Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (32)
Raspunsuri - Pagina 2
super mami spune:
la toata lumea. M-am straduit sa citesc ce ati mai povestit si am reusit sa mai recuperez in ultimul timp. Am vazut si pozici. Toti piticii sunt superbi.
Noi am fost mai ocupati, am inceput sa facem pregatiri pt botez. Ma doare capul de cate am auzit. Ca nu pot sa-i zic pe nume, ca trebuie sa cumpere nasa hainute pt botez (obligatoriu), ca nu trebuie sa-i fac baie 2 zile inainte,ceva cu legatul cu o fasa - n-am prea inteles, dar nici n-am incercat.
Eu ii zic pe nume de cand s-a nascut, iar rochitele de botez vreau sa-mi placa mie in primul rand, nu nasei care n-are copii si nu cred ca a intrat in prea multe magazine pt bebei. Nici nu se pune problema sa nu-i fac baie la 40 de grade, iar de legat.....
Am mai auzit ceva cu unghiile....cica la tara nu se taie in primul an, trebuie sa le rozi.
Cred ca o sa fie "distractiv", mai ales ca bb e mare, are 7 luni. Nici nu cred ca o sa stea la nasa in brate, abia rezista la tati si pe el il iubeste. E super dependenta si obijnuita cu mine.
In rest nimic nou de la noi. O sa scriu mai des, promit.
Daca aveti sfaturi practice pt botez....va multumesc anticipat.
Ma tot gandesc la tot felul de prostii, sa nu alunece popa cu ea, sa nu o scape (el sau nasa, ca e cam firava)...si altele. Dar si cand am nascut, am facut la fel. Mi-era tare frica sa nu o scape doctorita la iesire.
Sper sa fie ok. Fara evenimente deosebite, macar in biserica. La petrecere nici n-am pretentii...ai mei cu ai lui.....
Multi pupici pt toate mamicile si pentru toti bebelicii de la Alexandra si Isabelita cea frumoasa si cuminte.
onutza spune:
Buna fetelor ,
Sa nu va suparati pe mine ...indraznesc si eu cu o intrebare ...dintre fetele din bucuresti imi poate cineva imprumuta si mie cumva un tarc in care sa doarma bebe pentru o luna de zile? Ca eu in afara faptului ca vin singura cu copii in avion trebuie sa ma car si cu scaunul de masina al lui bebetul pentru ca in el si maninca, cu 2 carutzuri ...unul mare pt asta mic si unul micutz peentru Bryan, cu jolly jumperul de agtat in rama usii, cu robotul de bucatarie , cu jucariile fara care nu merge Bryan nicaieri si cu ceva jucarele pe care le roade asta micul si s-a obisnuit cu ele ...si sa ma mai car si cu tzarcul parca nu imi vine ...iar sa cumpar patutz pentru o luna de zile iar nu imi vine ....
Si am mai intrebat mai demultishor un pic ...merge vreuna din voi in parcul IOR cu bebelushul? Ca sa am si eu cu cine ma intilni ...
Gata , merg la nani nani ca miine am testul pentru cetatenie ...miine iesim iar la raport.
Cu drag
Onuta,Bryan Alexandru(26feb. 2001) si Sean Raphael (29 dec. 2003)
http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza
Ven spune:
Salutare!
Mai, dar iar v-ati puturosit.......
Onutza, bafta mare la examen. Tinem pumnii!! Sau..........sa zic break a leg! Doamne fereste!!
Alexandra, Isabela e scumpa foc , dar vrem poze mai recente!! Si ne inscriem pe lista de petitori, ne primiti? Bafta la botez si distractie placuta dupa.......
Vilma, cum a fost la mare? Vrem detaliiiiiii!!! Distractie placuta la Lepsa, si voua si Juliei!!
Mai scrieti mai fetelor ceva, nu mai fiti asa puturoase
Venera si Markus (10 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/rothgross
anca tanasica spune:
Lume....lume.....Alexandra a facut pentru prima data kk la olitza.....si atata am laudat-o si eu si tac'su ca era cea mai fericita din lume....
Avem o problema f.mare...bebelina nu vrea fructe facute piure...vrea sa muste ea din fruct....si la alea mai tari e ok...dar la alea f.moi mi-e frica sa nu muste mult si sa se inece....
Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003)
==================================
http://www.vectornoise.com/Alex/index.html
==================================
vilma spune:
Nu v-am povestit cum a fost la mare????? Moama, ce m-am boshorogit, eram sigura ca am scris si pe forum, dar cred ca ....eh, gata.
Deci, a fost o vacanta pe cinste, Anca s-a balacit in marea super buna, s-a bronzat de numa, si-a luat colacel din ala in care se baga piciorutzele si a inotat ca o ratusca, numai ca-i mai intra in fund (cand n-avea slipul pe ea). Am fost la aqua magic (Anca ii zice oac-oac megic) unde s-a dat pe toboganul cu apa si s-a balacit pana a cazut de pe saltelutza cu fata in apa, dupa care i-a pierit cheful si n-a mai vrut in apa, drept pentru care am plecat.
Totul destul de scump la sfarsitul lui iunie, inceputul lui iulie, nici nu vreau sa ma gandesc ce preturi de preturi or fi acum, in varf de sezon. Hotelul Central, din Mamaia a fost super.
Ah, am mai mers la Parcul de distractie din Satul de vacanta, unde am avut si o intamplare destul de .... s-a urcat intr-o racheta care trebuia sa urce si sa coboare, destul de incet se invartea, nu erau probleme daca nu venea "desteptul" de la butoane s-o mute in alta racheta (nu stiu ce i s-a parut lui) si a scapat-o din brate. Si pe mine m-a surprins gestul, n-am apucat decat sa ma duc dupa el sa intreb ce se intampla ca a si varsat-o pe jos, asta mica s0-a speriat, bocete, in fine, nu i-a mai trebuit rachetutza pana la sfarsit. Am fost si la parcul facut de Mazare, Oraselul piticilor, in lacul Tabacariei, care este cel mai frumos parc pe care l-am vazut: foarte dotat cu tot felul de jucarii, adaptate pe varste, in fiecare patrat de joaca era specificata limita de varsta careia i se adreseaza. Merita vizitat, dar nu cu puiuti mai mici de 1 an (ca nu prea ai ce face cu ei, doar sa se uite la ceilalti mai maricei). Deci, parcul e o incantare.
Cam asta a fost.
Asa, si sa va intreb si eu ceva: ce e asa de miraculos la pompitele alea de scos mucisorii, ca acum m-am lovit si eu de chinul asta, in sfarsit, reusesc cu chiu cu vai, dar nu pot sa scot tot. Si de multe ori il aud pe Tudor ca horcaie si plimba flegma, dar nasucul e curat si infundat!!!
V-am zis ca a luat-o si Anca si mai nou, chiar acum imi curge si mie nasul? Ioi, m-am saturat!
Va pupam pe toti bebeii si toate mamicile.
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)
sandrap spune:
Sandra a facut primii pasi singura!!Primi doi i-a facut simbata seara.Era ea foarte atenta la ceva la tv, si am lasat-o de minute, a stat citeve secunde in picioare , apoi s-a intors si a facut 2 pasi pina la mine.Si sotul tocmai o filma ce atenta ii,deci evenimentul a fost si filmat.Apoi ieri am fost la iarba verde si aici a tras o "plimbarica" singura. I-a dat bunica s-a tina intr-o mina zgarda catelului si ea a luat-o la drum. A mers singura cam 1.5m.Si cu ce viteza.
Am pus si noi poze noi in albumul iulie2004
http://community.webshots.com/user/sandrapintea
ana si bb sandra(23.10.2003)
SimonaR spune:
Vilma, felicitari pentru dintzishor si welcome to the club. Dupa cite tin eu minte parca ai mai povestit de vacanta la mare, cel putin faza cu oac oac megic stiu ca mi-a ramas in capatina fiindca m-a distrat teribil.
Super mami, lasa draga prostiile despre superstitiile alea babesti si fa cum te taie pe tine capul ! Si mie mi-a zis maica-mea sa-i rod unghiile, sa nu-l scot afara pina la botez si alte alea, dar am trimis-o frumos la "plimbare" si am facut cum am stiut eu. Daca ar exista vreo explicatie logica pentru faza cu unghiile, mai treaca-mearga, dar asa ? De ce ar vinde firmele cu renume forfecuta de unghii pentru bb, daca ar fi nesanatos sa-i tai unghiile ? Si in cartile pentru cresterea copiilor scrie de taiat si nu de ros.
Cit despre rochita de botez, intr-adevar nasa trebuie sa o cumpere, dar asta numai daca asa vreti si voi. Ati putea fie sa mergeti impreuna sa o alegeti ca sa fii convinsa ca-ti place, fie sa o alegi tu si ea sa ti-o plateasca. In rest, nimic nu trebuie, totul e asa cum vrei tu. Distractie placuta la botez, sa te simti bine si sa nu-ti bati capul cu neamurile , ca se descurca ele pina la urma.
Onutza, bafta la test !
Anca, felicitari pentru kk ! Intr-adevar, mare realizare
Ana, felicitari pentru primii pasi ai Sandrei !
Mai, dar toti bb-ii incep sa umble singuri, numa ce-am zis si eu ca ne-au dat dintzisorii si intram in rindul lumii, ca iar ne-o ia lumea asta iainnte Iar mai trece multa apa pe Bega pina va ajungem din urma...
Codrin a inceput totusi sa paseasca daca e sustinut de sub brate, ca pina acum nu-si muta piciorusele din loc. Dar in funduletz tot nu-i place sa stea, ca se tot intinde dupa telecomanda, telefon, pernite si alte "jucarii" si normal ca o ia pe aratura
sandrap spune:
Aaaa, si am uitat sa va spun ca i-au iesit patru dinti sus. Trei de vreo 2 sapt iar unul de citeva zile.
Onuta ,bafta la test!
Wilma , felicitari pt dintisori!
Anca, felicitari!
Simuona, multumim pt felicitari.
http://community.webshots.com/user/sandrapintea
ana si bb sandra(23.10.2003)
Lorelai182003 spune:
Mey da nu mi-ati spus ce pozne se vad aliea di pi Yahoo! sau di pi Webshots? Ca io vreau sa pun pozne pi Webshots ca se incarca muuuuult mai repede!
super mami asa mi-a zis si cumnata-mea sa nu-i tai unghiile ca cica se face hot si io na ca le-am taiat ca sa fie hotz(de inimi)!
Nu tre' sa crezi in toate prostiile astea babesti. Din ciclul "Baba stie tot":
-Nu pune mana pe pisik cand esti k iese cupilu cu par pi corp!
-Nu cumpera lucrushoare&co. inainte de nastere!
-Nu scoate cupilu afara pana la botez!!!
-Nu fa aia si nici ailalta ca cealalta se poate intampla.....
Si uite asa nu putem face nik cu bb ca sare fo babenta cu indicatiile ei pretiuase!
Parerea mea e ca sunt neste prostiuare. Fiecare face cum simte si cum crede de cuviinta!
Nu va mai spun ce shok a avut o baba cand i-am spus ca io fac cand eram gravi! Hehehe! Mie+mi placea sa le stresssez asa!
Ven, da ie ochios asa ca mami lui! Da' seamana si cu tati ca ie asa...mai robust!
Offf mey fetelor da e cam puturos la vorba. Adeca nu prea rosteste decat aiureli d-ale in limba lui, nu tu ma-ma, ta-ta sau pa-pa! Zice cam asa(cel mai des) bleah, ca(tipand) si mai face ca o cioara cateodata. Stiu ca fiecare bb are propriul ritm de dezv. da acum o luna mai zicea ta-ta-ta-ta si mmmma-ma-ma si ei-da. Cred ca tv ista-i di vina ca-mi vine s-o mananc pe mama!
In rest totul e bine. Caldurile astea sunt cam nasoale mai ales ca nu stii cand ploua, cand arde soarele!
Vreau de luna viitoare sa incep sa strang bani pt nunta(Am facut doar cununia civila), aveti ceva sfaturi cum ar fi mai bine sa-i strang ca daca-mi pika in mana ma apuca mani cumparaturilor!
Va pup pe toate si pe bbi!
http://photos.yahoo.com/lorelai182003
Adrian,Alinasi sotul Adi
carmen77 spune:
Noua ne-a mai iesit inca un dinte sus . Daca ii ies in ritmul asta, cred ca in curand ajungem din urma bblashii mai "precoci". Ceea ce ma mira pe mine e faptul ca nu prea face scandal ... Doamne ajuta si sa nu ma pripesc.
In rest, inca mai e mucos ... eu nu stiu cand om scapa de mucii astia. In rest nu are nimic, nu face febra, nu are rosu in gat, dar mucii curg garla.
Va las ca urla la Florin in brate, ii e somn.
http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003