Canada (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Nelia,
iti mai raspund eu la intrebari.

- din cate stiu eu cei care au copii evita sa stea in downtown, oricum preturile la apartamente sunt cum ti-a spus Caroline cam peste tot.
- gradinite sunt multe, trebuie sa cauti pana gasesti una care sa-ti placa si e posibil sa gasesti si locuri. Exista zone mai aglomerate unde nu prea sunt locuri la gradinite si atunci trebuie sa inscrii copilul pe liste de asteptare.
- asigurarile medicale: exista una de la guvern in care sunt incluse consultatiile la doctor, spitalizarile, vaccinele obligatorii pentru copiii. In general, pentru angajatii permanenti companiile mai dau o asigurare medicale care acopera (integral sau partial): plata medicamentelor prescrise de doctor, dentist (foarte important ca-i foarte scump), fizioterapie, masaj, chiropractor, ochelari, semi-private sau private room in spital.

In general, din informatiile pe care le am eu, mi se pare viata mai scumpa in Toronto: gradinitele sunt scumpe, asigurarea la masina e scumpa si chiar si chiria e destul de mare (oricum e cea mai mare cheltuiala din casa). Ca o parere personala, Toronto e mai urat ca si oras decat Montreal.

Corina

Mergi la inceput