bei va ajitatz dijaba, Fecioarele rulz!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada34 spune:

si eu, si eu! prezent la apel! sept,3.
Vorbareatza, impulsiva, vesela, incapatanata, directa, usor ironica daca este cazul, eventual si putin acida:),tandra, rationala dar si plina de romantism(asta este secret!):), mai mult decat optimista, un Speedy care rar se opreste sa mai rasufle, dar care se simte bine bine bine! sunt fericita pentru o noua zi si pentru tot ce poate picura bucati de romantic in sufletzel, n-as putea trai fara muzica si sunt indragostitra de dans:)...
Si lista continua, insa s-au postat numai cate doua-trei randuletze si deja am iesit din schema:))

Zambete si urari pentru o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia spune:

Si eu, si eu! 22 sept.
Fecioara spre Balanta, n-am stiut niciodata exact la ce zodie sa ma uit in horoscop... Si pisica mea e tot fecioara, din toate punctele de vedere.

Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/littleelda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

quote:
Originally posted by Luizax

Ashea, sa va zic de fecioare, sunt frumoaseee, deshtepteee, au baaani (sau o sa aiba la un moment dat, hihihi), au noroc, etc. tot ce va trece de bine prin cap...la noi e!!! :))) korect?

Luizax - karkotash shef!

http://www.babiesonline.com/babies/a/alexandrugijga/

Corect, corect! Si modesteeeeee....

12 sept.

Elena, mami de Oana si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Eu is fecioara 8 septembrie cu ascendent in scorpion.
Saphir, se pune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

Hop si eu! Fecioara, cu ascendent in fecioara, nascuta pe 26 august.
De acord cu voi, cea mai buna zodie. Le stim pe toate, avem intotdeauna dreptate si daca nu avem, nu recunoastem :)
Noroc de sot ca mai tempereaza si iarta (el fiind rac).

Hai sanatate la Fecioare.

Lacramioara & Dragos (3 ani, pe 17 oct 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Si ...pricepute in toate si la toate. Daca nu credeti intrebati si ...veti vedea!!!!
Cu modestia stam mai rau , dar asta pt. ca stim sa ne autoevaluam extrem de corect! E cineva care sa ma contrazica????

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...si fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mai, fetelor, eu nu-s Fecioara (nici la propriu, nici ca zodie ), dar e fii-mea, asa ca am inceput sa ma interesez mai mult de zodia ei decat de a mea.

Deci, scrieti despre voi, ca sunt foarte interesata sa vad ce am la usa !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Si eu is feciorica,30 august si acida si toate le stiu dar si vesela si sufletista si altruista,asta pana ma critici pe nedrept .
Ati uitat sa spuneti ca ne plac lucrurile frumoase bijuteriile

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

Nu stiu de voi ... dar barbatul meu e "fecioara".

In viata de zi cu zi ... ce sa va spun: stie sa se impuna (chiar si in fata mea), are un dar extraordinar de a se face respectat, are putini prieteni (dar acei pe care ii are is buni - as putea spune ca nu e prea sociabil), nu are nici o slabiciune (decat eu), nu fumeaza, nu bea, nu se intinde dupa femei (cel putin nu stiu EU) si de la servici vine direct acasa !!!

Viata de cuplu: incredibil dar voi fecioarelor chiar stiti sa iubiti; este tandru dar in acelasi timp barbat. Si cel mai important lucru "nu sunteti egoiste" - cel putin asa e barbatul meu.

Asa ca ma pot declara fan "fecioare". Apropo el si acum sustine ca a fost "fecioara" sau mai e ... imi e neclara situatia ...

Curios este ca atunci cand vrea poate fi extraordinar de incapatanat !!!

A ... apropo si un sfat ... lasati naibii obsesia asta pentru masini !!!

Cu respect pentru toate FECIOARELE ... Maruta

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Po' s-o trec si pe soacra'mea?

Bei,tre sa va contrazic!Io-s si modesta si chiar daca MEREU am dreptate,recunosc usor cand n-am!Si nu-mi plac bijuurile!Pantofii si desuurile-s pasiunea mea!Romantismu' o fugit de mine din frageda adolescenta;de ce oare?

Irina,veve & croko

Mergi la inceput