Oltencele (4)
Raspunsuri - Pagina 15
Liana30 spune:
quote:
Originally posted by Nedda
MIHA, iti tin pumnii pentru luni! Abia astept sa ne povestesti despre bebe!
LIANA, spune-ne repede reteta de prajitura! Eu chiar ma gandesc ce sa pregatesc bun pentru sambata viitoare cand am musafiri dragi: verisoara mea cu care am copilarit si pe care nu am vazut-o de ani de zile vine cu sotzul ei pe la noi. Ei stau in Chicago si acum suntem destul de aproape (3 ore cu masina) ca sa ne putem vizita des. Abia astept sa ne revedem.
CIUF, sotul meu face ca tine: ar manca ceva dulce si apoi sarat si iar dulce si...tot asa!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Buna oltencelor!
Iata reteta:
o punga mare de piscoturi savoiardi(scuze nu stiu daca asa se scrie)
o cutie de iaurt danone mare (de 400 sau 500 nu stiu cit are)
o cutie de smintana tot asa mare
o cutie de frisca de 500
2-3 linguri de zahar
si fructe:banane,piersici,ananas,mere,etc..etc ce aveti voi eu cand nu am pun ce am prin casa..
Asa deci..
se amesteca iaurtul cu smantina si cu zaharul
separat se face frisca si se amesteca toate
se aseaza piscoturile pe un platou si se pune crema ,apoi fructele taiate marunt,iar un rand de piscoturi apoi crema si fructele...ultimul rand sa fie de crema ..il ornati cu fructe pe deasupra si il bagati la frigider...trebuie lasat cateva ore la frigider pt a se inmoia piscoturile...
Gata!!!
Va urez pofta buna si sper din tot sufletul sa va placa...
Liana
Salmida spune:
Liana30, bine ai venit !
Multumim pt. retetä, pare tare apetisantä!
Oltence, si aici plouä ... si doar ieri am sters geamurile!
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
sirod spune:
'Neata!
Liana - bun venit craioveanco!Ne facuram 3 - oare ne-om intilni si noi?:))....
Beeeei, scuze ca intru mai rar...da' mi-e un raaaaaau, o greataaaaa....nu merge nimic, mi-e o foame continua...de aici o stare de nervozitate...ca naiba!Cu Oti a fost parfum, chiar daca vizitam buda in fiece dimineata...mr.Capsuna, vad ca e tare fandosit!
Pupice la toate oltencele de pretutindeni!
DORIS cu bb la purtator
lorena_andreianu spune:
Pupici fetelor.
Bun venit Liana! Noroc ca nu mai sunt insarcinata ca salivam dupa prajitura ta Multumim de reteta. Poate o corup pe mama sa mi-o faca totusi
Noi suntem bine. Bebe e un mancacios si un somnoros de prima mana. Aseara s-a cam strans de burtica (colici, deh) dar s-a cuibarit la tzitzi si a uitat repede.
Altfel, sunt cam adormita ca se trezeste noaptea si sta cu ochii in iepurii de pe patut si normal ca nu mai pot dormi (mi-e si drag sa-l urmaresc).
Mai nou zambim! Asa imi creste inima...
Gata, v-am zapacit cu puiul meu!
Doris, scapi tu! Curaj.
Mihaela, asteptam vesti bune!
Va pup pe toate si pe curand.
si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian
Liana30 spune:
quote:
Originally posted by Salmida
Liana30, bine ai venit !
Multumim pt. retetä, pare tare apetisantä!
Oltence, si aici plouä ... si doar ieri am sters geamurile!
Buna salmida!
Este sa stii!
Liana
Liana30 spune:
quote:
Originally posted by sirod
'Neata!
Liana - bun venit craioveanco!Ne facuram 3 - oare ne-om intilni si noi?:))....
Beeeei, scuze ca intru mai rar...da' mi-e un raaaaaau, o greataaaaa....nu merge nimic, mi-e o foame continua...de aici o stare de nervozitate...ca naiba!Cu Oti a fost parfum, chiar daca vizitam buda in fiece dimineata...mr.Capsuna, vad ca e tare fandosit!
Pupice la toate oltencele de pretutindeni!
DORIS cu bb la purtator
Buna Doris!
Ma bucur ca ne facuram
Pentru greata iti spun eu ce sa faci..dimineata cind te trezesti sa ai la capul patului pregatit de cu seara un biscuite si atunci cand te trezesti fara sa te misti din pat decit mana sa o intinzi sa iei biscuitele si sa-l mananci stai linistita 5 minute si apoi poti sa faci ce vrei...eu asa am facut la a doua sarcina si a mers..nu mai aveam nimic toata ziua...sper din tot sufletul sa mearga si la tine..
te
Liana
Liana30 spune:
quote:
Originally posted by lorena_andreianu
Pupici fetelor.
Bun venit Liana! Noroc ca nu mai sunt insarcinata ca salivam dupa prajitura ta Multumim de reteta. Poate o corup pe mama sa mi-o faca totusi
Noi suntem bine. Bebe e un mancacios si un somnoros de prima mana. Aseara s-a cam strans de burtica (colici, deh) dar s-a cuibarit la tzitzi si a uitat repede.
Altfel, sunt cam adormita ca se trezeste noaptea si sta cu ochii in iepurii de pe patut si normal ca nu mai pot dormi (mi-e si drag sa-l urmaresc).
Mai nou zambim! Asa imi creste inima...
Gata, v-am zapacit cu puiul meu!
Doris, scapi tu! Curaj.
Mihaela, asteptam vesti bune!
Va pup pe toate si pe curand.
si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian
Buna lorena!
Sper sa scape bebele tau cat mai curind de colici..nu ne-ai zapacit de loc din contra ne face placere sa ne spui cat mai mult de bebe..
un pupic pentru tine si pt bebele tau..
Liana
smmiha spune:
Neata oltencele mele dragi!
Sunt tare fericita, am fost la ecografie si se pare ca voi avea un baietel asa cum ne doream, este in regula si la inceput statea cu manuta la obraz (era ganditor, probabil se intreba ce tot fac astia?), apoi isi sugea degetelul, tare scump si avea un caput asa mare (e destept ca noi). Ma bucur mult ca e baietel, dar si mai mult ca totul e in regula, dupa masuratori a iesit ca are 17 sapt. si 3 zile, adica exact cat are el si in principiu, voi naste de Buna vestire, pe 25 martie.
Lorena, ma bucur mult ca ai un asa cumnitel si sunt sigura ca e o incantare sa-l privesti.
Doris, io te inteleg, ca am proaspete in memorie saptamanile alea de la inceput cand eram aproape distrusa, in continuu, mi-era rau, ma durea spatele, eram obosita, lasa ca iti revii si atunci vorbim mai des. Sper sa nu te tina mult, ca io am scapat destul de repede, pe la 11 saptamani.
Si io sper sa ne vedem, mai ales ca uite si-a revenit si vremea, iar astia anunta in jur de 20 de grade zilele astea.
Liana, multumim pt reteta. Sper sa-mi iasa.
Salmida, si io aveam de gand sa sterg geamurile, noroc ca n--am apucat.
Fetele, va multumesc ca ati fost alaturi de mine, si sunt sigura ca mi-ati tinut pumnii, va pup si sa aveti o saptamana superba!
Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)
Liana30 spune:
oltencelor!
nu va trezirati????
eu ma trezii si va si raspunsai..
va pupacesc pe toate..
e o zi minunata a iesit soarele nu mai ..
azi merg la doctor sa fac un eco abia astept sa vad ce-mi spune..deoarece facui o gramada de tratamente si acum trebuie sa-mi spuna daca ma apuc de treaba sau fac iar tratament..
poate da domnul si e bine...
poate voi fi si eu in curand.
va anunt cum aflu ceva...
Liana
Salmida spune:
smmiha, ! Sä iti träiascä bäietelul viselor, sä creascä frumos la cälduricä panä cand o veni sorocul!
Liana, sä vii cu vesti bune de la eco!