gradinite de incredere

gradinite de incredere | Autor: gioto

Link direct la acest mesaj

daca exista o lista neagra cu critici sa fie si una cu laude! va rog sa mentionatila aceasta sectiune gradinita (particulara sau de stat) la care ati avut sau aveti copilul si de care sunteti ffff multumite(i).multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Hai ca incep tot io ca am experiente la gradinitze!!
-Gradinita Ursuletul, particulara, acreditata de Min., in Bucurestii Noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Gradinita 274 din sectorul 6,langa Centrul medical DORIS,eu am copilul acolo si sunt foarte multumita,niciodata nu am avut vreo indigestie,mancarea este foarte proaspata,iar produsele de patiserie se comanda in ziua respectiva pe numarul de prezenti.
Are un loc de joaca foarte mare.
Daca dotiti si alte detalii dati de veste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea cojocaru spune:

quote:
Originlly posted by din904

Hi c incep tot io c m experiente l grdinitze!!
-Grdinit Ursuletul, prticulr, creditt de Min., in Bucurestii Noi.

bun sunt ndree si te rog s-mo di si mie un nr de tel de l cest grdinit. dc mi cunosti si ltele in zon bucurestii noi te rog scrie-mi.
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Andreea ti-am trimis pe PM telefonul si ceva detalii despre gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Gradinita "DiAndra" - particulara - sector 3, zona Policlinica Titan, str. Prisaca Dornei 2H.
Ana tocmai a "absolvit" primul sau an de gradinita aici si suntem mai mult decat multumiti.
madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parola spune:

buna! sunt un nou utilizator si am vazut niste mesaje despre gradinite tip waldorf exact ce caut eu acum
imi putet spune si mie prin sectorul unu exista si unde va multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gioto spune:

bine ai venit,parola!adresele gradinitelor tip waldorf le gasesti aici:http://www.waldorf.ro/Institutii.asp .te asteptam cu impresii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Da' ceva gradi prin zona Eroilor - Stirbei Voda - Gara de nord si chiar pina la Academia Militara sau zona Rosetti, stie cineva?!?
Va rog mult de tot!
Astept raspunsuri.
Multumesc.

Home, wherever you are...

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

quote:
Originally posted by madishor

Gradinita "DiAndra" - particulara - sector 3, zona Policlinica Titan, str. Prisaca Dornei 2H.
Ana tocmai a "absolvit" primul sau an de gradinita aici si suntem mai mult decat multumiti.
madishor

Buna Madishor!
Imi poti da si mie mai multe detalii despre gradinita DiAndra?
E prima oara cand aud de ea si sunt si eu in cautare de gradi pt fetita mea de 2 ani si 8 luni.Nu tin neaparat sa o dau anul asta ,dar la anul sigur va merge la gradinita si daca este pe langa Policlinica Titan e destul de aproape de noi.
Eu am stat in zona Policlinicii dar nu am auzit de strada asta.Un punct de reper daca ai.....
Cristina (31 saptamani ) & Cristina 2 ani si 8 luni

www.babiesonline.com/babies/c/cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Daca te uiti spre Policlinica in dreapta ei e strada cu pricina. Mai nou s-au construit cateva case acolo, si intr-una din ele e si gradinita. Ai un PM cu mai multe informatii si numarul de telefon al gradinitei.

Mergi la inceput