Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor si multumesc pentru frumoasa si calduroasa primire prin randurile voastre.Intr-adevar Stefan este un scumpel pe care imi vine sa-l mananc de dulce ce este dar e un asa de neastamparat cum nu am mai vazut alt copil pana acum.Tot timpul se tine numai dupa mine,unde-i mama e si Stefan,nici cu taica-su nu sta mai mult de 30 de minute.
Acum va las ca nu pot nmici sa scriu din cauza lui ca de vrea si el sa apese ,sa cerceteze.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ecaterina, bine ai venit printre noi! Ai un baiat minunat. sa-ti traiasca!

Julia, drum bun, distractie placuta si nervi de otel s-o suporti pe soacra.

Fleur, eu pe Luca il culc seara la 8, cel tarziu 8 jumate si doarme pana la 7 dimineata. Peste zi mai baga 2 reprize de somn, prima de juma de ora, a doua intre o ora jumate si 2 ore jumate, depinde de chef.

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor,
Adameasca multumesc pentru primire si pentru urari.Am vazut si eu pozele tale si pot spune ca sunteti o familie frumoasa.Si meu doarme foarte bine seara ,acum l-am invatat sa doarma de la 19,30 (sau uneori imi adoarme si pe la 20,30 dar nu mai tarziu de atat) si mi se trezeste cam pe la 8 sau chiar uneori pe la 9,30-10.Problema este ca ziua nu prea imi vrea sa doarma,are o energie in el ca nici pana seara nu si-o consuma cu toate ca este foarte activ si nu sta cate e ziua de lunga mai deloc,tot timpul este in miscare.Acum a inceput sa isi mentina singur echilibrul fara sa se sprijine de ceva ,dar nu mai mult de un minut,dar totusi este bine.
Fetelor voi ce le faceti de mancare la copii vostri?Eu ii dau tot ce mananc si eu,acum am cumparat o masina cu care pot toca marunt orice vreau sa ii dau si lui Stefan.
Va pup pe toate si vorbim mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Buna fetelor
Bine ai venit Ecaterina. La multi ani celor care au mai trecut peste pragul a unei noi luni.
Brian e mare smecher. De 2 saptamini de cind e si Marcel pe acasa a devenit mult mai rasfatat. Am incercat culcatul de dupa masa dupa cum spunea Vilma, adica cu prospopul pus pe fata si lasat singur.(de noapte nu am cum ca nu ar putea sa adoarma Melany) A mers exact 2 zile. Apoi am incercat cu biberonul de ceai, lapte. Iarasi 2 zile si chiar si de 2 ori a adormit seara. Acum am ajuns la faza ca ma pun linga el si il mai leagan dar fiind culcata. (v-am spus ca eu i-am pus o salteluta pe jos unde doarme). Pina nu de mult adormea numai la piept si se trezea de 2-3 ori pe naopte. Asa acum adoarme pe la 9, se mai trezeste pe la 4-5 cind uneori ne chinuim sa il adormim, mai doarme pina pe la 7 cind il alaptez. Uneori mai adoarme pina pe la 8 alteori nu. De dormit in timpul zilei uneori doarme o tura de 2 ore si inca o jumatate de ora.
A inceput sa nu ii mai placa sa il pun in premergator. Asa ca il pun pe jos si se misva dintr-o camera in alta. Nu merge in 4 labe dar isi tireste fundul si se misca. Are o viteza!
Ii plac cablurile, olita lui Melany si de citeva zile cartiile.
Ii place sa il duc de minuta prin casa. Se prijina de o mina a mea si te ridica in picioare.
Ca atit pentru acum, ma cheama dracusorii
Delia, Melany(02.09.2001) si Brian(31.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Bine ai venit Tanja ! Sa-ti traiasca feciorul si sa va bucurati de el. Ce mamica tinara esti ! Ehe, daca stiam eu ce dragalasi sint bebelusii astia si cit de drag iti poate fi de ei, faceam si eu copil cind eram mai tinara. Da' tot ii bine ca mi-a venit mintea la cap pina la urma

Bubu, parca tu intrebai de papat iaurt imediat dupa pireul de legume, nu ? Ei bine, si Codrin vomita iaurtul daca nu fac pauza dupa pireu. Chiar ma plingeam de chestia asta citeva volume mai in urma, dar probabil ca n-ai citit.

Dana, ce tanti ai la Andrei ? Aceeasi sau ai reusit sa gasesti alta, ca tin minte ca intr-o vreme cautai sa o schimbi ? E OK acum ?

Lena, mama, ce probleme ati avut ? Sper ca sinteti bine cu totii si sanatosi, asta e cel mai important, ca restul trece, chiar daca consumi o droaie de nervi

Codrin se culca pe la ora 9 seara, doarme pina pe la 6.30 - 7, iar ziua are 2, uneori 3 reprize de somn : una dimineata pe la 9-10 de vreo ora jumate si inca una pe la 1-2 de vreo 1.5-2 ore. In caz ca nu apuca sa doarma cit trebuie, mai trage un pui de somn si pe la 7 seara, dar maxim o jumate de ora.
Mey, fetelor, tati nostru e atent cu cupilu', cind i-l dau in grija (desi nu se intimpla prea des ), il tine bine in brate sau se joaca cu el si nu-l lasa sa i se intimple ceva. Cind era de vreo 2 luni a luat cupilu' o trinta din cauza lui tati, si de atunci e tare atent tati, nu care cumva sa repete performanta.

Mergi la inceput

Tanja, io nu prea ii dau lui Luca din mancarea noastra, prefer sa-i gatesc eu. Fac tot felul de variatiuni pe tema legumelor, le papa oricum, ii mai dau cascaval, rosii, iaurt, etc. Frcute la greu.

Bubu, bine ca ai mai aparut si tu, ca de nu te dadeam la disparuti. da' mandrul tau e smecher rau cu adormitul.

Pe noi ne-au terminat plile, stam mai mult in casa de vreo 3 zile si tare e suparat cupilu' din cauza asta. Dar in rest e super energic, toata ziua e ocupat. Si am renuntat sa ma mai tin de el prin casa, ii las la dispozitie 2 camere si atat. face ce-i pofteste lui inima si e tare fericit. Asta in cazul in care nu se incapataneaza sa se agate de picioarele mele si sa calce si el unde calc eu. E ca o maimutzica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Ileano, mie-mi zici cu ploile astea Si noi abia de ieri am iesit din casa, ca toata saptamina ne-am uitat pe geam cum ploua si nu se mai opreste. Dar lasa ca iese soarele si pe strada noastra (acum am zis-o la propriu, nu la figurat)

Mergi la inceput

Simona, io daca indraznesc sa-l tin pe fi-miu in casa o zi intreaga cred ca arunca cu pietre dupa mine. daca picura sau ploua, dar nu torential, merg la o terasa si beau un suc, ne adapostim de ploaie si el se joaca cca 30 de min in carutz. Altfel nu m-as intelege cu nebunu'. Ce m-oi face eu la iarna, zau daca stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vaaaai, nu vorbiti de iarna, ca mie mi-e frica de asta! Deci Markus e terorist daca nu iesim macar putin afara, indiferent de vreme.......daca nu in carucior, macar in masina! Parca ma vad la iarna pe cel mai mare ger cu sania, sau, mai rau, cu masina prin oras, ca sa taca odrasla

In alta ordine de idei, am o stire si o intrebare.

"Stire": Markus sta in 4 labe......inca n-a inceput sa si mearga de-a busilea, dar azi toata ziua a stat asa, super-incantat de descoperire
: Azi a mancat un borcanel de morcov. Dar in kk morcovul apare aproape total nedigerat. E normal? Ati patit asa ceva? Dupa cat timp incep sa digere solidele, dupa ce incep sa le consume regulat? Mersic!

Ah, fetele, daca aveti intrebari referitoare la "de-ale farmaciei", Cristi si-a deschis rubrica la "parintii intreaba...." You are welcome!

Lena, este in Ro Humana SL (cu soia). Parca tu erai in Buc., nu? Acolo imposibil sa nu gasesti, e mov cutia. Daca te putem ajuta noi, da un semn, cu mare placere incercam, ok? Sa va fie bine, sa scapati de probleme!

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Fotografiile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Azi a mancat un borcanel de morcov. Dar in kk morcovul apare aproape total nedigerat. E normal? Ati patit asa ceva? Dupa cat timp incep sa digere solidele, dupa ce incep sa le consume regulat? Mersic!

Ven, da, imi aduc aminte ca si Anca la fel avea scaunul, Tudor mai putin, ca el nu prea e fan morcov, asa ca-i pun putin. Cu toate astea, tot ii schimba consistenta si culoarea scaunului.
Cred ca dupa doua, trei luni de la diversificare incepe sa se faca digestia la toate alimentele, nu mai stiu exact. Dar voi, fiind Stan Patzitu', suflati si-n iaurt, asa-i?

La noi, treaba e gri. Micutul Tudor ia antibiotic (amoxicilina), Anca e pe niste natialergice, ambii sunt cu faringita, respectiv faringo-traheita. Au o tuse si o flegma in gat....
Tudor a inceput sa se invarta pe burta de vreo cateva zile, se trage in maini, fundu-i greu, nu reuseste sa stea in 4 labe. Dar a inceut sa se tarasca timid. Ii place sa stea la masa inalta si daca ii dau lingura de lemn, e de pomina, zici ca e shefu, a sa bate cu ea in masa. Chiuie de mama focului, iar cand alerg cu el in brate dupa Anca e tot numai soare, rade si da din manutze dupa ea. Mai face o chestie de care ma amuzam si cand era Anca mica: sta in fund pe covor si "scurma", face niste shantzulete acolo si e foarte concentrat. Urmeaza sa-mi adune scamele de pe covor si m-am scos.
Gata, ma duc la culcare, imi pare bine c-am reusit sa mai ies si eu la "raport".
Va pup!

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput