Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (9)
Continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29085&whichpage=1" target="_blank">Bebelusilor de Martie-Aprilie 2004 (8)
16 februarie amelie (Crina-Amelia/Bucuresti), Andreea,
23 februarie Oani (Ioana/Brasov), fetita (2,6kg)
3 martie vasce (Canada), David Theodore (3,45kg si 51cm)
4 martie Adina Iulia, Olivia Karla (3,5 kg si 51 cm)
4 martie mandita , fetita (2000g)
6 martie bibuga (Ildi/Mures) baietel (3.750kg ,54 cm)
7 martie Maluba (Beatrice), Darius-Gabriel (4,2kg si 53cm
11 martie spic de grau , David (2.4kg si 47cm)
16 martie gabivalceanu (Gabi/Pitesti), fetita (2,8 kg)
16 martie iamona (USA), Andrea Cristina(3,7 kg)
16 Martie Irismetal, Stefan Catalin (4 kg si 53 cm, scor Agpar +10 cu felicitari)
17 martie KIKISOR (Anamaria/Cluj), Andrei-Alexandru
19 martie Veve (Irina/Nh,USA), Laur Andrei (3,08kg si 46cm)
20 martie Soleil (Flaviana/Bucuresti), Tiana Maria (3150 g si 51 cm)
20 martie Cosmy , Daria Christina (3500 g)
22 martie Dalina(Bucuresti), Andrei (3450g 51cm scor 9)
30 martie inaioana (Ioana/Ploiesti), Katja (3 KG SI 48 CM)
31 martie Mickyyy (Adriana/Bucuresti), Malina Ioana (3800g si 53cm)
31 martie mikaela (Mihaela/Ploiesti), Radu Paul (3800g si 52 cm)
1 aprilie Diana76 (Diana/Bucuresti), Maria Cristina (3600g)
1 aprilie Claudelu (Claudia/Arad), Raul Andrei (3600g)
4 aprilie cipstyle (Cristina/Germania), Anelisa Elena (3810 g si 55 cm)
5 aprilie malina (Malina/Pitesti), Daniel Ioan (3400 g)
5 aprilie mobriq (Monica/Belgia), Eduard
7 aprilie denis (Denisa/Bucuresti), George Cosmin (3500 g)
7 aprilie Nedda (Daniela/Boston,USA), Lara-Diane (3101g si 51cm)
7 aprilie bindiu (Camelia/Bucuresti), baietzel
8 aprilie mirinda,prima sarcina, Ana (3250 g,50cm)
12 aprilie Rayuela (Elena/Göteborg,Sweden), Amelie(3500g)
14 aprilie Nally Sebastian (2,650kg si 48,5 cm)
16 aprilie LaviB (Lavinia/Germania),Hanna
17 aprilie georgescu oana(Oana), Maria Alexandra (3350g/49cm)
18 aprilie Pucku (Corina/Canada), Stephanie (4900g/52cm/apgar 9)
19 aprilie roxanacaz (Roxana/Bucuresti), Andrei-Alexandru (3600g/54cm/apgar 10)
20 aprilie Laura22 Justin George (2.900 kg)
21 aprilie ela76 (Mihaela/Bucuresti), Cristina (3.550kg si 52cm apgar 9)
21 aprilie piciulica Eric
26 aprilie Simone Iulia Alexandra (3100 gr si 48.5 cm)
26 aprilie irinac Ilinca (3.100kg si 50 cm)
28 aprilie grasuta Ana Maria (3000g si 49cm)
29 aprilie Alina33 Dragos
Irina,veve & croko
Raspunsuri
Veve spune:
M-am grabit sa deschid capitolul nou fara a citi inainte ultimele pagini de la cel vechi.Imi pare rau ca s-a ajuns la astfel de discutii si vreau sa cred ca e doar o situatie temporara.Oricine e liber sa posteze aici,indiferent ca are copil de 4 luni,de 7 sau deloc,la fel cum orice mamica cu puiut de martie-aprilie poate sa posteze la alte grupuri.Asta-i avantajul internetului:esti liber sa spui ce(aproape )/cand/cum si unde vrei.
Sper ca ati reusit sa va defulati suficient pe subiectul deja inchis!In caz contrar,va rog frumos sa continuati discutiile in privat;n-as vrea sa ne-ajunga subiectul in container.Deasemeni va reamintesc faptul ca orice referire la alte site-uri cu acelasi profil ca DC este considerata reclama si va fi tratata ca atare!
Multumesc pt. intelegere!Si (inca)va mai astept pe-aici!
Irina,veve & croko
Nedda spune:
Irina, tu mai ai lista aia cu toate mamicile si bebelusii lor? Ma tot chinui si eu sa zic "La multi ani!" sarbatoritilor si niciodata nu reusesc!! Nici n-am timp sa caut in alta parte lista aceea si d'aia tare bine imi prindea cand o aveam la inceputul subiectului. Poti tu s-o mai postezi?
Daniela si papusa Lara
georgescu oana spune:
Mai fetelor ,pana la urma care ati ramas pe aici ?Dati si voi un bip macar sa stiu daca sunt sau nu singura.
Tare rau imi pare sa vad certurile astea.Eu vin dintr-un mediu de femei ,deh in invatamant...,si exact de asta am fugit pana acum:invidie gelozie , orgolii.Oare chiar nu ne putem abtine?Inteleg sa se intample in realitatea fizica dar chiar si cea virtuala dati-o incolo de treaba ne-am adunat aici sa ne sfatuim, sa ne simtim bine si cand colo..Oare de vina e faptul ca suntem romani si suntem orgoliosi sau ca suntem femei si suntem certarete?Sper ca au mai ramas fete indragostite de bebelusi,ca mine.Nu-s prea vorbareata dar citesc mereu.
Despre fetita mea nu am lucruri prea incantatoare deocamdata de spus pentru ca dupa ce saptamana trecuta am fost nasi la Slobozia eu si Alex am luat salmonela
Ca urmare timp de sapte zile minunea mea va face de doua ori pe zi injectii si va spun ca plang si eu cand o vad cum sufera dar nu putea sa ia medicamente pentru ca la antibiogarma erau numai din cele puternice pentru adulti.Fac si eu tratament dar cu pastile dar as schimba oricand cu injectiile gandacelului meu
Cand o vad totusi ca mai are puterea sa-mi zambeasca dupa cat sufera va spun ca simt ca imi da un exemplu
dar gata cu vestile proaste ,voi ce faceti?
oana
georgescu oana spune:
Nu mai e nimeni aici?
Hai ca am inceput si eu sa ma uit cu jind la dicutiile de la mamici de ianuarie februarie.
Sa fii uitat fetele de tot de topicul nostru ?Chiar nu ii este dor nimanui de un semn de viata?
oana
A_Iulia spune:
Trei!
Mie chiar imi pare rau ca s-a ajuns asa. Eu mi-s copil adoptat pe sectiunea asta, dar m-am simtit tare bine cu voi. Si cu orice decideti voi, eu sunt de acord. Puteti sa veniti toate la ian-feb (sunteti binevenite acolo), sau putem continua si aici. Dar e pacat sa lasati niste orgolii nesuferite sa strice gasca, oriunde ati posta. Si mai ales sunt convinsa ca toate tineti una la alta, indiferent de vorbele scapate.
Am numarat pe lista si sunt 40 de nume. Am ramas 3 dar suntem in crestere.
Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004
desprecopii spune:
Am o mica informatie pentru cei interesati. Am remarcat ca un grup de persoane incearca sa acapareze vizitatori si fani de pe acest site - pentru a-si popula propriul site.
As dori sa observ ca aceasta practica este lipsita de orice fair play si aduce prejudicii proprietatii intelectuale. Ca marca inregistrata OSIM, desprecopii.com poate actiuna in judecata pe acei care copiaza si aduc prejudicii numelui sau. De aceea, din acest moment, vom considera o ofensa orice reclama mascata la alt site de acelasi interes ca desprecopii.com - si ca prima masuta vom bloca accesul la acest forum al acelor persoane.
va multumesc pentru atentie,
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
mobriq spune:
patru ... io mai mult citesc, dar uite ca daca e musai nevoie si scriu
Oana, dar cum a resit cea mica sa ia salmonela ? ... se transmite prin mancare contaminata, nu ?
Eu am inceput serviciul de trei saptamani si acum scriu de zor la teza, intr-o saptamana tre s-o termin, ca plecam in tara !!!!! abia astept vacantza, de parca nu as fi fost trei luni in concediu.
Eduard e un strengar si jumatate. Mie mi se pare cumintel, ca nu stau cu el toata ziua, sta taticul lui (mai rar familie ca a noastra). Si continuam si cu alaptatul (exclusiv).
sper sa nu tineti supararea prea mult
Monica si Eduard
georgescu oana spune:
Singura explicatie este ca aluat Salmonela prin laptele meu ,asa ca aveti grija ce mancati si de unde mancati.Oricum ne tratam acum.Singura suparare este ca am intrerupt alaptatul.Nu mai aveam eu prea mult dar o mai punam sa suga .Acum imi lipseste sentimentul acela cand o vedeam ca se linisteste cand se cuibarea la san.
Voi fetelor incalziti biberoanele la cuptorul cu microunde?
oana