Constanta (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna dimineata fetelor,
Ione aici foarte multi sunt care au aer conditionat si au copii micuti dar nu este nici o problema .Copii nu au fost bolnavi sau sa fi avut ceva din cauza asta,dar poti intreba doctorul de familie despre asta.
July de numarat zile nu mai numar chiar daca numar sau nu zilele tot trec. a mers in picioare dar inca se sprijina de ce apuca ,cel mai mult merge pe langa perete si se sprijina cu o mana,mai are putin si merge singur.
Acum va las ca trebuie sa ma duc sa ii pregatesc de mancare printului meu.
Va pup si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

July, eu am zis ca daca si cand se va intoarce Paul tot asa nu o sa manince, (cum spuneam sper sa ii mai creasca acolo pofta de mancare), o sa ii iau si eu Multisanosvit sirop. Cu maselele intr-adevar acum ii ies al 2-lea rand, ii iesise una pe care o stiu si eu, iar acum mama mi-a zis la telefon ca ii mai iese una ca isi tot baga maiinile prin gura. Va doresc distractie placuta in Grecia!
Marlen am vazut si eu pozele, dar eu nu ma mai mir pentru ca te stiam de la intilnire, ai o silueta de invidiat pentru o graviduta intr-adevar!
Roxana, ce mai faceti voi mai, nu ne-ai spus cum te simti ca mamica, ce sentimente te incearca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello si de la noi.
hihihihii Oana ce intrebare pui si tu....sa va spun ca la o saptamina dupa ce am nascut am realizat ca e al meu? sa nu ziceti ca-s denaturata....ca nu e vorba de dragoste. e vorba ca am realizat ca e pitiku' meu, ca a stat in mine 9 luni si ca e o bucatica din mine. sa ii zicem constientizare....nu stiu. dar a fost izbitor.
in rest....azi ma duc la doctorita sa ma vada.
a, si ieri ne-a cazut buricul asa ca am tras si prima baita adevarata. dupa car epitiku' meu a dormit neintors de la 9.30 la 3....am incercat eu sa ii dau ceva de mincare la 11.30 dar dupa 3 inghitituri a cauzt la loc....asa ca am profitat si eu.
va pupici pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Salutare mamici, pitici si gravidute,

E asa bine sa stai acasa sa te relaxezi... Ieri am tinut-o numai in vizite si astazi am dormit pana la 12:00.

CriXia, July, Tania,
Multumesc pentru aprecierile referitoare la . La inceputul sarcinii aveam 50 kg, iar acum am aproape 62 (la 1,70 m). In unele poze am lentile de contact albastre.

Ione,
Si noi avem aparat de aer conditionat. Pana acum nu am avut probleme. Fara el nu as putea sa stau in apartament (temperatura in camera ajunge la 29 grade C in zilele calduroase).

Roxana,
Ma bucur ca sunteti bine tu si pitik. Am citit de curand un articol referitor la toaleta buricului si ma gandesc de pe acum la ce ma asteapta! Noroc ca sunt atatea mamici cu experienta printre noi.

Pupici,
Marlen si Andreas 32 sapt.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

ok

Mergi la inceput

Buna mamici! si nu numai

Eu, in continua miscare, ca incepu' santierul fetelor! Azi au venit oamenii si au inceput sa sape pentru fundatie. Maine cred ca este gata de sapat, daca ploaia asta nu i-ar tine pe loc prea mult, dupa care se va face fundatia( dupa reteta din proiect).
Vreau sa va spun ca sambata si duminica am iesit sa facem piata si am cautat de am innebunit Milumil 3. Cica nu este la depozit si se pare ca vreo 3 saptmani va fi criza. Ce ma fac fara lapte? Sa-l schimb la Mil 2? sau sa incep trecerea la cel de vaca!!!!!
Chiar nu stiu cum se face trecerea la cel de vaca sau capra. Ce-mi spuneti? Cum trebuie dat, simplu sau cu adaos de zahar? Sunt total afoana, ar trebui sa iau cartile si revistele la citit! Dar poate ma scutiti voi!
Pupicei multi!

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Oribil merge net-ul asta!

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Buna fetelor,
In sfirsit reusesc sa postez si eu cite ceva. Nici nu stiu cu ce sa incep.
Roxana, sa va traiasca Patrick si sa va bucurati de el, clipe pline de fericire in trei, multa sanatate la toti!!!! Am vazut acum citeva minute pozele, e tare dragalas. Tu cum te mai simti?
Oana, la multi ani, la schimbarea prefixului, multe satisfactii si cit mai multe realizari pe toate planurile!!! Sa fii fericita si iubita!
Crixia, eu la patrick am inceput la 11 luni, anul trecut in Romania, sa-i dau lapte dorna, mai intii de 1,5 % grasime, fara adaos de zahar sau altceva, doar putin incalzit(l-a tolerat fara nici un fel de probleme de la bun inceput), am mai citit tot pe forum acum ceva vreme ca e destul de bine tolerat(erau multe mamici multumit de el). Eu inca nu i-as da de vaca sau capra.

Acum sa revin la noi. Ne-am intors de 2 saptamani din Romania si deabia acum am reusit sa postez ceva, am avut probleme cu netul, ca am optat pentru o modalitate mai rapida si mai ieftina de conectare(DSL) si ne-au trimis un aparat defect, si a durat pina ne-au trimis altul la schimb. Intii am crezut ca e laptopul nostru de vina, si l-am trimis la reparat fiind in garantie, pt. ca la calculatorul normal functiona, dar fiind in camera copiilor, cind sa-l pot folosi? Abia am si eu timp cind mai dorm ei sau se mai joaca singurei......
Cit ma fost in Romania, am vrut foarte mult sa ne intilnim, dar timpul a trecut enorm de repede, acces la net n-am avut, masina alor mei n-a mers in prima saptamana, am facut si noi citeva plaji cu Patrick ca pe Vivi pina la urma am hotarit s-o lasam mai bine acasa. In prima saptamana Patrick a urlat non stop de nu mai stiam incotr-o cu el, nu vroia decit in brate, nu dormea la prinz(nu stiu daca din cauza zborului noaptea cu avionul timp in care de seara de la 23 pina a doua zi seara la 19 n-a inchis un ochi); pe urma mai plecam si noi pe ici pe colo, dar tot cu grija la Vivi eram, mese punctuala etc., nici pe mama n-o puteam de dimineata pina seara in fecare zi s-o lasam cu ea si pe urma sa ne mai faca si mincare si altele. Ca sa nu mai spun ca cu doua zile inainte de plecare spre Constanta, Patrick a luat aici un virus de gripa intestinala, de a molipsit-o si pe Vivi, si am tinut-o pe mincare speciala de la Humana vreo 10 zile(in rest nu mi-am facut probleme ca avea de unde sa mai scada in greutate). Oricum a fost bine, dar cu doi copii mici nu te mai pot misca asa de mult. Anul viitor ne-am propus sa zbor singura cu cei doi inaintea sotului meu cu doua saptamani; cind s-au obisnuit si ei mai bine, cel putin Patrick trebuia sa ne intoarcem. Oricum am remarcat cu placere muuulte schimbari in bine petrecute in Constanta si Mamaia, de la drumuri............pina la fintinile arteziene aroape la tot pasul.
De acum inainte o sa fim prezenti mai des la apel!!!!!!!!!!!

toate cel bune
narcisa x Vivien 27.01.2004 Patrick 29.06.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Bonjurica fetele! Desi vremea lasa de dorit...

Oooooooo, s-a intors Narcisa!!!! Ne bucuram tare mult ca sunteti sanatosi! Povesteste-ne mai multe. Pe unde ati mai fost???
Crixia, du-te sus pe bara la <editeaza raspunsul>(o foaie cu un creion peste ea)si sterge una din postari. Cu Anduta am trecut la lapte de vaca in jur de un an. La inceput i l-am diluat 3-4 zile cam juma-juma cu apa fiarta, apoi aproape o saptamana 2/3 lapte cu 1/3 apa. Dupa aprox. o luna i l-am dat nediluat. Incearca sa gasesti o sursa sigura de lapte sau achizitioneaza o oala cu pereti dublii(gasesti la Selgros)speciala de lapte. Cea de un litru este 250.000 , iar cea de 1 1/2 litri este 350.000.lei. Oricare e buna. Eu prefer o oala de cel putin 2 litrii ca suntem mari consumatori de lapte de vaca....
Eu am o sursa sigura de 7 ani. Daca nu ti-e greu sa vii sa-l iei, iti iau eu la 2 zile 1l sau 2l cum doresti cu plata la sfarsitul lunii. Eu dau 15.000 lei pe litru. Cum hotarasti!
Sanzi, am notat nr. tau si sper sa fie si vremea buna sa putem sa ne intalnim.
July, i s-a dezumflat degetul Andutei si n-o mai doare. Cred ca nu mai merg la spital.
Of, fetelor tare greu mai merge cu diversificarea alimentatiei lui Bibi. Nu vrea deloc piureul de legume. Am incercat azi sa il dau mai gros si a inceput sa-si faca sila pana a vomitat tot ce luase cu mare greutate. Voi cum ati procedat cu bb-i?
Tatiana, Roxi, ce fac bb-i vostri? Cumintei??Voi cum va mai simtiti?
De Galarina stie cineva ce face. Stiu ca nu are calculator acasa.Dati-mi si mie tel ei pe PM.
MA duc la plimbareala cu Bibi.pa si pupici!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...si fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Tania, de cind ai inceput diversificarea cu Bibi? Imi pare rau ca nu prea o accepta, dar poate fi ceva trecator. Eu am inceput cu Vivi la 4 luni si jum. desi dr.ul mi-a zis ca s-o las pina la 6 luni, si mie mi se parea ca e mare si nu se satura, si tot asa cum zici tu nu prea vroia, si pe urma mi-a facut faza cu gripa intestinala in iunie si am intrerupt si am lasat-o pe lapte si cereala cu lapte in biberon pina ne-am intors inapoi, si acum maninca fetita mea foarte bine(eu ii dau dimineata si seara lapte, la prinz cartofi cu morcovi sau cu dovlecei si dupa amiaza mar fiert cu biscuite), apropo cit are Bibi(noi aveam acum 2 sapt. la controlul de 6 luni 78 cm. si 9,750)?
De plimbat, chiar ca in nici un an, nu ne-am prea plimbat, eu am fost foarte obosita, si am stat la aer pe terasa, am avut musafiri o gramada, in afara de turul litoralului de citeva ori, si seara la mamaia, nu prea ne-am plimbat; adevarul ca si al meu ma tot batea la cap, dar mie mi-a fost totusi oarecum s-o las pe mama cu Patrick care face in permanenta cite o nazbitie(a mai fost si foarte miriit ca i-au iesit caninii) si cu Vivi, fiind totusi prea mica; asta e, la anul va fi mai bine, sint mai mari, poate venim doar cu Vivi.
Aaaa...si vremea a fost superba, statea al meu sot la umbra pe terasa la 30 grade si zicea ca se simte taare bine, si ceilalti transpirau de nu mai stiau incotro, prea cald, el nu si nu, e bine; ca aici in Germania toata luna iulie au fost 12-16 grade si ploaie non stop. Acum e cald si aici 30-33 grade.
Crixia , daca cunosti sursa pentru lapte de vaca(vezi Tania) chiar e mai convenabil, Dorna e un litru 33000 lei(deci dublu). Si da, pot sa-ti confirm si eu ca la SelGross aveau in prostie Milumil, si eu i-am luat lui Vivi ca nu mai aveam in ultimele zile indeajuns.

toate cele bune
narcisa x Vivien 27.01.2004 Patrick 29.06.2002

Mergi la inceput