Mamici de septembrie-octombrie 2004 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!...eu nu am somn..stiu ca la voi e imediat dimineata,dar aici e doar 1 noaptea si eu inca stau pe net....ufffffffff.....NATURE,ma bucur ca auzim vesti de la tine...sanatate multa in continuare si tie si lui bebe...si fi optimista ca bebele va fi bine pana la sfarsit!....
Pana la urma cred ca am reusit sa pun pozele,sa nu va suparati ca eram stresanta...sa ma vedeti si pe mine...asta e,dar slabim noi dupa ce vine mititelul,vorba uneia din fete....
Sanatate la toata lumea si la bebeii!
Va si ne auzim maine!Mirela si bebele,28 sapt

mirela Stoia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Vad ca nici una dintre voi nu e matinala!......fetelor,dar ce mai stiti de ADELA?...nu am mai vazut-o intrand pe forum de mult timp,sper ca este bine!...
Acum chiar ca merg sa ma culc,ar fi timpul...
Pe maine fetele!

http://community.webshots.com/user/crismir100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neata dragele mele!
Mesc mult de primirea calduroasa...sunteti niste scumpici .
Dupa cum spuneti voi...prima zi a UM a fost 13 ianuarie...deci dupa calcule refacute ar tb sa avem 29 sapt...faza e ca doctorita de la eco a zis ca DPN e in jur de 10 oct (adica la 38/39 sapt..poate a zis asa pt ca suntem fetita?..si am inteles ca ele sunt mai grabite sa ne cunoasca...nu stiu ce sa mai zic..incerc sa-mi gasesc singura explicati..voi ce stiti?)
As mai avea cateva intrebari..voi luati inper asta vitamine..Prenatal?..ca eu nu prea pot manca asa diversificat..doar fff multe fructe..si bem si laptic ;)...si nu stiu daca e suficient pt bebitza..
Si alta faza ar mai fi legata de cafea...eu am tensiunea destul demica..mi s-a tot facut rau prin metrou, autobuz...dar dupa ce am inceput sabeau putintica cafea mi-am mai revenit...nu beau multa..o fac ff slaba si pun putin pe fundul canii si apoi adaug laptic...eu ma sint mai bine..dar nu stiu daca nu-i fac rau la fetitza...voi stiti ceva despre asta?

Cred ca v-am innebunit

Aniela & bebitza Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici pe burtici.

Crismir, eu am reusit sa-ti vad pozele (asa ca a meritat efortul ). Esti o scumpa

Anielas, eu am UM pe 10 ianuarie... si DPN este diferit de la unul la altul... intre 16 si 24 oct. Dar stii cum e, dupa sapt. 37 poate fi oricand (uite la Anne33). Se zice ca fetele ies mai repede, dar nu e obligatoriu. Nepoata mea cea mare nici nu a vrut sa se nasca; nastere indusa la 42 de sapt... Cat de cafeluta slaba, daca nu abuzezi e bine. Trebuie sa te tii pe picioare, totusi...

Anne, de unde esti, mama? Tare mi-e ca esti olteanca de-a mea...

Patrice, nu stiu iubita ce sa-ti spun cu IR-ul ala... Mai am ceva timp pana fac eco sa intreb sau sa-mi spuna si mie de el... E bine ca refaci eco. E mare fetita ta.

Raisa, vad ca te-ai pregatit si la propriu si la figurat. Vei fi printre primele deci... Iti tinem pumnii.

Georgiana, mie mi-e greu deja sa-mi pun bikinii pe mine, dar sa ma mai chinui cu pantalonii de pijama... ca ma gandesc ca o sa mai creasca burtica/ bebe

Am dormit bine azi-noapte! Bebe a fost cuminte si nici nu m-am intors. O fi si ca s-a mai racorit si la noi... sau ca nu am mai dormit ieri pe zi, cu toate ca muream de somn pe la 2...

Va pupacim pe toate.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Cristia..mesc mult pentru calcule...in fond nu conteaza asa mult..doar puiutzul mic sa fie bine...

Lorena..noi ar tb sa nastem cam in aceeasi perioada

Am reusit si eu sa postez niste poze..promit ca o sa mai pun si altele..
http://client.webshots.com/user/anielast .

Crismir..am vazut si pozele tale..arati superb..si te invidiez ff mult ca poti merge la piscina...eu nu am in zona in care stau..si defapt sincer nicinuprea in vinesa merg la strand..ca imi e teama ca nu prea e curata apa..

Va pupicim,
Ania & bebitza Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Neata fetelor!

Of ce as mai fi dormit de dimineata dar a trebuit sa ma trezesc pt ca a venit zugravul. Acum sunt mai obosita ca atunci cand ma duceam la serviciu. De abia astept sa se termine totul.
Bebelina vad ca e hoata, ea nu vrea sa se trezeasca la ora asta, asa ca mai doarme putin!
Aseara l-am sunat pe doctor sa-i spun rezultatul la analize si era foarte incantat de cum au iesit. Deci se pare ca lucrurile incep sa intre pe fagasul normal! nu stiu sigur daca mai fac eco maine, ar trebui sa sun pt ca e posibil sa fie inchisa maternitatea in primele 2 sapt din august pt curatenie. Oricum, nu mai e asa urgenta ca inainte!

Anielas, daca e sa calculam DPN-ul dupa UM atunci acesta ar fi 19 oct. Dar stim cu toate ca acesta poate varia si de aceea ti-o fi zis 10 oct. Legat de cafeluta mica pe care o bei in fiecare zi, e inofensiva pt bebe. Eu am luat prenatale incepand cu luan a 4 pana la 6 luni cand doctorul (altul, caci l-am schimbat intre timp) mi-a zis sa nu le mai iau ca analizele mi-au iesit bine si ca n-am nevoie de suplimente de vitamine. Alea nu faceau altceva decat sa ma ingrase.

Mirela, super pozici. In cele din urma ai reusit. Asa dorm mi s-a facut de apa, piscina, mare... La anul voi recupera si tot concediul cred ca voi sta numai ca o rata in apa sa-mi iau revansa!
Merci pt ca mi-ai povestit despre sterilet. O sa-l intreb pe medic ce parere are...dar asta dupa ce vine bebelina.

Patrice, despre IR mie nu mi s-a spus decat la o singura eco cat este pe la vreo 22 sapt si de atunci nu. Nici nu mi-a trecut prin cap sa intreb mai ales ca nici nu stiam exact care e rolul lui.
Banuiesc ca daca era ceva in neregula imi spuneau ei.
Felicitari pt grasunica, caci este destul de maricica la 1,5 kg.

Anne33, pt poze incearca pe http://community.webshots.com sa-ti faci un cont iar apoi e simplu de incarcat pozele pt ca iti sunt scrisi pasii. In caz ca nu reusesti, ma mai intrebi!

Pupici si sa aveti o zi cat mai placuta!

PS: Mai mult ca sigur Adela are probleme cu internetul!

Mihaela si puiul mic de 32 saptamani si 5 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Si eu am avut sterilet dar eu l-am suportat minunat, l-am tinut aproape 5 ani (cu controale la 6 luni) si l-am scos in momentul in care m-am hotarat sa mai fac un BB. La 4 luni dupa ce l-am scos am ramas insarcinata. Si acum o sa recurg la aceeasi metoda de contraceptie.

Eu am optat pt. pijama pentru ca facand cezariana toaleta mi-o fac singura deci nu cred sa-mi fie prea greu la imbracat, oricum pentru orice eventualitate o sa-mi iau si o camasa de noapte.

Stiti ca desi DPN-ul meu este intre 4-9 oct am inceput sa-mi pregatesc bagajul?

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Aniela, linkul corect este http://community.webshots.com/user/anielast

Georgiana, cum sa-ti faci toaleta singura? Am inteles ca dupa cezariana ti-e destul de greu sa te misti, sa te apleci (dupa pantaloni) mai ales cand mergi la baie. Oricum, e bine sa ai si o camasa de noapte la tine pt orice eventualitate.
Si eu am pus-o pe mama sa mai imi cumpere inca un halat si o pijama si incep sa-mi pregatesc bagajul de spital.
Vroiam sa te mai intreb daca doare rau montarea unui sterilet si daca mai stii preturi si de unde s-ar putea cumpara. Mi se pare atat de ciudat, pana mai ieri nu stiam ce sa mai fac pt a ramane insarcinata (am facut stimulare pt a o avea pe bebelina) iar acum ma gandesc la protejare. Sincer nu m-as vedea cu 2 copii mici atat de repede!

Apropo, fetelor stiti care este programul de la farmacia din Municipal? As vrea sa ma duc sa-mi cumpar trusa epidurala ca sa dorm eu mai linistita ca o am acasa.

Mihaela si puiul mic de 32 saptamani si 5 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Buna fetelor!
Anielas Bine ai venit!
Crismir ti-am vazut pozicile,sunt super.Esti o gravida frumoasa ,nici pomeneala ca ai fi

Sa stiti ca nici eu nu suport camasile de noapte dar la nastere si dupa sunt necesare.E mult mai comod si mai practic decat in pantalonasi.
Va aud ca faceti bagajul pentru spital si ma trec fiori.A trecut asa de repede perioada asta.Parca ieri ne vaitam ca nu mai putem rezista din cauza greturilor si a Cred ca ar fi timpul si pentru mine sa ma apuc de cumparaturi pt. bagajul de spital,chiar daca dupa Echo 3D mi-a spus dr. Iosup ca DPN ar fi intre 24 Septembrie si 5 Octombrie.
De data asta nu mai vreau sa ma prinda nepregatita ca la prima sarcina asa ca ma voi ppregati din timp.
Maine merg la doctor sa vad cum se mai prezinta bebe mic si de luni nu prea as vrea sa mai vin.
Mi-am luat deja de la medicul de familie concediul prenatal incepand cu 4 August si tare as vrea sa stau si eu de saptamana viitoare acasa.
Azi dimineata am uitat sa-mi pun telefonul sa sune si daca pitica mea nu s-a trezit ca sa traga si de mine ,m-am trezit brusc pe la 9 fara 10 minute,speriata ca cine stie cat timp mi-am tinut bona la usa,dar din fericire tocmai venise asa ca am scapat de rusine.

Cristina (31 saptamani) & Cristina 2 ani si 8 luni
Dr.Puia - Giulesti

www.babiesonline.com/babies/c/cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna fetelor

Sa stiti ca eu la prima nastere (cu cezariana) nu am putut sa port pijamaua care o aveam la mine si am fost nevoita sa port camasa de la spital. Acum mi/am cumparat 2 camasi de noapte pt gravive (au doua pliuri in dreptul sinilor pt alaptare) de la unirea. Eu de exempu nu am putut sa port nici chiloti hm.... nu suportam nimic pe burta in primele 2 zile.

Apropo de ce avem voie sa bem si sa mincam, nu cred ca este problema cu cafeaua. Dr. a zis ca pot sa si fumez 10 tigari pe zi daca sunt fumatoare.

Cred ca incepe numaratoarea inversa succes si curaj pt toata lumea

Monica 34 saptamini

Mergi la inceput