Unde sunt musulmancele mele(partea a II-a)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Am tot incercat zilele astea sa intru pe dc.com,dar fara succes .Dupa un mesaj destul de lung pe care la-m scris mi s-a sters tot .
Dodo vroiam sa-ti raspund referitor la acel subiect de care vorbeai.Imi amintesc cum rautatea unor oameni a transformat subiectul in cos de gunoi si mai rau a ajuns in zona zoster.
Mai mult decit atit subiectul cu pricina a ajuns prilej de birfa ptr unii forumisti se stiu ei cine .
Eu zic ca-i mai bine sa nut e mai bagi in subiecte din astea care stirnesc intotdeauna dispute.Fruntea sus si nu uita ca noi sintem aici.
Ce mai stiti de Hannen?
Dar Maryam pe unde o mai fi?Ne e dor de voi fete frumoase.
Amoodia sarumina de urari ,dealtfel tuturor fetelor .Sper sa nu fiu asa de acra ca soacramea Va pupicesc pe azi si revin si miine.TextText

http://community.webshots.com/user/catya106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

ce faceti fetelorrrrrrrrrr? hai ca merge DC-ul si acum ne putem conversa ca mi-a fot tare dor de voi.
pe unde mai sunteti si ce mai faceti?ce va fac piticotii?
eu sunt bine si bebelul e si el bine, imi sare burtica din stanga in dreapta si invers.peste vreo 3 saptamani o sa ne vedem si noi FACE TO FACE, taica-su deja a inceput sa fie gelos. si eu sunt asa de fericita
catan maica si mie mi-au spus ca o sa am baiat asa ca ne tinem de mana la socreala daca vrei
va pup si va vizitez mai tarziu, aduceti si voi niste prajiturele ceva ca mi-e pofta de ceva dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Azi n-am chef de prajituri, Amoodia, ca ma lupt cu neshte virushi..am tras o raceala pe cinste si inca nu sint la "parametrii normali"..mai lasa citeva zile si tu pofta de-o parte
Catanele, asa ziceam mama de fiecare data, ca nu ma mai bag si tot mai ziceam cite una dar de data asta..capacul a fost pus! Nu ma mai las provocata de rautatile si prostia altora care-si inchipuie ca sint destepti nevoie-mare daca folosesc cuvinte de mahala, care dealtfel spun multe despre persoanele in cauza..Daca n-ati citit subiectul in cauza, n-ati pierdut nimic, daca intr-adevar vreti sa-l cititi, spuneti-mi si va dau link-ul.
O zi buna, fetelor si va astept cu vesti-povesti!

Mergi la inceput

asa Dodo da-i cu virusii aia si daca-i dovedesti vino si la mine ca eu am 10000 de programe de protectie si vad ca tot se mai aciuiaza cate o bucata de virus. de unde vin nu am nici cea mai mica idee ca pagini din alea XXXX nu vizionez
mi-a mai trecut pofta de dulce ca mi-am luat azi jumatate de kg de napolitane si pana acasa le-am terminat . fetelor ma fac ca o daca o tin tot asa.
eu acum cu cei de la klm ca tot incerc sa-i fac rezervare maica-mii si ajung pana la faza finala unde pun si numarul cartii de credit si dupa aia imi spune EROAREEEEE si-mi vine sa tampesc

Mergi la inceput

Dodo da vrem linkul cu pricina .Vreau sa vad ce se mai discuta Nu merita sa-ti maninci nervii cu asa persoane .
.
Amoodia hai sa-ti fac pofta cu mamool-ul meu care a iesit de nota zece .Am facut cu fistic si e fffff laudat de prietenii sotului si cu dates(tamer).
Ce mai stiti de Maryam?
Eu am asa o stare nu prea buna ,cred ca si vremea e de vina.
Va pupa Catan si trupa de pitici.

Mergi la inceput

Catane daca tot imi faci pofta arunca si la mine o bucata peste gard, iti promit eu ca o prind , da ai grija sa cantareasca cam 1 kg ca altfel nu ma satur
mai eu acum am citit subiectul de la IN UNUL DOI MERGEM MAI DEPARTE cu: CUM V-ATI DAT SEAMA CA VA INSEALA?, si m-am distrat putin cu ce au scris unele dintre fete.
Nici Maryam si nici Hanen nu au mai dat pe aici de multisor, sper sa fie totul in regula cu ele.
dar celelalte fete unde sunt?
maine sau poimane vine varul sotului meu la noi si sincera sa fiu numai de musafiri nu imi arde acum, mai ales ca nu pot imbraca orice si ba imi este cald ba peste 5 min inghet, asa ca pe zi ma schimb de vreo cateva ori. ma irita ca nu mai am libertatea mea mai ales acum cand sunt ca o vacuta (dar o vacuta draguta-daca exista asa ceva hahaha), dar cred ca-l pun sa stea la cumnata-meu care sta un etaj mai jos.
hai mai spuneti si voi ce noutati mai aveti.ce nazbatii mai fac copilasii vostri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Catanele, daca tot vrei sa-ti otravesti sufletul, ia de-colea: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31889
Daca vrei si partea I: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31563&whichpage=10

Iar aici se incearca o "reactivare" a zizaniei, ce-i drept, mai moale dar tot incercare de a "face valuri" a aceluiasi personaj: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32066

Numai ca tipul la care bate apropo-ul presonajul se pare ca are o alta istorie, ca ar fi fost reclamat ca are legaturi cu Al-Quaida de catre fostul socru, cu care are oarece rafuieli si atunci e de inteles de ce presa a preluat stirea din zbor, ca "suna bine", in timp ce el este cautat si poate arestat pt. cu totul alte motive(inselaciune, datorii neachitate, alte chestii penale nicidecum comparabile cu terorismul) dar asa-i romanul, face din tintzar armasar cit ai zice "peshte". Uite ce zice presa de ieri (ca alte surse de informare nu am..): http://www.evenimentulzilei.ro/investigatii/?news_id=166465
N-am de unde sa stiu tot adevarul, of course, dar nici nu pot sa dau crezare 100% celor scrise-n presa, eu totusi cred ca pe undeva faptele tipului sint "coafate", tocmai sa aibe impact la cititorii romani, care sint usor de influentat si astfel se atinge telul de a stirni spiritele. Ciudat este cum romanii se lasa asa de usor influentati de diferite zvonuri, cind ar trebui sa fie "caliti" de minciunile din perioada lui "ceashca" , sa nu inghita orice "gogoasha", sa caute sa vada si reversul monedei prezentate, pt. a fi siguri ca nu e falsa..Va mai trece multa apa pe Dimbovitza, din pacate...

Oricum, personajul cu "spirit combativ", ca sa ma exprim elegant, a mai provocat o furtuna pe forum nu demult, cind a facut cu ou si cu otet pe admin si pe moderatori ca au indraznit sa nu-i raspunda nevestei lui la o propunere cu care aceasta venise, ea saraca incercind sa-l scuze, ca nu e felul lui, bla, bla..Vax, ce scuze sa mai cauti dupa ce-a dat vorba aia "cu bita-n balta"!

Amoodia, cred ca cel mai bine ar fi sa-ti instalezi oaspetele la "etajul inferior", nu atit ca e barbat, asta n-ar fi mare brinza, dar termenul tau e f. aproape si daca te-apuca nasterea, ce faci, faci ca trenul sau tragi un urlet si pe urma te scuzi fata de musafir?
Cred ca si sotul tau ar fi de acord daca-i spui motivele tale ce tin de sensibilitatea feminina vis-a-vis de un barbat strain in casa. Referitor la virushi, nu cu d-aia de PC am eu treaba, cu d-aia "umani", da se pare c-am cistigat batalia pina la urma cu ei, sic
Maryam cred ca e ocupata cu muraturile, de-aia nu mai are timp de forum iar Hannen...E las' ca apare ea! N-o sa se ascunda tot timpul, tre'sa apara, si-atunci sa vezi ce-o "incaseaza" de la noi, care suferim de lipsa de vesti.
Despre pitici, numai bine, mi-a dat mie virushii lui, c-a zis ca mami e fata buna si se ocupa ea de ei, el e mic.I-am luat vinerea trecuta motocicleta cu baterie si de-atunci o "calareste" tot timpul cit e acasa, de trebuie sa casc okii ca ma lovesc de ea peste tot prin casa, ca afara deocamdata ploua aproape zilnic si n-am chef sa stau sa i-o streg sa o bag in casa in fiecare seara. O sa vina si la noi caldura, abia prin oct-nov incepe sa fie vremea buna, pina atunci mai rarutz..
Hai ca v-am tinut o gramada, va las si pe voi sa aruncati cu noutati

Mergi la inceput

Dodo ma "delectai cu dulcegariile" de pe acel link ,dar inca nu ajunsai bine la flacara ce se aprinse .Unde o localizez ? CRed ca trebuie sa o i- au de la inceputul subiectului>Cred ca am asa o mica banuiala despre peronajul cu pricina ca l-am vazut nu demult la zz si mi se pareau mai mult decit deplasate comentariile acestei persoane.Nu inteleg cum se tolereaza asemenea atitudini de catre moderatori?
In fine imi amintesc cu regret cum un moderator le- a pus in lumina nu tocmai favorabila pe mamicile din "iatac" (adicatelea pe noi)cu un chestionar ce nu isi avea deloc rostul acolo.Oricum mi s-a parut chiar partinitoare aceasta atitudine cu expunerea acestor intrebari in mijlocul forumului ,spre deliciul cititorilor infocati de scandal
Trebuie sa iei o pozitie pasiva ,lasa ,da lasa in ochii citorva personaje si sa nu mai pui la inima tot ce se vorbeste.
Amoodia mama cu draga inima ti-as trimite din mamoolul meu ,hai ca sa-ti fac in pofta si mai mult o sa -ti scriu reteta de mamool maad (reteta cu ashta )e o minunatie si nu-i grea de facut.ASA ca de Ramadan sa va ingrasati.
Hannen ne e dor de tine ,ca eu banuiesc ca nu mai esti in drumetii nu?
Maryam iubita pe unde mai esti ?
Gulshan tu pe udne te pitisi?
Anca tu ce vesti mai ai?
Eu mi-s ca nauca de dimineata alerg cu asta mic la gradi ,mai stau nitel l;a computer ,gatesc ,spal ,fac curat si uite asa se duce si ziua.
Hai va pupicim dulce.

Mergi la inceput

salutare fetelor
e aproape dimineata si eu nu am somn deloc si ochii ma dor de inebunesc.ati avut si voi probleme cu ochii in timpul sarcinii, ca eu de vreo 2 zile simt ca-mi intra ochii in orbite.
Catane gasesti ceea ce spunea Dodo in a doua parte a subiectului cred ca in ultima pagina, oricum asta este. nu au atins niciodata un Quran dar vin sa-l judece aici, si sunt mai mult ca sigura ca nu au habar nici in biblie ce scrie. chiar acum citeam un dialog intre un musulman si in crestin,si am vazut cate greseli si cate contradictii sunt in biblie dar cei care sunt orbi, orbi vor ramane.desi e scris in biblie sa nu-i faca lui Dumnezeu(ALLAH) chip cioplit, cu toate astea toti asa zisii credinciosi au cateva icoane si statuete in casa fiecare cu o imagine diferita si se inchina la ele. asta cum s-o numi daca nu INCHINARE LA CHIP CIOPLIT?dar lasa-i in legea lor ca de multe ori fac si eu ca Dodo, ma apuc sa scriu un raspuns si dupa ce scriu si scriu, sterg tot si gata, ca nu-si are rostul.
apropo unde e chestionarul de care vorbeai ca nu-l gasesc deloc.
mai Catane dar tu esti maestra in ale prajiturilor dupa cate vad.asa ai fost mereu sau ai devenit dupa ce ai facut copii? ca tot ma intreb daca am vreo sansa sa ajung si eu ca tine, caci sincer domeniul prajiturilor nu ma atrage atat de mult PENTRU CA NU IMI IES.trebuie sa arunc de vreo 2-3 ori la gunoi pana sa-mi iasa si mie o prajitura .acum imi fac mai ales cand mi se face pofta de mor de ceva dulce de prin copilarie si aici nu gasesc, asa ca decat sa-mi nasc bebelul cu semne de prajituri ma apuc si fac, dar ma gandeam daca nu vrei sa infiezi si viitorii mei copii numai cand e vorba de prajituri hehehehe, sau eventual tu le faci si iti dau eu o prastie sa le arunci la mine -am numai idei bune azi hahahaha.
hai ca va pup si sper ca voi dormiti la ora asta nu stati nauce ca mine pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

A salam aleikum!!!
Bun gasit frumoasele mele!Bun venit noilor fete!
Iatama-s,mindra tare(vorba vine)adica racita cobza!Am tastatura noua bre,stati olecuta ca nu ma descurc deloc cu ea.
Vad ca ati fost tare harnice,scrisera-ti mult si bine,aku eu ce ma fac,cind reusesc sa citesc totul?
Mi-a fost tare dooor de voi!!!Ce sa va zic,cu ce sa incep?Cred ca mai bine stau eu linistita ,si astept avalansa de intrebari.
Deocamdata atit,ma duc sa va citesc,sa aflu nouatile.
Nicolesi Amira

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Mergi la inceput