Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragi mamici si bblusi
Noi suntem cumintei dar la fel ca si altii tare puturosi la vorba. Spune numai na-na-na, da-da-da, fara esenta.
Sambata am fost in Denver la Muzeul de Arta si am ajuns la concluzia ca va fi un iubitor de arta pentru ca in fiecare sala "facea comentarii", apoi am fost la un restaurant grecesc unde i-a placut puiul la nebunie si renumitul lor sos cu iaurt si branza si ultimul popas a fost la Muzeul copiilor. S-a simtit nemaipomenit. S-a jucat cu alti copii, a mers de-a busilea prin labirinturile alea iluminate cu tot felul de luminite si anumalute, a fost totul super, iar el obosit la extreme.
Duminica am fost la festivalul Renasterii, alta noutate pentru dumnealui. Casca ochii la toata lumea imbracata in costume renascentiste, se mai speria de cate unu', altu', dar la fel obosit la maxim.
Eu zic sa nu va luati dupa babismele cu nepronuntatul numelui pana la botez (atunci de ce nu se alege numele la botez si nu la nstere???), rosul unghiilor, etc.
Si la noi nasa a ales lucrurile, dar am fost cu ea ca sa fiu sigura ca cumpara ceva dragut (nici ei nu au copii), iar mosii au cumparat sa-l imbrace la dus la biserica.
Mie mi-a facut preotul molifta inainte de a intra in biserica cu copilul.
Onutza mama, parca ma vad pe mine cand am fost in Ro. Cu catel, purcel. Nu am putut renunta la nici o jucarie. Si eu am imprumutat un tarc ca deja nu mai aveam cum sa-l iau si pe ala. Si a fost nemaipomenit.
Iti doresc drum bun ca biata de tine o sa ai de tras cu doi copii dupa tine. Micutul tau o fi mai linistit, dar al meu ma innebunise.
Fetelor, mai ziceti si voi ce mai gatiti pentru puiuti ca sunt in pauza de inspiratie. Aseara i-am facut o supita si nu prea i-a placut.
Va pup,
Ciuf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Fetelor! Bebeii vostri papa fructe piure? ca maimuta mea vrea doar sa muste din fruct...drept urmare nu tb.sa cumpar fructe f.coapte pt.ca musca mult si se ineaca...am incercat sa-i dau piure de fructe...dar nu vrea...nu le vrea nici in cereale (carele de altfel ii plac f.mult...)
Ai vostri fac la fel?

Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003)
==================================
http://www.vectornoise.com/Alex/index.html
==================================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza spune:

Buna fetelor ....va scriu acum ca mindra noua "canadianca" ...a fost super usor testul ...eram eu ca bleaga speriata ...da' am stat de
m-am saturat acolo ...patru ore si ceva ...pina ne-a controlat la acte ...pina i-a puricat pina la singe pe totii arabi de parca erau toti rude cu Ben laden

Va multumesc tuturor pentru pumnii strinsi ...sinteti niste scumpe toate.

Acum mai am o grija mare ...sa fac bagajele ...mi-am facut paispe mii de listutze pe care nu mai stiu unde le-am pus asa ca o iau metodic acum.

Ciufa sa stii ca ai mei niciunul nu sint cuminti ...si cind ii apuca urlatul pe amindoi imi vine sa ies la pensie din functia de mamica.
Ce bine ca ai avut de unde sa imprumuti tarc...eu cred ca o sa trebuiasca sa ma car si cu tarcul ...deja am bagat robotul de bucatarie, jolly jumperul ...Bryan m-a terminat de tot cind a venit cu bicicleta ca el vrea si bicicleta ...dupa ce i-am impachetat spidermanii toti, si lego cu harry poter si inca paispe mii de jucarii...acum imi fac planuri unde sa pun scaunul de masina ...om vedea :-)...daca o sa vedeti la stiri joi un munte de bagaje din care rasar o mamica si 2 copilutzi sa stiti ca noi sintem :-)

Am pus citeva poze noi din parc ...de - acum trei luni ...rusine sa imi fie ca abia acum am avut timp.

Gata...ma duc sa ma lupt cu imachetatul.

Va pupa Onutza

Onuta,Bryan Alexandru(26feb. 2001) si Sean Raphael (29 dec. 2003)
http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Supermami nu te mai lua dupa tot felul de prostioare babesti.
Eu cind am botezat bebelina i-am cumparat eu rochita care mi-a placut,iar nasa mi-a dat banii.Tu poti sa vb cu nasa sa mergeti impreuna si sa-i cumperi ce-ti place sau sa-ti dea ea bani si mergi tu la cumparaturi.

Sandra felicitari pt primii pasi si pt dintzisori!

Onutza felicitari pt cetatenie!Noi stam departe de Ior,ne plimbam in parcul Moghioros dar poate stabilim o intilnire.

Ciuf eu ii dau Juliei intr-o sapt meniul diversificat care arata cam asa:piure de cartofi cu ou,dovlecel(cartof,morcov) si pui cu smintina,carnita la gratar,ciorbita acrita cu bors sau lamiie,orez cu lapte,mamaliguta cu brinza si smintina,ficatel de pui cu cartofi natur pasati putin,pilaf cu pui,brinzica cu rosii,piine cu unt si dulceata,biscuiti cu fructe sau iaurt.

Anca, Julia papa piure de fructe dar si ea vrea sa muste din unele fructe,banana o papa sg,feliuta de pepene la fel,i-am dat chiar feliuta de mar,dar eu de obicei ii dau fructele cu cereale sau iaurt.Julia chiar daca musca o bucata mai mare o mesteca.

Fetelor voi de unde cumparati incaltaminte pt bbi?Ca Juliei nu-i gasesc deloc masura mica,cea mai mica am gasit 18 iar ea are 12 la piciorut si nu am cu ce sa o incalt, cind o tin pe jos sa mearga, decit cu sosete.

pt Mateiut!

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Felicitari, Oana, pentru cetatenie .. am spus eu ca nu se poate sa fie asa greu cum credeai tu .

Mai dar gingase mai is fetele la picioruse ... am citit ca si Tutzi si Iasmina aveau aceeasi problema .. adica nu ii gaseste incaltari pe masura. Eu ce sa zic? Noi purtam 18-19 . Dar am vazut marimi foarte mici la Chicco, Julia. Cred ca sunt un pic mai scumputi, dar sunt calitativ foarte buni. Vezi ca au magazin undeva langa Hilton.

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutzi spune:

Dragele mele hai sa dau si eu un semn de viata. De cand a inceput bubulina sa umble e vai de mine, plus ca nu sta singura nici o clipa, iar seara pic lata de oboseala. In casa nu fac mai nimic: curatenie doar la suprafata ca ma si apuca disperarea ca frigiderul si mobila de bucatatarie asteapta o smotruiala pe cinste de nu stiu cand; mancare fac mai rar ca sotu mananca la servici si seara pofteste ceva usor; hainele le arunc in masina de spalat deci nu fac mai nimic in casa dar timp nu am de loc.
Despre Iasmina ce sa va zic? E mare umblareata, dar premergator nu prea serveste asa ca o plimb toata ziua tinuta de maini. Afara nu stiu cum o sa facem ca nu ii gasesc incalataminte asa de mica, piciorusul ei are 10 cm. Sper sa nu semene pe noi ca eu am 35 si tatai are 36 la picior ca innebunim cand trebuie sa isi ia ceva de incaltat.
Cu stomacelul e mai bine, nu ii mai dau metoclopramid ca oricum am avut f mari retineri de la inceput ca are f muuulte efecte adverse. Acum ii dau debridat care ii face f bine, nu varsa aproape de loc si in plus nu se mai baloneaza. Cu metoclopramid facea o burta enorma de somalez si plangea toata ziua, iar eu eram f disperata, Ven stie ca doar suntem cu aceleasi pb. In plus acuma mananca mai mult, sper sa se ingrase, ca de 3 luni de zile nu a luat decat vreo 200 g in greutate asa ca ma disper si cu asta.
Dintisori noi nu avem nici acuma si nici nu stiu daca or sa iasa pana la 1 an, ca nepotilor mei asa le-au iesit, dar cu asta nu ma stresez inca.
Cum suporta copii vostrii caldura? Iasmina cu toate ca doarme intr-un body subtire si neacoperita este plina de bubite. Ii fac dus de doua ori pe zi, o dau cu pudra iar seara si cu nidoflor, sper sa ii treaca cat de cat.
Am inceput si eu cu listute de bagaje ca mergem la mare de la 1 august, sper sa fie totul bne si fara pb deosebite. Am sa va povestesc la intoarcere.
Va pup si va doresc toate cele bune,

Tutzi si Iasmina (28.10.2003)

http://community.webshots.com/user/tutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Tutzi, ma bucur enorm ca ati gasit un leac mai bun, bine ca ii merge bine cu Debridat. M-am tot gandit la voi dupa ce am vb. la telefon, mi-a fost asa de mila de Iasmina, draguta de ea, asa de mica si asa de tare balonata.... Noi i-am redus Metoclopramidul lui Markus la 1 pic. inainte de fiecare masa, speram ca in curand sa reusim sa il scoatem de tot.Am inceput sa-i dau cereale cu lingurita, papa cam 1/2 din portia indicata pe cutie (care mi se pare enorma, btw), dar mai mult nu vrea, mai nou, daca insist isi face greata si e gata-gata sa dea afara. Asa ca completam cu lapte, si.....asta este.......
La fructe trecem doar cand kki va fi vreme de 10 zile normal (asa a indicat pediatra), si tot atunci incepem trat. cu Ca, Fe, si B-uri. I-am facut urocultura, negativ. La sange are Hemoglobina 10,9, deci la limita, m-am bucurat pt. ca ma gandeam ca-i mai anemic, cum papa numai lapte si acuma.
In rest, nu mai vrea in casa,ci doar la plimbare, doarme cam 2-3 ore ziua (adunat!!!), nici eu nu mai pot face nimic, sper sa gasesc in curand o pers. care sa-l duca la plimbare macar 2 h pe zi, sa fac si eu macar mancare, calcat, intins rufe etc., ca-i dezastru cu "curatenia asta de suprafata", vorba lui Tutzi
Daca-l pun eu in picioare sa se tina cu mainile de patut sta foarte mandru, si priveste in afara , in jos, e foarte incantat de noua perspectiva. Si paseste si el daca il tin de subsuori, ca pana acum topaia doar pe loc
Ah, si plange daca ii iau ceva din mana, sau daca-l mut dintr-un loc unde are el chef sa stea, de numa-numa.........Vai Doamne, ce m-oi face eu mai incolo cu asa o "personalitate"

Va las, ma duc sa-i pregatesc cereale cu banana, sa vedem daca n-a revenit la sentimente mai bune fata de banane

O zi frumoasa!

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/rothgross

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna fetelor!Ieri ne-am intilnit cu preotul catolic, a venit la cafea la birou la sotz si ne-a explicat cam cum o sa fie botezul, ne-a dat 4 hirtii pt noi si pt nasi cu indicatiile scrise frumos la calculator cu toate etapele, ne-a aratat si poze de la alt botez si am fost tare uimita! Eu credeam ca la catolici nu se scalda copilul in apa sfintita ci doar asa se pune pe frunte ca la baptisti si evanghelisti, cum am vazut pe aici. Ei bine, biserica asta catolica de care va spuneam ca e mai altfel asa, fiind o constructie noua, are un bazin in mijloc in forma de cruce cu 3 trepte. Ei bine, am vazut in poze cum preotul imbracat intr-o pelerina alba simpla intra in piscina descultz, apa ii vine pina mai sus de glezne udindu-i un pic acea haina, noi stam pe margine si-i dam copilul si el il scalda acolo de 3 ori. Apoi e uns peste tot cu mir si in fine toata ceremonia. Arata foarte frumos impodobita biserica cu toate ca eram cam dezamagita inainte, mai ales bazinul in forma de cruce avea pe contur buchetele de flori albe. Mi s-a parut foarte original, totul. Abia astept! Botezul o sa fie pe 21 august. Aldito e bine, da sa-i apara dintii de sus, vreo patru odata! Cel putin asa mi se pare mie:) La pipait juri ca dai de dinti, dar cind ma uit nu vad decit asa ca niste bobite de fasole ascunse in spatele unei pielite fine. Mai e si el plingacios, dar vad ca se mai linisteste cind il dau cu gel.Am terminat cu mutarea la parter, dar mai sunt multe chestii de aranjat si pus la punct. Oricum e mult mai bine! Totul e curat acum, baia e tare frumoasa si foarte spatioasa! suntem tare mindrii de ea! Mai ales ca am utilat-o cu "echipamnete" moderne. Dusul e foarte interesant, chiuveta e dubla, din sticla verde in forma de boluri mari asezate pe o placa mare de sticla tot verde. In sfirsit e cam greu de explicat. Abia atseptam sa inauguram cada, ca o sa aiba loc de inot asta micu acoloCam atit de noi, va pupam fetelorMai da chiar ca sunt tare finutze printesele mici, Aldito are cam 18-20cm la talpa! Chiar am sa-l mai masor ca si noi trebuie sa luam pantofi speciali, aici se cheama "primii pantofi de invatat mersul", ok traducerea e cum eElena unde esti iubitaCe ati facut cu operatia? Hei ma gindesc la voi, da o veste sa stim ca sunteti ok! Ce mai face Alvarica, tot la cucerit de localnice la piscina?Lena te-ai intors in Olanda? Sa stii ca nu te-am uitat! Ce mai face zina mica? O sa ajungeti pe insula pina la urma anul asta sau gata cu concediile pe anul asta:)Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Carmen, felicitari pt dinte!

Julia, Tutzi, si noi avem aceasi probema cu incaltamintea.Toata vara i-am cautat sandalute si nu i-am gasit.Aici am gasit cea mai mica marime 18(si 12 care corespunde la 18)si ii este mare cam cu un deget.Noroc ca am primit dupa ce am nascut o pereche de papucei de la chicco care acuma ii sunt buni,dar problema este ca sunt destul de grosuti pr vremea asta,dar cum nu avem ce face......
Eu aici la magazinul care aduce produse chicco nu am gasit sandalute
Sunt micute dar nu sunt cu talpa ortopedica. Cred ca sunt pt bebelusi care inca nu umbla, cred ca sunt doar asa ,de forma. Poate , cum zice si Carmen,gasiti in Bucuresti la mag. chicco.Daca gasiti, va rog sa imi spuneti si mie ca am pe cineva acolo si daca sunt o sa-i rog sa imi cumpere si sa-mi trimita.

Onutza, felicitari pt cetatenie!

Tutzi, si Sandra are bubite de la caldura, mai ales pe spate , umeri si piept.

http://community.webshots.com/user/sandrapintea

ana si bb sandra(23.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Tutzi, daca tin eu bine minte, tu esti din Oradea. Vezi ca eu i-am luat lui Matei din Oradea 2 perechi de pantofi super faini. Firma care ii produce se numeste Hokido, au fabrica undeva in Oradea. Din pacate nu mai stiu adresa si numar de telefon, ca am aruncat cutia de la pantofi. Dar uita-te in cartea de telefon, la firme, ca trebuie sa fie trecuti ... sau la informatii. Preturile sunt super accesibile (zic eu ... au fost 400 000 lei perechea) si sunt foarte buni calitativi, au si suport plantar, si sustinere pentru glezna, si am vazut si marimea 17 (deci mai mic decat corespondentul pentru 12 ... deci cauta-i, poate gasesti ceva pentru Iasmina).

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput