Un inceput in Italia (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Ciao,amorena,ce mai faci ,pe unde esti,vii asa pe nepregatite si nu ne zici nimic de tine?pe unde umbli ma fata?ca am crezut ca te vedem la Chi la visto?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by amorena
Ati fost vreodata in Sardinia???V-a placut???Dar la Firenze???

Sardegna este pe lista de asteptare, poate la anul viitor... la Firenze am fost doar in tranzit....

vrei sa mergi sa vizitezi sau sa te stabiliesti? oricum sunt posturi de vizitat...... de stabilit, poate Firenze... Sardegna - nu

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amorena spune:

Dragele mele,am aparut si eu asa......dupa o lunga perioada de tacere........Mi-a propos o prietena de-a mea sa mergem cateva zile la Firenze,nu incape discutie de stabilit acolo.In Sardegna,mai degraba,poate s-ar gasi ceva de lucru,dar.......nu stiu nimic precis deocamdata.Dana,dar de ce spui ca nu ar fi bine de stabilit in Sardegna???Nu prea sunt posibilitati de a gasi servici,sau care ar fi motivele???Voi ce ati mai facut in ultima vreme?Cum o mai duceti?
Pupici,
Amorena

Mergi la inceput

Sardegna este frumoasa pentru turism sau pentru cei ce traiesc de ani de zile in acea zona, desi multi sunt veniti pentru munca mai spre nord... poate vei zambi... pe acolo bogatia se numara in oi... Sardegna este frumoasa unde este litoral, la iesire la mare... cu cat intri spre centru ramai surprinsa de vegetatie, este pustiu... satele sunt rare... si sunt mai sarace.... in schimb, s-au mentinut traditii si sunt mai multe asemanari cu poporul roman.... aceasta este valabila si pentru Sicilia si sudul Italiei... cu munca este destul de greu si la nord, ce sa mai vorbim de sud... insa pana la urma fiecare isi are postul lui in viata...

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Ciao,fetelor,eu fac schimbul dulapurilor sant plictisita mai ales ca e al 3-lea mesaj care il scriu si il pierd,nu stiu cum reusesc
Rodica ce mai face cel mic?i-a rtrecut rosu in gat?
Dana cum te-ai distrat la Torino?
Amorena,de vizitat sant frumoase si Firenze si Sardegna,iti doresc calatorie placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amorena spune:

Ciao fetelor,va multumesc mult pentru raspunsuri.Eu,peste cateva ore o sa plec la Firenze.Va pup,va doresc toate cele bune,si o sa va scriu cand ma intorc.
Pupici,
Amorena

Mergi la inceput

Amorena, calatorie placuta si sa vizitezi cat mai multe locuri...

Angela, la Torino am petrecut o seara placuta in compania prietenilor cunoscuti prin intermediul internetului (de la Milano am fost in 11 persoane)... toti au fost minunati... sambata am facut shopping ... de produse alimentare romanesti... auzisem ca la Torino sambata este piata romaneasca, insa nici chiar asa...

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Dana,explicate,ce vrei sa zici de piata din Torino,sa stii ca si la Milano se gasesc prod .romanesti ei zic ca sant chiar aduse din tara ,cine a luat a zis ca intr-adevar salamu l era din Romania,eu nu duc dorul produselor rom. in afara smantinii care acum se gaseste si aici imi lipseste doar branza de vaci,dar am gasit-o si pe aia,in Piemonte!cand merg cumpar mai mult si congelez
Amorena ,drum bun!

Mergi la inceput

Simona are o fetita.... de 6 zile care se cheama Sarah!

CONGRATULAZIONI DI CUORE e tanta tanta felicita' alla neo famiglia che l'amore e la gioia di questi giorni non li abbandoni mai

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Angela si eu credeam ca la Milano gasesc de toate, insa cand am ajuns la Torino - Porta Palazzo am ramas surprinsa sa vad diversitatea produselor romanesti: toate salamurile si carnati, mici, vinurile romanesti, si mai ales smantana romaneasca, branza de vaci, telemea.... cozi lungi... limba oficiala: romana.

www.romania-italia.net

Mergi la inceput