gradinite de incredere

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

quote:
Originally posted by madishor

Daca te uiti spre Policlinica in dreapta ei e strada cu pricina. Mai nou s-au construit cateva case acolo, si intr-una din ele e si gradinita. Ai un PM cu mai multe informatii si numarul de telefon al gradinitei.

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Pe langa Piata Sudului stiti vreo gradi mai rasarita? Ca de anul viitor din toamna trebuie sa mergem si noi si am auzit ca trebuie sa ne inscriem de prin primavara.
Multumesc,
nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1iana spune:

dragi mamici
eu va recomand cu caldura una dintre gradinitele de stat unde lucrez ca profesoara de engleza :gradinita 209 din sect 6, zona raul doamnei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

quote:
Originally posted by nadina

Pe langa Piata Sudului stiti vreo gradi mai rasarita? Ca de anul viitor din toamna trebuie sa mergem si noi si am auzit ca trebuie sa ne inscriem de prin primavara.
Multumesc,
nadina

Sunt gradinitele catolice din Popesti si de pe Oltenitei, cele mai bune, dupa parerea mea. Trebuie sa te interesezi din iarna, pentru ca in primavara dureaza 2 zile inscrierile, pentru ca se epuizeaza repede locurile.
Spune-mi daca vrei amanunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Geut, ma intereseaza si pe mine gradinitele catolice.
Imi poti da si mie te rog mai multe detalii.
Programul de cate ore este?
Stii cumva ceva si despre gradinita catolica din Drumul Taberei?
Multumesc mult,

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Siminaf, Laura e la "Olga Gudyn", pe langa Academia Militara. Anul acesta va fi cel de-al patrulea in care merge acolo si noi suntem multumiti. Daca vrei mai multe detalii da-mi un PM.

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

quote:
Originally posted by Tanaion

Geut, ma intereseaza si pe mine gradinitele catolice.
Imi poti da si mie te rog mai multe detalii.
Programul de cate ore este?
Stii cumva ceva si despre gradinita catolica din Drumul Taberei?
Multumesc mult,

Tana

Eu stiu doar ca sunt mutlumita de cea de pe Oltenitei, unde Mara merge de 2 ani. Acolo nu se primesc copii sub 4 ani, decat daca stiu sa faca singuri la WC, programul este pana la 12 sau pana la 5-6 dupa-amiaza, invata germana si engleza, calculator. Ideea e ca nu invata calculator in anumite ore, ci se joaca si invata mai simplu decat daca ar invata fortati.

Nu stiu nimic despre cea din Drumul Taberei, poti sa mergi dupa ce incepe anul scolar, sa vezi cum e si daca-ti convine.
Si despre cea de la Baratia am auzit numai lucruri bune.

Surorile care se ocupa de copii sunt foarte blande, calme, nu au copii acasa, nu au barbat, nu au alte griji decat sa invete copiii, nu sunt crizate ca unele educatoare de la gardinitele de stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Geut, multumesc mult!

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna, sunt monica si m-ar interesa o gradinitza buna in sectorul 5 stiu ca o sa radeti ca astea doua nu merg impreuna sect 5 si gradinitza buna dar situatia se prezinta in felul urmator, am un baietel de 3 ani si 2 luni si un bb in burtica(5 luni) deci imi trebuie ceva fff aproape de casa sa ma pot duce cu bb dupa mine sa-l luam pe fratior de la gradinintza.
va multumesc anticipat

monica

Mergi la inceput