Canada (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Donia,

Uite un link aici despre Thanksgiving.

http://www.thanksgiving-traditions.com/html/canada.html

http://community.webshots.com/user/khristin107

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumesc, Khristin! M-am lamurit. Acum ca am inteles sensul acestei sarbatori, imi pare o traditie fumoasa, probabil o sa incepem si noi sa sarbatorim, desi sunt cam confuza cu atatea lucruri noi... imediat si Halloween... simt uneori ca vin de pe alta planeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Ok, multumesc de info, o sa verific, dragele mele.
In cazut in care ma decid sa anulez vaccinul, ar trebui sa anunt la clinica, nu ? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Daca anulezi, trebuie sa anunti clinica.

Multumesc de sfaturi.
La adulti aceste vaccinuri antigripale au aceleasi efecte adverse?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIALORI spune:

poate cineva sa-mi spuna adresa spitalului de copii din downt. Toronto. Trebuie sa ma duc cu fetitza mea la un ultrasound acolo si doctorul nu mi-a zis adresa. Va multumesc mult.
Lori & Diana (11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Lori de sick kids hospital zici?

e vizavi de Mount sinai hospital, asta e 600 University avenue, deci sick kid e cu nr impar dar ce nr nu stiu. Dar e chiar vizavi, e o mica strada, careia ii zice Elm street, dar intrarea parca e pe Gerrard, cel putin eu acolo am intrat cand am fost cu galusca.

Este statia de metrou St patrick sau Quuens park, deci University dintre Dundas, la N si la S de College st.

Sanatate

Corina si Stephanie- 18.04.04

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3399320093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">Stephanie 4-5 luni

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286671679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286671679" target="_blank">Stephanie- my first photo

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286587367&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286587367" target="_blank">Stephanie - Catinel

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3391450093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D33391450093" target="_blank">Soricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIALORI spune:

Multumesc pt. raspuns Pucku;
da, acesta este sick kids hospital. Trebuie sa ma duc cu masina si de aceea vroaim adresa exacta. Iti multumesc inca odata.
Va urez la toate fetele un long week. placut.
Lori &bb Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pentru fetele din Toronto, am si eu nevoie de citeva informatii referitoare la viata din Toronto si anume:
– daca ai un salariu de 17$ pe ora, cu cit ramii in mina;
– daca lucrezi in downtown (linga University of Toronto), ai sanse sa gasesti ceva convenabil cit mai aproape;
– care este chiria medie pentru un 31/2 sau 41/2;
– cum stati cu asigurarile de sanatate, este tot ca aici, in Quebec, platita de guvern sau/si de firma unde lucrezi;
– cum stati cu locurile la gradinita???
Si daca mai puteti sa-mi dati si alte informatii despre viata de acolo sint binevenite.
Si nu in ultimul rind, mai este cineva printre voi, care a plecat din Montreal in Toronto? Care ar fi sfatul vostru in aceasta privinta?

Va multumesc anticipat pentru orice raspuns. Pa!

Cornelia, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Scuze, acum am citit mai cu atentie despre ce scriati voi si mi-am dat seama ca am intrat ca musca in lapte. Dar eram atit de agitata astazi si grabita, ca nu am mai avut timp sa citesc ce era inaintea mea. Sotul meu a fost chemat la un interviu in Toronto si inainte de a ne hotari daca merita sa faca drumul pina acolo sau nu, ne-am gindit sa adunam citeva informatii. Asa ca, va rog, daca puteti sa ma ajutati cu niste raspunsuri, ne-ar prinde foarte bine. Multumesc!

Cornelia, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Nelia, eu nu te pot ajuta decat cu 2 raspunsuri la intrebarile tale.
Aproape de downtown Toronto, cea mai convenabila chirie o gasesti pe gamble ave.- 2 blocuri de romani 85% - administrator roman. Nu stiu ce inseamna 31/2 sau 41/2, dar un apartament cu 2 dormitoare 1 baie, 1 bucatarie si 1 sufragerie + loc de luat masa = $1000/ luna (aproximativ, adica +- $50) Este una dintre cele mai convenabile, si este la 2 statii de metrou de downtown

cineva care a venit din Montreal in Toronto, este Honesty, o gasesti pe thebans.com, pe forum - este foarte sociabila si dispusa sa ajute cum poate fiecare roman aflat in impas. A venit acum 2 ani din Montreal si este un om cu un suflet minunat si o tenacitate de exceptzie

Succes sotzului la interviu!
Caro

Mergi la inceput