Ce metode in cazul meu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by Mirona

Rozi, ma bucur ca-mi raspunde cineva care ma intelege, adica cu aceeasi problema. Stimulare ovariana vrea si dr. sa fac, dar injectabil, una pe luna: 7.200.000 lei

Da, o injectie mai puternica, pentru ca ai o amenoree severa. Si mie mi s-a propus, dar nu-mi permit, din pacate.
quote:
Ma enerveaza ca nu vede decat laparoscopia in fata nasului.

Prin asta vrea sa vada si celelalte componente ale aparatului genital, se vede mult mai bine ca la echo, eventual poate chiar sa rezolve ceva, daca sunt probleme.
quote:
Acum incerc luna asta cu "usorul" tratament al Liviei, nu are ce sa-mi faca rau.

Din pacate, unele fete au avut probleme, repet parerea mea de a te sfatui cu Livia, ea stie cel mai bine.
quote:
in timp ce ma interesez de un endocrinolog, cum m-a sfatuit lumit, apoi mai vedem.

Ai grija si cu endocrinologii... cere pareri, recomandari, unii sunt superficiali, atii sunt f ocupati, unii dau la toata lumea anticonceptionale... Nu stiu cati ani ai, eu insa nu mai am timp sa iau 6 luni, apoi sa vedem etc.
quote:
Tu de ce esti asa dezamagita? De cand incercati? Ce ati incercat? Prin cate ai trecut? Te superi daca te rog sa-mi spui povestea ta? Poate ma ajuta si pe mine cu cava.Scrie-mi pe PM daca altele o stiu deja.

Nimic spectaculos. Iti scriu pe PM, dar nu acum, ca trebuie sa plec.

"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Mirona,
Si eu am exact aceleasi probleme ca si tine!Acum incerc sa ramin incarcinata si iau clostylbegit (pentru stimulare ovariana) si duphaston.Problema mea in acest moment este ca au trecut 8 zile de cind am intrerupt duphaston-ul si nu mi-a venit inca ciclul (insarcinata nu sint in mod sigur!!!!) si la doctor nu pot sa merg acum !Ce sa fac????

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

sheherezada, habar nu am. Eu doar o data am luat duphaston, 2/zi, timp de 5 zile, in a 8-a avenit. Acum incep din nou, deoarece nu am CM pe cale naturala (doar provocat). Mie nu mi-a dat si alt medicament.
Sfatul meu este sa-ti suni dr. sa-l intrebi pe el. Daca e prima luna in care iei asa ceva si CM nu raspunde s-ar putea sa fie nevoie de o doza mai mare. In trecut eu il provocam cu progesteron (injectabil). Abia la a 6-a injectie dadea semne ca vine.
Deci: parerea mea e ca e doza prea mica. Succes si tine-ma la curent, pls.

Mironica

Mergi la inceput

Mi-a venit ieri seara...da' cu o intarziere de 8 zile...nu cred ca e bine!Te pup.

sheherezada

Mergi la inceput

sheherezada. Ma bucur pt tine. Nu te stresa, e bine ca a venit. Ramanem in contact, OK?

Mironica

Mergi la inceput

sheherezada. Ma bucur pt tine. Nu te stresa, e bine ca a venit. Ramanem in contact, OK?

Mironica

Mergi la inceput

daaaa

sheherezada

Mergi la inceput

Dragutele mele,
Incep prin a va multumi ca s-au strans deja 2 pagini de mesaje la acest subiect, ceea ce nu reuseam fara voi. Merci.
Acum: anul acesta ne-am hotarat si noi ca vrem copii, asa am ajuns la stadiul de „aspiranta”, am programat la finele lunii august o vizita la Sovata, eventual un tratament „Livia” pana atunci.
Acum doua zile am fost anuntata ca tre sa plec in delegatie in Germania pentru trei luni. NASOOOOL. Luni, 9 aug zbor. Eu ce ma fac? Deja tratamentul l-am inceput, car cu mine toate ceaiurile, pastilele, tincturile? Ar fi OK. Dar sotul nu pot sa-l iau cu mine. Si atunci va intreb: daca nu am cu cine presta..., mai are rost tratamentul? Iar aman ?
Mai am o rugaminte la voi: scrieti-mi... ma voi simti atat de singura acolo...., pls.

Mironica

Mergi la inceput