Un inceput in Italia (3)
Raspunsuri - Pagina 10
dana7mi spune:
Prima zi
Micul dejun
Intr-un pahar de 250 ml. se diluiaza in apa 2 linguri de sirop de artar (dupa placere se poate adauga jumatate de lamaie)
1 cana de ceai pt. dezintoxicare
intaritori alimetari (vitamine si minerale)
ora 10:00
un pahar de 250 ml. Se diluiaza in apa 1 lingura de sirop de artar.
Pranzul:
Intr-un pahar de 250 ml. Se diluiaza in apa 2 linguri de sirop de artar (dupa placere se poate dauga jumatate de lamaie)
1 cana de ceai pentru slabire sau diuretic
ora 16:00
un pahar de 250 ml. Se diluiaza in apa 1 lingura de sirop de artar
Cina:
Intr-un pahar de 250 ml. Se diluiaza in apa 2 linguri de sirop de artar (dupa placere se poate dauga jumatate de lamaie)
1 cana de ceai laxativ
Urmatoarele zile
Micul dejun
1 cana de ceai pentru dezintoxicare
un suc natural de citrice (pulpa) sau piure de fructe (crude)
intaritori alimetari (vitamine si minerale)
ora 10:00
O cupa de Salata de fructe de padure sau ananas 150 g
Pranzul:
Piure de fructe si legume de stagiune 300 ml.
Un iaurt slab natural 125 g
O cana de ceai pentru slabire
Ora 16:00
Salata de kiwi si mere 150 g.
Cina:
Piure vitaminic cu fructe si verdure 300 ml.
Un iaurt slab cu fructe 125 g
O cana de ceai laxativ.
www.romania-italia.net
mariaangeli_que spune:
hei eu am o prietena ,italiana de 62 ani care a facut o dieta cu sirop de acero timp de 6 zile ,cand o vad o intreb ce si cum functioneaza dieta,ca din cate stiu eu a slabit dar a si pus repede la loc,
Dana cu placere ,ar fi cazul ca sintem vecine,va las merg la bucatarie,
cici spune:
Va multumesc mult fetelor !
Da se poate sa fi pus la loc,dar tipa care tine curele astea ,consuma apoi zilnic ceai pt slabit naturavit care n-o lasa sa se ingrase .
cici
mariaangeli_que spune:
Cici,cand o vad ii cer informatii,esti draguta sa imi spui daca esti tu cea care are o vila-pensiune in Moldova?Ca ma ar interesa ce este de vazut prin zona,poate imi fac concediul acolo
dana7mi spune:
la o cafea, discutam cu colegele de diete... si vin si eu cu dieta de sirop de artar... mi-au recomandat sa nu o fac, nu este sanatoasa... imi povestea o colega ca o prietena de-a ei a facut-o pe o perioada de 6 zile... dupa, si-a facut analizele si a avut surpriza sa constate ca i-a facut rau, pe urma a repus kg. pierdute... reteta imi spunea ca se gaseste pe flacoanele de sirop (pe aici se gaseste in farmacii si plafare).... oricum vreau sa-mi cumpar si eu acest sirop... sa incerc depurarea de o zi...
Rodica, diseara vin la Torino, voi ramane si maine... deci daca ai timp de o cafea...
www.romania-italia.net
cici spune:
Dana,tipa de care vorbeam e "combinata " cu un italian foarte cu picioarele pe pamant si ma gandesc ca ala n-ar face in ruptul capului ceva care sa-i dauneze sanatatii pentru ca si el tinea cura respectiva .Acum vreo 2ani au fost la mine si el se "hranea "doar din sticla.In acelasi timp ,tipa comandase cuiva din Olanda o sticla cu sirop de artar si era nemultumita ca nu-i trimisese ce vroia ci alt soi de sirop(exista mai multe feluri ?)-ea vorbea de un pret destul de mare pe atunci la kg de sirop ,ceva in jur de 30 de euro -asa e pretul?Nici nu stiu inca daca se gaseste pe aici sirop de artar(oricum are cine sa-mi trimita din Italia) dar vorba ta macar o data pe luna as putea tine cate o zi cura de dezintoxicare.
Mariangeli ,da eu am pensiune in Campulung Moldovenesc ,de vazut aici ai ce vedea ,de la manastiri la codrii seculari.
Uite iti dau 2 situri la care mi-am inscris pensiunea.
banuiesc ca tu vorbesti pentru 2005 nu?
http://www.pensiuni-vile.ro/detaliu_spatiu.php?id=83
http://www.hoinari.ro/cazare/detalii.php?cu=21521720040728
cici
mariaangeli_que spune:
Cici,da vb. de 2005,deoarece caut o statiune in care sa gasesc natura si ape termale,anul asta am fost la Herculane,frumoasa natura,bun tratamentul (cam scump) dar in ceea ce priveste hotelul,nota 0 cu minus,asa ca acum caut o statiune frumoasa cu bai termale si un hotel sau pensiune frumos si care sa nu coste enorm.
cici spune:
Mariaangeli, despre natura pot sa-ti spun ca poti vedea cele mai frumoase locuri din tara,in curand C-lungul va deveni zona turistica de interes national si international,diferenta dintre zona noastra si zone cum ar fi Brasovul, Predealul consta doar in preturi pentru ca acolo se plateste mai mult numele statiunii pe cand aici sunt zone mai frumoase si preturi mult mai mici.
Cat despre ape termale din pacate nu prea ai sa gasesti pe aici si nici pe o raza de cel putin cateva sute de km.
Dar merita sa vii in zona ,pentru ca cu siguranta nu vei regreta si nu spun asta ca sa te atrag la mine,poti sa mergi oriunde ,dar o data ce ai fost prin locurile astea vei reveni negresit.
cici
rodika spune:
Dana ,imi cer scuze ca nu ne-am putut vedea,asta mic e rosu in urechi ,e plangacios ,vrea numai in brate ,de aceea abia acum am reusit sa deschid computerul.Oricum nu ieseam zilele astea caci tre' sa-l feresc de vant .Mi-ar fi placut sa te cunosc ,mai ales ca sotul mi-a spus ca sunteti "de gasca "tu si sotul tau.Poate cu alta ocazie ,cine stie?
Amorena ,pe unde esti?Simona ,asteptam vesti!
amorena spune:
Buna dragele mele,am vazut ca m-ati dat disparuta,inca nu am murit de tot,stati linistite,am avut o perioada in care nu am putut sa scriu dar o sa imi revin.Voi ce mai faceti???Cum o mai duceti???Ati fost vreodata in Sardinia???V-a placut???Dar la Firenze???
Va pup si va astept sa-mi raspundeti,
Amorena