Oltencele (4)
Raspunsuri - Pagina 14
Nedda spune:
Oltencelor dragi, a venit frigul si pe la noi pe aste meleaguri! Azi a fost asa o ploaie mocaneasca dar tot am iesit la plimbare cu Lara. Eu tot sper ca daca o obosesc pe-afara s-o culca si ea mai devreme de miezul noptii.
Draga CIUF, cand fac rost de reteta o sa ti-o zic. Si eu ma vait ca nu prea stiu sa fac prajituri dar am noroc ca sotul meu ar manca toata ziua numai galusti cu prune si d'alea stiu sa fac! Si mai am un noroc ca el nu e mofturos. Mananca linistit si cuminte toate experimentele mele!:))
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
smmiha spune:
Nici eu nu ma pricep sa fac prajituri, decat asa chestii simple. Dar nici eu si nici sotul meu nu prea mancam dulciuri, asa ca nici nu ma stresez.
Si azi e groaznic de frig, iar astia n-au dat inca caldura.
Va pup si va scriu mai mult cand ma mai dezmortesc.
Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)
Liana30 spune:
Buna Oltencelor!!
Felicitari Lorena!
Sunt si eu tot olteanca...
brrrrrr....tot asa frig este...
Liana
smmiha spune:
Bine ai venit alaturi de noi, Liana!
Am vazut la profil ca esti din Craiova, ca si mine.
Mda, tare urata vremea pt luna octombrie.
Nedda spune:
Liana, bine ai venit in clubul oltencelor!
Miha, nici eu nu ma omor cu dulciurile si de ciocolata nici sa n-aud. Nu-mi place decat inghetata de ciocolata. Dar dupa ce am nascut parca m-am zapacit: a inceput sa-mi placa sa gust cate ceva dulce. Sper sa-mi treaca dupa ce nu o voi mai alapta pe Lara!
ciuf spune:
Liana, bine ai venit.
Si eu tot din Craiova sunt.
Pe mine ma pocneste cate o pofta de ceva dulce de nu ma recunosc. Apoi as vrea ceva sarat, iar dulce, apoi acru si uite asa o nebuneala de ar trebui sa las frigiderul deschis.
La desert stiu sa fac clatite si atat.
La gatit ma mai bag, dar la dulciuri IOC.
Pe mine astazi m-a cam durut capul. M-am apucat de cateva zile sa-mi refinisez dulapurile din baie (cabinets) si am lucrat cu tot felul de chimicale. Apoi cand am vazut ca mi-a iesit frumos (tamplarita ma fac) m-am apucat sa schimb culoarea la o masa. Si toata ziua lucrai la ea.
Copilul - un inger de copil. A stat in camera lui si s-a jucat cu cainele, a dormit, a mancat, iar s-a jucat si uite asa se duse ziua.
Gata, v-am lasat ca a venit Mos Ene pe la gene
Noapte buna,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
smmiha spune:
Mie de regula imi plac prjiturile gen placinte sau pandispan, nu cele cu crema, ciocolata nu mananc decat rar, iar inghetata si mai rar. Totusi imi plac mult niste bombonele de ciocolata care au in mijloc alune, praline, stafide, nuci si altele si le ador pe cele cu stafide.
Sa-mi tineti pumnii ca luni de dimineata merg la ecografie sa-l vad pe bebe care azi a facut 17 saptamani. Am emotii mari si sper sa fie totul in regula.
Sa aveti un weekend superb si poate se mai si incalzeste putin.
Liana30 spune:
Va multumesc oltencelor pentru primirea facuta..sincer nu ma asteptam...
eiiiiiii pai oltenii tot olteni raman...
uite va trimit un brat de florisi ceva dulce
sa aveti pofta si daca vreti retede va pot spune eu nu stiu eu asa multe dar pe care le stiu vi le pot spune...
aaaaa uitai :::::stiu o prajitura rapida si racoroasa de nu te mai opresti ai minca in continuu.....
va pup si sper sa avem un sfirsit de saptamana mai insorit..
inca ceva azi a aparut putin soarele nu mai fu asa frig...
Liana
Nedda spune:
MIHA, iti tin pumnii pentru luni! Abia astept sa ne povestesti despre bebe!
LIANA, spune-ne repede reteta de prajitura! Eu chiar ma gandesc ce sa pregatesc bun pentru sambata viitoare cand am musafiri dragi: verisoara mea cu care am copilarit si pe care nu am vazut-o de ani de zile vine cu sotzul ei pe la noi. Ei stau in Chicago si acum suntem destul de aproape (3 ore cu masina) ca sa ne putem vizita des. Abia astept sa ne revedem.
CIUF, sotul meu face ca tine: ar manca ceva dulce si apoi sarat si iar dulce si...tot asa!
chatonel spune:
Cucu, fetele... bag si eu nasul un pic pe-aci, sa va spun ca toamna venii si-aci si ploua de doua zile continuu. Io-s ocupata cu scoala si matusa di la Craiova... ne-am mai plimbat, am facut si cozo- acu' cresc- si iaca, vine si miine, cind pleaca inapoi...
Am vazut ca rindurile Oltencelor se-ngrosara, bun venit calduros nou-venitelor si sa veniti cu placere pe-aci.
Acum va urez o saptamina placuta si sa fiti cuminti ;)
Pupici
Toulouse, la ville rose