Mamici de Ianuarie-Februarie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Da'di ce sa faci infectziune, Natalik? Ai racit?
Cre' ca si eu tre' sa fac randul doi cand se intoarce dna dr din concediu, prin septembrie...sper sa fie ok...

Auliu, Camitzule, daca fac , stii ce ma paste...al meu a zis ca facem copii pana fac ...
Stati asa ca mi-ati bagat un morcov acu' cu sexu' asta...

Cristina si bebica+16 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Cristinel din cele 126 zile esti obligata sa iei cel putin 42 dupa nastere. Toate sunt platite cu 85%. Daca ai salariu bun si iti place la serv e mai rentabil sa-ti iei cat mai multe dupa nastere. Te faci ca muncesti si le iei si banii.

Camitzu 16 sapt

Mergi la inceput

Aha, am inteles. Nu stiam ca sunt obligata sa iau minim 42 dupa nastere. Am salariu bun, dar nu imi place la servic...

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Cristinel nici eu nu stiu cum voi reactiona, pana acum mi-a fost indiferent dar de cand stiu ca e fetita deja m-am obisnuit. Ce ma fac ca iar vom avea o repriza la alegerea numelui.

Camitzu

Mergi la inceput

Io am si nume de baiat (Luca) si de fata (Lara), si chiar o sa vreau si un baietel la un moment dat, dar parca acum m-am obisnuit cu gandul ca e fetita si abia o astept...

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Cristina, cele 126 zile sunt platite 85%,adica vei lua mai multi bani,decit atunci cind mergi la sv..
Dar vis-a-vis de concediu de Odihna ,eu vorbeam de cel de pe anul 2005..Ideea era ca ti-l poti lua inaintea perioadei de nastere..si cum eu urmeaza sa nasc prin fabruarie,imi iau CO de la 01.ian...urmind ca apoi sa nasc...

Coca 14 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Coca cum 85% sa fie mai mare decat sal intreg, sau n-aminteles eu lace te referi? Concediul de odihna pe 2005 poti sa-l iei daca esti din dec 2004 in prenatal?

Camitzu 16sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Cristina, asa am citit pe-aici, nu am eu persona experienta cu ecografii care n-au nimerit sexul. Nu mai stiu unde am citit, oricum era o mamica ce avea deja baietel, nu mai era gravidutza.
Si scria de Iosup. Da' eu am incredere in el, ca prea trimit toti medicii acolo..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

esti o scumpicaBuna ziua,
Meggmultumesc mult, citeam si eu odiseea, dar eram in urma cu vreo 3 saptamani :))
CristinaMimi place cum m-ai incurajat
simonadincasi eu ma enervez din orice si, dupa cum zicea si CristinaM plang f. usor (plangem pentru 2)
A, si...nu mai deschide usa la toata lumea
gabitamulta sanatate, sa dea Domnul sa fie totul bine
andrutzaesti o scumpica, daca nu ma insel avem acelasi perioada de la UM
cam33ce nick interesant :), nici eu n-am vazut nici o tumba, de fapt nu s-a gandit nimeni sa mi-l arate pe bebe, voi cere la urmatoarea eco
cocolinoe bine de stiut cu concediul, pe mine ma avantajeaza pt ca nu mai incep al doilea semestru scolar
crinutade un secol voiam sa-ti spun, dar n-am reusit, o atitudine optimista e binevenita, banuiesc ca e f f greu, insa...e vorba de bebicul tau...
Pupici la toate, si....ce noroc cu acest site!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Cristina, sa stii ca si eu as face pana nimeresc si o fetitza.
Concediul... eu as lua dupa nastere cat mai mult din cele 126 zile. Da' stiti cum e: depinde de cum evolueaza lucrurile.

Mergi la inceput