pot sa imi pastrez pisica daca am un copil mic?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blerina spune:

sinzi imi pare rau daca crezi ca a fost ceva adresat tie in mod personal.si imi pare rau si ca esti singura si tb. sa le faci tu pe toate.oricum cred ca l vedeti des pe catel, n am inteles baiat sau fata,daca tot e la un membru de familie.am inteles ca voi stati in anglia.cum ati dus cainele acolo?cum e cu legea acum?multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Stai linistita ca nu ma supar. Am vrut sa sublinez ca sunt situatii in care nu poti impaca si capra si varza. TRebuie sa alegi o cale de mijloc. Noi avem catelul de mult, mai exact de 5 ani, (avea 40 de zile cand a devenit membru al familiei noastre) l-am luat cu noi in Uk, a stat in carantina acolo, si acum eu stau in C-ta si l-am adus cu noi, adica sta la soacra-mea...Are carnet de vaccinari si pasaport...
Nu e caine de expozitii, ca nu avem ambitii din astea, dar e si ea o parte din familila noastra.
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

am si pisica si ciine (unul a mai ramas, ca celalalt ciine a murit de batrinete in timpul sarcinii). Am venit cu copil prematur acasa (sapt. 32, 1600 gr la nastere, 1720 la externare)si crede-ma ca am pastrat animalele (vaccinate, deparazitate si cateaua tunsa la piele - stii placa). Oricum spalam pe jos zilnic s.a.m.d. Boli - n-are ce sa ia, totul e sa fie curat in casa - "pahar" si sa nu intre in camera bebeului, in rest...sanatate. Si.. iti spun eu ca se poate. Asta cu "sa dai animalul" ca "e periculoase" sint de domeniul cretacicului, intreaba orice pediatru mai scos in lume. A.. si stam la bloc, e bine de mentionat.
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Noi avem o catelusa din rasa Cocker spaniol si avem o fetita de un an jumate.Vreau sa spun ca se inteleg de minune amindoua.Bianca citeodata chiar vrea sa doarma pe perna catelului.Catelul ii poarta de grija si pe afara,intr-una din zile Bianca a pierdut o soseta pe afara,am cautat-o mi-am dat seama ca o pierduse.Cateaua a venit cu ea in gura mai tirziu in aceeasi zi.Ciinii se ataseaza foarte repede de un nou membru al familiei.

Anca siBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Doamne, da' ce s-au mai certat fetele astea pe-aici! La asa un subiect dragalash...
Eu mai am putin si nasc (dpn 28 sept) si nu mi-a fost frica sa ma pup cu pisoiul toata ziua - am un motan paros si foarte iubaretz.. Din fericire nu este bolnav/purtator de vreo porcarie care sa faca rau lui Junior (recunosc si un mare grad de inconstienta din partea mea, dar, totul e bine). Cainele sta afara, in curte, si saraca e chinuita din cauza lipsei de companie insa de ea mi-e mai frica decat de pisoi.. In iunie am avut chiar 6 pisici in casa (o mamica de 4 pisoi si cu tati, motanul meu) si tot nu s-a petrecut vreo catastrofa! Intentia mea era sa pastrez unul din pui cu tati, ca sa fie si el fericit, nu numai eu cu un pui.. Zis si facut - problema e ca s-au salbaticit amandoi si acum chiar dac-ash vrea sa pun mana pe ei sau sa=i smotocesc trebuie sa-i pacalesc ori cu mancare ori sa sar sprinten dupa ei :( .. Feluri si feluri, nu e musai sa fie bagacioase toate pisicile, nu? Oricum, in conditiile astea, chiar daca le-am facut un bine lor (felinelor), eu am ramas fara pisoiul meu, practic. Probabil ca asa s-ar fi simtit si el(daca ramanea singur) cand l-ash fi adus pe Junior..
Parerile sunt si vor ramane mereu impartite referitor la animale si bebe in aceeasi casa. Oricata curatenie s-ar face, nimic nu poate proteja pe bebe 100% (din pacate asta e concluzia la care am ajuns tot studiind posibilitati de transmitere a diverselor boli/microbi/virusi nu numai de la animale), chiar daca ne-am sforta peste masura cu spalat si desinfectat si iar spalat si iar desinfectat.. Sa nu uitam ca e de-ajuns sa treaca o pala de aer "curat" si zeci si sute de microorganisme se astern peste bunatate de curatenie la care-am asudat din belsug.. Asta e, o prietena care are mai multi copii imi spunea da, da. las' ca vezi tu - la primul esti in stare sa dezinfectezi totul , sa porti manusi de plastic si cand schimbi un scutec, la al doilea renunti la manusi, la al treilea la desinfectat totul,la al patrulea deja ii scuturi suzeta si i=o dai inapoi ca sa mai exerseze aruncarile :(((

Dar, poate ca sunt eu prea tanara si plina de sperante :)
Sa ne traiasca odraslele sanatoase si fericite!
Va pup pe toate, razboinicelor!

"Si tu téléphones à une voyante et qu'elle ne décroche pas avant que ça sonne, raccroche." Jean Claude Van Damme

Mergi la inceput