bei va ajitatz dijaba, Fecioarele rulz!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

wow, v-am zis io ca stem meseriashe....nu numa ca suntem aici la apel, dar deja avem fani :))))). hihihi, in kurand fan club fihioarili, ieeeeee (io cu modestia stau cam prost recunosc, st criticatoare, nu prea fac greseli, st tare atenta cand fac ceva sist exigentaaaaa, huh).

http://www.babiesonline.com/babies/a/alexandrugijga/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Da' alea de are numai ascendentul in fecioara da-n rest corespund descrierilor voastre?
ca ce daca-s scorpioanca... auzii ca dupa treijdeani incepe ascendentul sa domine si cre' ca de-abia am devenit irezistibila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

quote:
Originally posted by crisia

Si eu, si eu! 22 sept.
Fecioara spre Balanta, n-am stiut niciodata exact la ce zodie sa ma uit in horoscop... Si pisica mea e tot fecioara, din toate punctele de vedere.

Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/littleelda

Crisia suntem nascute in aceeasi zii,numai credca anul e diferit.Asa si eu ma tot incurc cu zodiile, mai ales ca in multe reviste,sau carti apar ca si balanta.pupici sinumaibine

Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

quote:
Originally posted by Veve

Po' s-o trec si pe soacra'mea?

Bei,tre sa va contrazic!Io-s si modesta si chiar daca MEREU am dreptate,recunosc usor cand n-am!Si nu-mi plac bijuurile!Pantofii si desuurile-s pasiunea mea!Romantismu' o fugit de mine din frageda adolescenta;de ce oare?

Irina,veve & croko

Si eu la fel ca tine in toate mai putin cu dreptatea. Eu cand nu am tot nu recunosc si aplic legea: daca nu poti sa-i convingi incurca-i!
feciora :sept 20. Ascendentul nu stiu unde il am si nici cum sa-l calculez. Asa ca daca stie vreuna sa-mi zica si mie pls!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Sotu din dotare- fecioara de 28 august,
tandru, incapatinat, are MEREU dreptate, chiar si cand n-are. Priceput la toate si tare carcotas!!!

Da il si acu' si asta e !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Dana Ene ai noroc cu fetita fecioara. Copiii fecioara sunt cuminti, staruitori si destepti la invatatura si... au un suflet de aur(miloasi si devotati familiei). Un picut incapatanati, dar daca stii sa te impui si neaparat sa le explici deciziile si regulile impuse....e super!! Fetita mea cea mare e tot fecioara si a fost si este un copil cu calitati si indemanari exceptionale!
Se spune ca nu exista fecioara inculta sau care sa nu-si fi depasit conditia mai devreme sau mai tarziu. Chiar daca nu fac facultate au cel putin un curs practic la activ.
Sa ne traiasca copii fecioare si ..mamicile lor!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...si fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Hey pe mine m-ati uitat??? Tot fecioara !!!!! Cu toate calitatile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

Calitati:interiorizare, adaptare,critica si analiza,logica si discernamānt,perspicacitate, simt practic, eficienta, constiinciozitate
Defecte:criticism exagerat,egoism ,timiditate,ipohondrie, meticulozitate si minutiozitate excesiva,exagerare a detaliului si amanuntului

Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Si io, si io! Sunt nascuta pe 25 august 1975...Am ascendent in Pesti.
Fecioara cred ca e o zodie tare imposibila.....Uneori nici eu nu ma pot suporta!!

_Ella & Emma

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Shi io...Ma bucur de bucuria voastra da mie zodia asta nu imi placeeeeeeee
E urata...cu perfectionismu shi inclinatiile artistice..shi tot restu...
Io, fecioara 18 sept - I HATE IT ;((
Convingeti-ma ca e o zodie buna :)

Don't get mad, get even!

Mergi la inceput