 2 vinete taiate rodele , curatate de coja sau taiate in njumate? cum ies mai bune spuneti-mi plizzzzz. vinetele le ador si din cauza de fum si mizerie nu fac prea des.

va pupa andreea mami lui theo si florin

http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

eu intep cu furculita 2 vinete, le pun la 800 de watt timp de 10 minute, apoi le intorc si mai las inca 10 minute la aceeasi gradatie. la sfirsit le curat de coaja, si le las la scurs .
le pun la mixer, adaug o ceapa taita marunt, un galbenus crud, niste ulei( cam tot deodata) , sare,putin piper, si ceva iaurt, sa fie mai dietetice. imi place sa pun si putin otet de mere. si mixez bine si gata.
Fabya , cum cureti vinetele dupa ce is gata? as vrea sa incerc si reteta ta.
mmmmm..ce pofta mi-ati facut din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesandra spune:

M-am uitat in sfarsit in reteta...
scrie asa : le intepi usor si la pui 10 minute la putere maxima ( adica microunde-900 W - la mine ) insa cred ca le-am lasat si eu mai mult (oricum stai atenta cu 1 si vezi cat trebuie )
Coaja devine moale, eu le-am taiat pe jumatate (dupa ce-au fost gata) si am scos pulpa cu o lingura...dupa care le-am pregatit ca pe cele normale...eu adaug doar putina sare si FFF.putin ulei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Am facut in cuptor cu folie ori fara, la microunde, dar ce sa zic, tot pe gratar, coapte bine, cu putina arsura, sint cele mai bune, dupa parerea mea. Tot asa si cu porumbii, cei mai buni mi se par aia copti la gratar. Merg si la microunde ce-i drept, dar la gratar sint un deliciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!...am tot vazut ca coaceti vinetele la microunde,dar de ce nu incercati la cuptorul normal?...eu am facut ieri,si au iesit foarte bune....le-am uns cu putin ulei pe coaja,le-am pus intr-o tava si le-am lasat in cuptor pana s-au copt,adica coaja se inmoaie si unele se crapa....apoi le scot si le acopar cu o folie de plastic si le las sa se raceasca...se curata foarte usor!....nu pot sa zic ca sunt ca cele facute la foc,mie personal alea imi plac cel mai mult ,dar au iesit bune si astea ,si fara mizerie si fara fum....incercati si voi!...eu nu ma prea impac cu cuptorul cu microunde,am un fix ca nu e sanatos,si il folosesc mai rar
Pofta buna!
Mirela si din burtica

http://community.webshots.com/user/crismir100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Si eu le coc tot in cuptor normal , dar le crestez un pic ca sa nu explodeze in cuptor. Mi se pare mai usor decat pe plita.

Claudia si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brinnie spune:

Intrebarea mea nu prea se potriveste cu subiectul, dar am citit la Giani despre porumb copt si mi s-au aprins calcaiele.Asadar si prin urmare, cum se coc porumbii?pe tava pe flacara sau in cuptor?
In alta ordine de idei, tot vinetele pe flacara mi se par cele mai cele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Hi, am revenit!
Am facut vinetele la microunde cum mi-ati spus.
Le-am pus cam 15 min. cu coaja cu tot, dar inainte intepate cu furculita. S-au curatat f. usor. Le-am dat prin masina de tocat carne(am din aluminiu)si s-au batut tare bine cu mixerul. Dar......nu ies la gust ca cele facute pe tabla. Uf, sunt cam carcotasa....au iesit dulci, dar cam fade.... nu stiu parca le lipsea ceva. Dar d.p.d.v. al rapiditatii si lipsei fumului in casa...super.
Am sa incerc totusi si la cuptor.
Va pupic pe toate!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...si fam.Bugy

Mergi la inceput