Medicover Grozovici

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adiveroing spune:

In saptamina 6 de sarcina sedintele in incaperi cu aer conditionat mi-au adus o raceala (curge nasul, un pic de tuse si mult stranut, fara febra) de toata jalea...e periculos pentru dezvoltarea embrionului cu aceasta virsta, de 6 saptamini?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojonel spune:

Ca si tarife,am dat la Filantropia cam asa,pt. cezariana: 100 euro pt.doctor,si inca 2 milioane pt. "mina a doua",ca am avut doi medici Hamid si Cotiga, am dat 1 milion la anestezist(dr.Ciobanu, super atent si dragut,a avut grija toata noaptea cit am stat la reanimare),la asistente in sala de operatie am dat cam 300.000 la fiecare( 3 asistente),iar apoi la toaletare,injectii, cam 50.000, desi erau amabile si fara sa dai.
DR HAMID a fost extrem de amabil,a venit de nenumarate ori sa vada cum ma simt,m-a supravegheat f.atent si nu a fost nevoie sa stau mai mult de 3 zile dupa operatie in spital.In general lumea dadea mult mai putin, erau multe persoane fara posibilitati in spital,dar asistentele erau destul de amabile si fara sa dai mai mult de 10.000.La neonatolog am dat 500.000,desi nici nu cred ca era cazul, copilul meu e mare si a fost sanatos si ok cind l-am scos din spital.Ca recomandare,eu cred ca e f.important mediul cu care nasti, ca spitalele sin cam mizere in general in RO.

Jojonel si FREDDY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titisha spune:

Medicover = un fel de dispensar de cartier cu pretentii de clinica performanta, sau un fel de medic de familie privat (vezi medicul generalist). Nu sunt de prea mult timp abonata (cateva luni) dar deja mi-am facut o parere: majoritatea medicilor sunt superficiali si nu gasesc solutii salvatoare pentru o situatie mai mult sau mai putin speciala. Se pierd in discutii generale fara a puncta pe ceva concret, mai ales atunci cand nu ai un diagnostic bine stabilt cu ceva timp inainte.
Acum cateva zile m-a sunat o fatuca de acolo, care facea un sondaj de opinii privind parerea abonatilor vizavii de medicii si serviciile oferite de ei (ceva de genul: pe o scara de la 10 la 100 ce puntaj as da medicului meu generalist, si altele...) Nu stiam de acest topic, ca i-as fi dat un indiciu daca vroia sa se lamureasca ar fi avut de unde lua cat mai multe pareri concrete.
Totusi.. am o parere bunicica de Dr. Magda Petrache care o stiu de fapt de la Polizu, dar nu este chiar in topul medicilor ginecologi din Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Si la dispensar e mai bine. Cum e posibil ca intr-o clinica de talia Medicover-ului sa nu existe la cabinetul de ecografie sonda pt. eco transvaginal. Penibil. Rusine Medicover-ului. Inca o data au dovedit ca in afara de logoree nu am nimic bun.

Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

sunt abonata de ani buni la Medicover (7), abonament platit de firma. si merg numai in Grozovici. Folosim (eu si copilu mai mult) frecvent urmatoarele specialitati de care suntem mai mult decat multumiti: ginecologie (Magda Petrache), pediatrie (Denis Stanescu).
Cred ca totul depinde de medic, si mai sunt si alti medici buni in afara de cei mentionati, iar daca ar trebui sa platesc din buzunarul meu pentru doctorii mentionati mai sus, nu as ezita sa o fac.

Multa sanatate!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

recomand Siminnei sa nasca la Spitalul Universitar (Municipal, ca nu mai stiu cum ii zice - doctorii sint toti profesori universitari, iar rezidentii care fac garzi sint alesi cei mai buni - foarte ambitiosi si muncitori), plus ca se spala pe jos mereu si e super curat la maternitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

Bubi , si noi mergem la d-na doc Stanescu . Nota 11 pt dansa !

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput