Mamici de septembrie-octombrie 2004 (24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Neata burtici!

Ana_a, ce bine imi pare sa mai citesc cate ceva despre tine! ma bucur ca acum esti mai bine. Ana, chiar daca va fi cezariana totul o sa fie bine. Esti prima care va da startul la nascut!

Mel, ti-am vazut papusica si e foarte frumoasa. Se vede chiar foarte bine. Si ce dulce e cu manuta pe fata!

Crismir, mi-e teama ca bebelina o sa fie prea mare si voi fi nevoita sa fac cezarana. Dar asta e, n-am ce face! Inca n-am discutat cu doctorul varianta asta. ereu am spus ca va fi nastere normala cu epiurala, dar se pare ca bebelina are alte planuri. Sa vedem cum va fi. Oricum, intr-un fel sau altul tot se va naste!

Eu ce sa mai zic. Aseara imi venea sa plang de nervi pt ca mie imi era somn iar bebelina m-a luat pe la 12 noaptea la o serie de pumni si picioare incat mi se facuse rau (greata). Tati dormea si eu ma uitam pe pereti ca nu puteam sa stau pe nici o parte. Pe stanga insa e cel mai rau, ma loveste intr-o parte de ma doare foarte rau.
Acum vad ca iar a inceput joaca.

Fetelor, facem o lista cu nr de telefoane? In cazul in care nastem sa avem cum sa ne anuntam intre noi?

Pupici

Mihaela si puiul mic de 31 saptamani si 6 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Am scris un mesaj zilele trecute s/a sters .... m/am enervat si scriu tocmai acum....
Mel G si eu am fost la dr. poiana la eco dar nu a reusit sa/l prinda pe bebe asa bine cum este la tine, se vede super, bine eu am fost acum o luna. Cred ca la pretul consultatiei te refereai, nu am citit mesajele din urma, ... si la mine a fost diferit de la un eco la altul dar nu m/a deranjat pt. ca mie imi place mult de Poiana si oricum m/a tinut o ora acolo, a raspuns la toate intrebarile mele si a fost ok fata de Herghelegiu la sanador unde am stat 20 minute, viteza maxima, el obosit, stresat mi/a fost si jena sa/l mai intreb ceva.
Adela sa stii ca si eu mai trisez, apropo de statul in pat non stop (eu stau de 4 luni) nu pot sa stau chiar asa. Ma ridic mai stau cu sotul si copilul prin bucatarie dar cind stau mai mult de 10 min. incepe sa ma apese sarcina si oricum trebuie sa ma intind. Cu cit am inaintat a inceput sa fie mai nasol, acum de exemplu nu mai pot deloc sa stau pe scaun. Nu mai conteaza pt ca mai este putin.

Mergi la inceput

Am uitat sa ma semnez
Monica 33 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

mel, am vazut si eu pozele, ce clar se vede si ce scumpica este fetita!

cristia, ai dreptate! cred ca nici bebeului meu nu-i place ca stau prea mult pe scaun, cat am stat in concediu acasa, a fost foarte bine.. dar mai am putin si intru in penatal, si o sa lenevesc atunci! de pufymic ce mai stii? mi-a trimis un mesaj acum vreo 2 saptamani, era bine, desi mai are contractii din cand in cand!

roandre, prin cezariana sau normal, cred ca nu mai conteaza, numai bebe sa fie bine si sa vina pe lume sanatos! si eu vroiam initial sa nasc normal, dar dr. mi-a spus ca nu am sa pot sub nici o forma, din cauza placentei care este foarte jos, nu s-a ridicat, si nici nu cred ca se mai ridica!

georgiana, sa-ti traiasca bebe Damian, ce marisor este!

O zi frumoasa
Cali, 31 sapt 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Georgiana clinica se numeste Mediplus Company si este pe langa pta Dorobanti pe o straduta laterala care se numeste Andrei Muresan. Eco a costat 3.500.000 lei si am stat cam 50 min (dar poate sa-ti faca si eco 3D care costa mai putin - dar nu stiu sa-ti spun cat). Asa cum zicea si Monica dr Poiana este super dragut si haios, plus ca vorbeste tot timpul cu tine. Am fost si eu si la Herghelegiu si la Iosup si vreau sa va spun ca nici unul nu se compara cu Poiana.
Tel clinicii: 021.2317791

Mel 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor

Mel am reusit sa vad si eu bebita...super fotografii ce mai. Nu ma mai satur sa le privesc.

Fetelor eu am o alta grija mare acum, in luna a 8 a vad ca acumularea de kg e mai rapida ...si la voi e la fel?

Cristina 33 sapt.
Dr. Texier ,Clinique des Franciscaines

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici pe burtici.

Mel, super pozele ! Ce bine se vede cea mica... nici nu-mi vine sa cred. Cred ca esti tare fericita ca ai putut s-o vezi deja.

Ana, bine ai revenit. Iti tinem pumnii pentru controale si mai ales pentru cezariana. Vorba fetelor, o sa fii prima... cred ca abia astepti...

Frosa (Monica) chiar ma gandeam pe unde esti (bine, am lipsit si eu o saptamana )

Sa stiti ca ma laudasem ca pot dormi noaptea, insa aseara abia am putut adormi... si de dimineata abia am tras de mine sa ma dau jos din pat si acum mai trag de ochi Noroc ca bebe doarme noaptea (sau nu-l simt eu) si macar el se odihneste. Acum face tumbe de cand m-am trezit si acum are pofta de inghetata

Va pupacim si o zi buna.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna, fetele!
Revin si eu dupa vreo saptamana de pauza, in care n-am fost la birou.
La sfarsitul saptamanii trecute am fost la Predeal 4 zile, unde m-am simtit tare bine si eu si bebelusa. Din nefericire, pe drumul de intoarcere mi-a fost rau de tot, am avut contractii non-stop, credeam ca o sa opresc direct la spital. La fel, duminica noaptea si toata ziua de luni am avut contractii si burtica asa tare incat credeam ca-mi cade .
M-am speriat groaznic, asa ca de atunci si pana azi am stat numai in pat.
ROANDRE, eu am fost azi la dr. de familie, care mi-a zis de vaccinul antitetanos. El zice ca se face doar o data, prin luna a opta. M-a pus sa-l intreb pe ginecolog daca e de acord sa-mi faca.
Despre candida, sa sti ca eu am auzit ca e obligatoriu sa fie tratata in timpul sarcinii - se folosesc ovule.
FROSA, am citit ca am fost la eco la Herghelegiu in aceeasi zi. Eu am fost la 5.00. Cred ca ne-am vazut. Erai cu sotul si baietelul mai mare? Cred ca eu tocmai ieseam cand tu intrai. Daca erai tu cea pe care am vazut-o, felicitari, esti o mamica foarte frumoasa!
Mel ma bucur ca ai revenit. Toate ne intrebam ce-i cu tine.
Si eu am o problema cu numele fetitei. Eram decisa la Ana, dar la munte am auzit cel putin 10 fetite mici strigate Ana si mi s-a cam acrit. Asa ca acum fac liste cu nume, dar nu prea reusim sa ne punem de acord, eu si sotul meu.

Ma supara ingrozitor spatele. Pe voi nu? Mai ales seara ma apuca niste dureri ... In acelasi timp, am si niste arsuri groaznice la stomac + dureri pelviene.
Mi se pare ca nu se mai termina. Voi nu ati devenit nerabdatoare?
Raluca DPN intre 8 si 14 oct.

Mergi la inceput

Natyda eu eram (merci pentru mamica f frumoasa) si tu probabil erai mamica satena cu sotul?

Nu stiu daca urmariti emisiunea de miercuri cu nasterile? Eu ma uit tot timpul dar a inceput sa ma enerveze pt ca in loc sa dea mai multe detalii despre ex cite kg copii, in ce saptamina sunt nascuti, la termen sau nu, ce probleme au avut mamicile in timpul sarcinii ne explica povestile de viata ale cuplurilor sau doctorilor de parca am fi la emisiunea lui Mircea Radu. Oricum observ ca se foloseste anestezia epidurala destul de des, as opta si eu pentru asa ceva.

Monica 33 saptamini (azi am fost foarte activa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Buna fetelor,
cred ca m-am obisnuit cu statul in pat ca am asa o lene...si nici macar nu ma plictisesc prea tare. Imi prinde bine un pic de odihna inainte de nastere, mai ales ca nu am mai lenevit asa de muuult...se adunase cava oboseala dupa o sarcina, o nastere si un an si ceva se crescut copil mic.
Sunteti de admirat cele care va amenajati casa sau inca faceti servici, desi eu nu inteleg cum mai puteti. Eu am chemat-o pe mama (de la 130 km) sa vina sa-mi faca o curatenie generala in casa, ca eu nu prea ma vad in stare. Mi-e greu sa stau si sa dau numai indicatii, dar burtica mea tare se mai supara daca incerc sa fac ceva, se intareste imediat. Mi-am luat centura prenatala si sunt foarte multumita de ea. E buna mai ales cand stau in picioare sau merg, nu mai am senzatia ca imi pica burta si salta la fiecare miscare. Nu ma strange prea tare si oricum e reglabila.
Stau si ma intreb cum se calculeaza la mine cresterea in greutate: am avut 60 de kg, am scazut la 55 si acum am 63,5. Or fi 8,5 sau 3,5? Antispasticele mie imi dau greata si de aceea in ultima luna nu am putut manca prea bine si am luat doar 0,5 kg. Nu stiu ce sa fac, dr. spune sa ma stradui sa mananc, dar eu de abia scapasem de vomat si greturi si mi-e greu sa ma indop. Oricum burtica creste bine, e mai mare ca la prima sarcina.
Fetelor, cred ca la mine sexul lui bb2 va fi surpriza, fiindca am contractii la controlul ginecologic si la ecografii si dr. nu vrea sa insiste ca sa nu-l deranjam prea tare pe bb.
Mel, sunt superbe pozele cu bebele tau.
Vali si bb2 (DPN=11 oct.)

Mergi la inceput