cuptor cu microunde

cuptor cu microunde | Autor: georgescu oana

Link direct la acest mesaj

Cunoasteti retete care se pot face la cuptorul cu microunde?Si in ce mod?Am un cuptor nou de la Samsung si as vrea sa gatesc la el nu doar sa incalzesc si sa dezghet.
Multumesc

oana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ooo, ce ma intereseaza si pe mine subiectul!...Eu doar incalzesc si sterilizez biberoane la el. Deja mi-ai mai dat o idee: cu dezghetatul. (desi nu prea am ce).

Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Fetelor eu mai fac cartofi copti la microvele, am optiune pe el de cartofi .....nu ies la fel de buni ca cei din cuptor dar la graba sunt deliciosi

uneori mai fierb si cartofi de pireu la el, daca fac numai 2 porti

am optiune pe el si de oua, dar soacra- mea a incercat si au bufnit asa ca...

se mai poate face cus cus, mi-am adus aminte ca am citit poe cutie sa-l fac la microunde, dar inca nu l-am facut si orez la minut de la Uncle's beans sper ca am scris bine....eu nu ma impac cu orezul asta asa ca nu fac dar am prieteni care fac

Corina si Stephanie- 18.04.04

Insetare, maini incatusate
Si dureri fara sfarsit
Deznadejde, visuri spulberate
Lumea doar atat ne-a oferit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Fetelor,am gasit retete la index subiecte.Ieri chiar am gatit un piept de pui iar astazi vreau sa incerc un muschi Stroganoff.Urati-mi bafta

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Bafta!Daca asa vrei!
Eu una nu prea ma avant sa gatesc in cuptorul cu microunde!
Il folosesc la incalzit papa!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Eu la microunde nu gatesc doar dezghet si incalzesc diverse.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Noi facem mamaliga la microunde si iese minunata si mai ales gata in cateva minute.

.... si floricele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Caroline cum faci mamaliga la micro? ce malai folosesti si care-s cantitatile? as incerca si eu

pupici

Corina si Stephanie- 18.04.04

Insetare, maini incatusate
Si dureri fara sfarsit
Deznadejde, visuri spulberate
Lumea doar atat ne-a oferit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by Caroline

.

.... si floricele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore71 spune:

Eu pregatesc ficatei de pasare la microvele asa:
o punga de ficatei (chiar inghetati), pui intr-un vasa de jena; acoperi ficateii cu apa+ ulei de masline(cam 1 lingura)+busuioc, cimbru, sare, piper etc si ii lasi 20 min.Sunt deliciosi langa un piure de cartofi in care pui o lingura de smantana si langa un pahar de vin alb demi-dulce.
Pofta buna!

&Radu BB mic da' voinik
http ://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/l_oredana/album?.dir=/66fb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Mamaliga...foarte simplu, o face toata lumea din casa, mai putzin pisica, desi cred ca daca si-ar da putzin interesul....
So, se pune malai (eu iau din cel macinat mai mare) 1 cana si 3 cani apa, putzina sare. Se apasa pe butonul potato... sau pe ce limba avetzi voi cartofii la microundele domniilor voastre. Cand "suna" se scoate castronul se amesteca, se pune la loc si se apasa din nou pe butonul cu pricina. Iar suna, iar se amesteca si iar se lasa inca un rand. Dupa trei coaceri succesive, 3x4min=12 min aproximativ, mamaliga e gata. Simplu ca buna ziua. Inutil sa va spun ca in timpul asta va uitazi linistit la tv.

Floricelele, si mai simplu. Cumpar pungutze de floricele pentru micro din comertz (acum se gasesc peste tot, si in Ro la Metro si probabil si la altele). Le bag in cuptor, apas pe butonul popcorn si in 2min 24 sec punga este umflata si floricelele gata.

Daca mai doritzi si alte retzete, oricand.... Am retzete de max 30 min, ca dupa aia ma enervez... deja mi se pare ca acordam prea mult timp mancarii si mancatului.

O duminica placuta
Caro

Mergi la inceput