Mamici de Ianuarie-Februarie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Natalia, asa ii place lu' nenea medicu' sa aiba ecranul ala numai pentru el... asa mi-a facut si mie...
Tu ti-ai facut acum al doilea rand de analize, ala din trim 2 sau nu iti facusei deloc?

Cristina si bebica+16 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Cocolino, si eu am scris zilele trecute ca nu simt falfaire cum ziceau fetele. Eu simt cate o chestie care cred ca e de la gaze.

Andrutza, asa ziceam si eu ca la 16 sapt. se vede bine, dar uite, am citit nu mai stiu pe care forum ca unei mamici i-a zis tot dr. Iosup ca e fetitza si ca se vede clar si are baietel.
io as vrea o fetitza, daca se poate... hi, hi, daca nu se poate, nu-i nimic.

Simona, si eu ma enervez din senin, chiar am mentionat zilele trecute. Daca suntem mai multe cazuri, inseamna ca e normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

CristinaM eu am 18 saptamini de la UM si 16+are bebea asa ca..nu mai stiu nici ce sa cred nici ce sa fac.Am vrut sa fac triplul test da moasha zice ca m-am trezit prea tirziu si oricum la mine nu e cazul pt ca sint sub 35 de ani si oricum testul nu e 100% sigur ca si bebe va iesi 100% sanatos.
Asa ca nu-mi ramine decit sa ma rog Bunului Dumnezeu sa-mi dea un bebe sanatos si daca se poate sa fie baiat e si mai perfect.
Sanatate tuturor va doresc

adana

Mergi la inceput

Auliuuu Megg, asa a facut Dl. Iosup?
Poate vin si eu si va anuntz ca mea este un
Ai bagat frik in mine

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Amaya scumpa, ma bucur ca ti-au iesit analizele in regula.
Crinuta, si doctorul meu mi-a zis ca se vede la eco daca bb are Down asa ca linisteste te ca totul e bine.
Fetelor a vizitat cineva spitalul Municipal? Eu tot acolo o sa nasc si sunt curioasa cum arata saloanele, daca e curatenie? Dar de saloanele cu plata stiti cam cat ar costa?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Fetelor dar voi chiar nu sunteti interesate despre ceea ce va spuneam cu Concediul de Odihna...Curios...Eu abia astept luna decembrie...
Apropo,si cumnatei mele i s-a spus chiar si la ecografia din travaliu,ca are baiat si a nascut o fata de toata frumusetea..Asa ca eu pina nu-i vad cu ochii mei sexul,nu cred .Oricum eu simt ca va fi baiat.Desi...taare imi doresc o fetita,insa daca e sanatos...nu mai conteaza sexul. Cred ca imi doresc fata doar ptr ca o poti imbraca mai fain si mai variat,decit pe un baiat..

Coca 14 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

gabiu eu am auzit ca la Municipal maternitatea arata foarte bine.Am inteles ca sunt citeva saloane cu plata,probabil,care arata exceptional..Acum depinde si de medicul cu care nasti.Insa am auzit ca toate saloanele care tin de maternitatea sunt curate si arata bine.Eu zic sa te linistesti.

Coca 14 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Coca, info cu concediu e foarte utila, numai ca eu mai mult ca sigur ca il voi toca pe tot pana atunci... de-asta nu am reactionat...
Ai idee, cele 126 de zile de prenatal se platesc 85% din salariu? Am inteles eu bine sau voi stiti altfel?
Voi cand/ cum le luati zilele astea?

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Cristinel mie mi-a facut acum a doua tura de analize, sa fie sigura ca nu fac inf. urinara.
M-am indragostit de bebicul meu - de abia astept sa-l tin in bratic.
Mi-as fi dorit sa pot afla ce bebic am, dar medicul a zis ca numai la ecografia urmatoare imi poate spune.Bine si asa.

si weekend placut tuturor burticutelor.

Natalia si gagalicea (14 + sapt)
http://community.webshots.com/user/natalias103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Cristinel astept sa vedem ce face Lara, asa mai merge. Poate ne trezim cu baietei.

Andana hai ca ne consolam una pe alta. Daca nu era bine ti-ar fi spus la eco. Doar n-or fi nebuni sa vada ca bebe nu e OK si sa nu spuna

Camitzu 16sapt

Mergi la inceput