Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Buna fetelor. Eu de cand s-a nascut bb ma plang ca doarme prea mult. Cand era mititica dormea efectiv toata ziua. Si toata noaptea. Si afara si in masina si pe unde apuca. Cei din spital mi-au zis doar 2 lucruri despre ea: ca nu au auzit-o plangand si ca are gropite in obrajori.
DARde cateva zile face niste fite de nu mai putem. Plange la culcare pana o dezbraci. I-am cumparat niste pijamale subtiri f haioase si nici nu se pune problema sa doarme cu ele.
Are niste pretentii....noroc ca e dulcica.
Am auzit ceva si ma gandesc ca poate mai stie cineva ceva. Am auzit ca in USA, o mamica a avut probleme cu bebeul ei din cauza borcanaselor Gerber. Din cercetari s-a aflat ca un angajat al firmei producatoare ar fi pus in mancarica otrava sau oricum ceva f puternic care ar putea sa omoare un copil care a consumat cantitati chiar f mici.
Nu stiu daca e adevarat, dar ma gandesc ca e posibil. Gerber din Europa nu e produs in USA, dar oricum...
Am vrut doar sa va povestesc pt ca mi se pare oribil.
In rest bb e bine. Cam suparacioasa, dar cum nu are dintisori, ma gandesc ca poate o avea vreo legatura.
Vrea sa traga tot, sa bage in gura ce gaseste. S-a terminat si cu barbetica la masa, si cu centurile de la scaunul de mancat.
Azi a prins castronelul si tragea de el cu o disperare. In 2 minute avea mancare pe peste tot. Dar, incercam sa nu ne enervam si deocamdata , cu greu, reusim. Adica eu incerc si eu reusesc, ca tati e persoana ocupataSi ca urmare, bb cand il vede ca vine el cu papa, nici nu se uita la el. De dormit, nici atat. Asa ca am renuntat. In schimb dupa ce incerc o zi sa o fac sa rada, fara rezultate deosebite, vine tati, spune 2 silabe si bb rade pana lesina. Dupa mai zice si 15 minute tata, tata.
Dar cum spuneam e tare frumusica si scumpica, asa ca imi trece repede.Ziceti-mi si mie ce semne trebuie sa urmaresc cu dintisorii astia, ca m-am plictisit sa tot dau vina pe ei saracii. Poate ca de fapt, nici nu se pune problema de dintisori.Va pupacim pe toti,
Alexandra si bb cel rasfatat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Super mami, eu am consumat juma de tub de gel calmant pentru dinti, crezind ca de aia plinge Aldo! Si abia acum pot spune ca intr-adevar ei sunt ca sunt aproape aproape iesiti. Si eu ma tot uitam dupa ei si mi se nazarea ca parca vad gingii umflate, dar cind intr-adevar sunt, te asigur ca nu ai cum sa-i rateziAstazi am simtit asa un coltisor la unul din cei 4 dinti care dau sa-i iasa, cred eu ca in citeva zile o sa rasaraSe foieste si Aldo in 4 labe, dar eu nu pot zice ca e chiar mers dea busilea. Mai mult ficiiala, da in sfirsit se deplaseaza de colo colo si el in felul lui:)Vilma tare rau imi pare ca sunt puii bonlaviori, inca odata insanatosire grabnica! Felicitari pt progresele lui Tudor!Ven, mey da v-ati apucat de papat bine, ashea pe tacute FELICITARI pentru borcanelul cu legume! Si Aldo pe vremea cind il pacaleam cu morcov tot asa avea kk mai portocaliu. Acu nici sa nu vada morcovul in fata ochilor! Ce era el fitzos la mincare....ei bine azi chiar m-a terminat Nu a vrut nimic decit lapte! Am incercat orice ce credeam ca i-ar putea fi pe plac. Si din bibe si din lingurita, mar cu biscuite, iaurt cu fructe, gris...etc Nu a vrut si pace! Cind vede bibe cu lapte ride cu gura pina la urechi!Tre sa merg sa fac analize sa vedem cum sta cu fierul si restul, ca eu chiar incep sa fiu tare ingrijorata... El arata bine, e vioi, dar totusi....! 8 luni jumate si el tot numa si numa lapte!Gata fetelor va las ca prea m-am plins la voi, va pupicVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Vikinga - o prietena are o fetita care pana pe la un an si jumatate, daca nu chiar un pic mai mult, a papat numai si numai laptic. Intr-o zi s-a infipt din senin in farfuriile de pe masa si a ras. De atunci papa super bine si arata perfect. E mare si grasunica. Nici anemie nu a avut, nici altceva.
Mama ei alerga cu mancarea dupa ea prin casa, iar cand s-a saturat si a zis ca ia o pauza.....a papat pupaza.
Ma gandesc sa il lasi un pic sa i se faca foame tare si poate ca atunci papa ce ii dai. E doar o idee, poate ai incercat-o deja.
Alexandra

Mergi la inceput

Amindoua la computador la ora astaSuper mami sa nu-mi zici ca sunt copii care pin la un an jumate au papat numa lapte ca io turbezL-am lasta si infometat crede-ma, prefera sa nu papa deloc si gata! Ambitios junioruHai noapte buna!Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Buna dragi mamici si bebici,

M-am delectat in miez de noapte cu pozicile voastre scumpe si dulci pline de colacei, sandalute, palariute, gropite, falcute, ochisori, puminsori....adica din cele mai mari minuni ale lumii.

Am adaugat si eu ceva imagini cu Maia de la 7 luni si Miruna de la serbarea de balet (poze din mai si iunie) in albumele surioare2 si Miruna balerina. Nu stiu daca se vad bine. Trebuie sa folositi si user si pass. de mai jos. Am tot incercat sa le fac sa se deschida fara indicativele astea dar nu am reusit.

Zeeva.
Maia 8 luni
Miruna 5 ani
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
user: lmureseanu
pass. mirumaia

Mergi la inceput

Zeeva eu n-am reusit sa intruVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor,
Si eu am incercat sa vad pozele dar nu sunt.E posibil ca sa le activeze pe forum in 30 de minute,asa se intampla cand pun eu pozele,de fapt ei ma anunta ca pentru a vedea lumea pozele trebuie sa astept 30 de minute.Sau la tine poate ca este altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Vikinga, dupa accesarea site-ului si intrarea prin sign in trebuie sa folosesti datele de intrare de mai jos. Banuiesc ca asa ai facut. Acum am verificat si am putut sa vad pozele dar nu stiu de ce nu le-ai putut vedea. Mai incearca o data daca tot nu se deschide le pun in alt cont. Multam'

Zeeva.
Maia 8 luni
Miruna 5 ani
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
user: lmureseanu
pass. mirumaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Nici acum nu se pot vedea pozele.

Mergi la inceput

Gata acum a mers. Frumoase fete ai! Dulecele foc! Sa-ti traiasca.Da acum am alta plingere:prea putine poze:( De ce nu incerci si pe webshots? ca e simplu de pus si vizionat. Si normal sa pui mai multe:)Cite o de la AlditoVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput