Medicover Grozovici
Raspunsuri - Pagina 2

onut spune:
Buna fetelor!
eu tot la medicover grozovici merg. dr. meu e dr. strajean, care e super, ma inteleg cu el foarte bine, pana acum nu am avut deloc probleme si ma asculta intotdeauna. El e doctor la elias si din cate am citit spitalul e ok, iar personalul super amabil. Poti incerca, eu sunt foarte multumita de el.
pupici
o&bb 22 saptamani
DPN: 8 Decembrie
Dr. Strajean, Elias

florypop spune:
Cu riscul de a va plictisi pe unele dintre voi am sa postez si aici experienta mea cu medicii din Medicover.
"
August 2003 - Programare Medicover pentru confirmarea unei sarcini de 3, 4 saptamani la Dna Doctor Miloiu Ioana (Medicover Plevnei). In urma controlului mi se confirma sarcina si sunt chemata la urmatorul control si ecografie dupa o saptamana. Intre timp apar probleme (am inceput sa pierd sange) si dau fuga la Medicover sa vedem ce se intampla. Raspuns: "Stai linistita ca e bine trebuie doar sa iei ceva tratament si va fi bine" . Fac tratament si mergem mai departe cu sangerare cam o luna timp in care la ecografii se vedea ca ceva nu este in regula pentru ca ecografistul mi-a spus ca ceva nu este bine. Intr-un final dupa ce trecusera aproape 10 saptamani de sarcina mi se comunica ca sarcina s-a oprit in evolutie la 5 saptamani.
Concluzie: am stat cinci saptamani cu embrionul mort in mine cu toate ca asa cum ti-am spus la eco se vazuse ceva dar Dr. Miloiu a spus ca ea este cea care ia deciziile nu ecografistul. In fine am zis "asta e, s-a intamplat mergem mai departe". Dupa pierderea acestei sarcini merg din dou la aceeasi doctorita pentru a cere sa imi recomande ceva analize sa facem ceva investigatii sa depistam cauza pentru a evita pe viitor o alta sarcina pierduta. Raspuns: Esti tanara se mai intampla, nu e cazul sa facem analize, drept pentru care am plecat linistita acasa.
Ianuarie 2004- Raman din nou insarcinata si merg de data asta la Dna Doctor Magdalena Dorobantu (Medicover Grozovici). Imi confirma sarcina de 5, 6 saptamani fara probleme si ma cheama la control peste o luna jumatate. Pentru aceasta perioada pana voi merge la urmatorul control imi recomanda tratament pe care il urmez cu strictete de teama de a nu se repeta intamplarea. Inainte cu o saptamana de data programarii incepe sa ma doara burta si ma infiintez la Medicover la Dr. Dorobantu care imi spune: Stai linistita sarcina e bine esti doar constipata. Moment in care avand in vedere precedentul ma programez la eco si aflu binenteles ca sarcina este oprita in evolutie la 10 saptamani (cu o saptamana mai mica decat normal). Si de data asta am zis "asta e. mergem mai departe" dar de aici incolo apar complicatii. Dupa a doua sarcina trec circa 7 saptamani si dureri abdominale crunte. Intr-o dimineata ajung la Urgenta la spitalul Giulesti unde este medic Dr. Dorobantu. Vine ma consulta si apoi concluzia: cred ca e sarcina. Incerc sa o conving ca de aceasta data nu are cum sa fie sarcina (eram sigura) dar nu reusesc. Accept sa facem teste de sarcina atat din sange cat si din urina si ecografic: rezultat negativ la toate si totusi Dr. spune: esti insarcinata si cred ca este sarcina extrauterina si deci urma scoaterea trompei. Cand am vazut ca nu reusim sa comunicam am plecat din spital si am fost la un alt medic care mi-a spus ca din cauza chiuretajului prost facut au aparut complicatii si este necesara o interventie chirurgicala si in plus uitandu-se pe ecografii ma anunta ca daca as fi facut control mai devreme si eco, cu un tratament corespunzator si cu repaus as fi putut tine cea de-a doua sarcina.
Dupa toate aceste experiente cu medicii de la Medicover ma aflu in urmatoarea situatie: si cu interventie chirurgicala si fara posibilitatea de a mai ramane insarcinata in viitorul apropriat deoarece o alta sarcina nu mi-ar face decat rau si oricum cu sanse foarte mici de a se dezvolta.
As vrea ca aceste lucruri sa fie cunoscute si in acest fel sa prevenim aceste situatii. Ma gandesc in primul la femei care vor mai avea de a face cu acesti medici care nu asteapta decat bani si care isi fac treaba in bataie de joc.
Ce reclam de fapt:
- Pentru Doctorita Miloiu: sa nu asteptam ca o femeie sa piarda mai multe sarcini pentru a face ceva investigatii ca nu le plateste de la ea din buzunar.
- Pentru Doctorita Dorobantu: Atunci cand situatia o depaseste mai bine spune decat sa isi bat joc de cineva. In momentul in care eu m-am prezentat la ea acuzand dureri abdominale consider ca ar fi trebuit sa imi recomande macar o ecografie nu sa ma trimita acasa ca sunt constipata mai ales ca stia precedentul. Deasemenea nu mi se pare normal ca in momentul in care stia ca am pierdut o sarcina sa ma cheme la control abia dupa o luna jumate. Cred ca trebuia monitorizata mult mai strict, dar lucrurile astea eu le-am aflat mult prea tarziu, la momentul acela am avut incredere in ea ca doar ea era medicul...
Si apoi daca nu e in stare sa faca un chiuretaj in urma unei sarcini oprite in evolutie sa spuna ca sunt si alti medici care pot face lucrul asta....dar probabil ca pentru ea au contat atunci numai banii...
A si inca ceva: nu cred ca e posibil ca un medic sa vina sa iti spuna dupa o interventie ia si tu medicamentele.....ca eu nu am formular de reteta sa iti scriu. Daca nu avea timp pentru mine putea decat sa spuna.
Sper sa va ajute povestea mea in luarea deciziilor .
Ar mai fi ceva: de curand am fost la Medicover pentru a primi o trimitere catre spitalul Municipal si am dat peste DR. Hamid care mi-a spus ca nu merita atata efort pentru a avea un copil.
"
Mai nou pentru abonatii Medicover se face reducere la Water Park. Este inadmisibil. De reducere la strand avem nevoie sau de medici compententi????
Flory

Jasmine spune:
Eu nu stiu daca la Medicover (fie Plevnei fie Grozovici) exista macar un medic ginecolog de incredere.Am fost si eu mai demult la Mihaela Popescu (un adevarat pericol public),apoi am schimbat-o cu Miloiu,care mi se pare ca bate campii cu tratamentele alea cu plante,pentru care iti da trimitere la un cabinet particular la care ea e asociata ....deci are de luat bani de-acolo.Plus teoriile alea cu armonia universala,cu regimul vegetarian si toate ineptiile.....m-au facut sa nu prea am incredere in ea.
Jasmine 24 saptamani

adiveroing spune:
Asa cum am promis, revin! Am fost astazi la dr. Magda Petrache. Prima impresie a fost destul de buna, mai ales ca am o singerare. Pentru miine urgent la ecografie sa vada ce se intimpla si tot miine urgent analizele pentru sarcina.
A propos, a avut cineva singerari slabe in primele saptamini? Cum s-a sfirsit? Din ce cauza au fost?

Marina spune:
eu am avut pana prin luna 4...un hematom si o dezlipire de placenta au fost cauzele iar prin luna 6-7 alta runda de sangerari din cauza colului. Am trecut cu bine peste ele si bb e sanatos, voios!
quote:
Originally posted by adiveroing
Asa cum am promis, revin! Am fost astazi la dr. Magda Petrache. Prima impresie a fost destul de buna, mai ales ca am o singerare. Pentru miine urgent la ecografie sa vada ce se intimpla si tot miine urgent analizele pentru sarcina.
A propos, a avut cineva singerari slabe in primele saptamini? Cum s-a sfirsit? Din ce cauza au fost?

Roxana_G spune:
Eu una zic sa fugi mancand pamantul de medicii de la Medicover, indiferent din care centru. Recunosc ca am auzit numai vorbe bune despre Dna doctor Petrache, insa personal nu o cunosc. In rest dr Dorobantu e tot pe dinafara si era gata sa imi montezze sterilet cat avea infectie pe col. Dna dr Popescu mi-a dat tratament cu antibiotic pe sarcina numai pentru ca i-am spus eu ca am ceva, insa nu a vazut buletinul de analize. Iar dr Miloiu mi-a spus cu nonsalanta ca nu pot avea copii, asta in urma unei analize gresite si fara a tine seama de istoricul medical (desi in ultimii 2 ani numai la ea am fost la control). La cateva luni dupa m-am ales cu minunea mea de fetita si tare as fi vrut sa ma duc cu burtica in 9 luni sa vad cum cade pe spate.
Sa va mai spun? Ca m-au tratat de herpes nu stiu cat timp ca pana la urma sa aflam ca nu am si nici nu sunt purtator? Ca au gresit analiza de toxoplasmoza incat daca as fi fost insarcinata probabil as fi renuntat la sarcina? Ca mi-a prescris medicamente fara sa ma avertizeze de efectele secundare, desi ma stia cu tensiunea foarte mica, si am fost nevoita sa chem salvarea? Nu cred ca e cazul sa mai continui.
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Jasmine spune:
Si eu am avut sangerari prin saptamana a 6-a.Din cauza insuficientei de progesteron.S-a rezolvat cu utrogestan.
Jasmine 24 saptamani

jojonel spune:
Apropo de medicii de la GROZOVICI;eu am nascut pe 27 iulie la maternitatea FILANTROPIA cu dr.HAMID AYATOLLAHI, si ma declar extrem de multumita, e un profesionist si un om sufletist,care a avut grija de mine in spital in mod deosebit.Am fost nevoita sa fac cezariana,bebe e mare (4.200g)si nu am avut deloc dilatatie sau contractii,asa ca dr.a ales cezariana.Operatia a fost reusita, am o cicatrice super fina( asta la doua sapt.dupa nastere),dr.a avut deosebita grija de toti:bebe,eu,sot, mamica mea-toata familia..Te ajuta cu multe sfaturi,e amabil si sufletist.Pe perioada cit am fost la el la MEDICOVER adica in ultima luna de fapt,n-a acceptat nici cea mai mica "atentie"din partea mea, a luat doar la nastere, ai asta cu insistente.Eu am inceput sarcina urmarita de dr.CHIROIU,mi-a facut o surpriza cam ciudata, era insarcinata si mi-a spus asta cind deja se vedea de la distanta, adica prin luna a 6, si m-a impins sa-mi caut alt medic, ca ea nu era sigura sa o sa ma asiste,iar in tot acest timp a fost indiferenta si acra,nu mi-a dat nici cel mai mic sfat,noroc ca am avut o sarcina f.usoara.Cu burta la gura, m-am dus la HAMID si s-a purtat extraordinar cu mine,am incredere totala in el.La FILANTROPIA sint conditii cam jalnice, ca in orice spital romanesc,dar avind in vedere ca dupa 3 zile m-am externat,a fost ok.
In ce priveste MEDICOVER eu merg la ei din 99, am abonament din cadrul firmei unde lucrez si mi se par destul de ok, ca profesionisti,dar am avut probabil noroc.
JOJONEL SI FREDDY

Siminna spune:
Jojonel,
si eu am fost la Hamid cit doctorita mea era in concediu si recunosc ca s-a purtat ireprosabil, dar mai mult nu stiu....Altceva vreau sa te-ntreb: cit te-a costat nasterea la el?
te pup si sper sa-mi vezi mesajul
simina

roxanica-mamica spune:
Si eu sunt abonata la Medicover Plevnei ! Dr Miloiu ... fugitzi cat va tzin picioarele , fratzilor ! Cine a zis "pericol public" nu a gresit cu nimic !
Bineinteles ca poti schimba medicul ! Poti schimba si 10 medici ! Doar de-asta costa abonamentul o gramada de bani !!!!!
Desi am abonament gold la Medicover am ales un medic din afara . La Medicover faceam doar analizele ! In rest , desi dadeam o gramada de bani si colo si colo , nu regret cu nimic alegerea facuta , ba chiar ma felicit ! Mancao-ar mama de desteapta ! Ptiu-ptiu sa nu-mi fie de deochi !
Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu