Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Super mami, eu cred ca laptele-i mai mult un aliment decat un lichid baut de sete (cel putin pt. copiii mici). Asa ca pb. ar fi lipsa aportului de calciu. Dar care o poti suplini cu solide care contin Ca (iaurt, cereale cu lapte, branzica etc.)
Iar cu aportul de lichide, se pare ca unii copii asa sunt. Imagineaza-ti ca Markus a inceput sa bea ceai la 7 luni!!!! Pana atunci, nimic in afara de lapte. Si acum bea intre 50 ml si 150 ml pe zi, depinde de cat de cald e. Nici eu nu beau lichide, si asa am fost mereu, stiu ca nu e bine, dar daca nu mi-o cere organismul, asta e! Se pare ca el ma mosteneste.
Eu zic ca nu-i asa de grav, sa lasam obsesiile astea ale noastre cu lichidele, ca stiu ei mai bine sa-si regleze toate cele in organism....Tot ce poti face e sa-i oferi mereu de baut, poate accepta pana la urma. Dar ar fi bine macar lapticul sa-l bea. Isi va reveni, cu siguranta! Succes!

Mai, Markus mi-a mai facut ieri o surpriza: a mancat 1 borcanel de dovlecel+cartofi si 1/2 de borcanel de pui cu legume . Si a baut si 140 ml de lapte dupa! Nu-mi venea sa-mi cred ochilor!!!
Si toate astea rapid, in 10 min.!!
Dupa tot festinul de ieri, l-a durut putin burtica spre seara, dar cred si io, nu mananca omu' 8 luni nimic, si dintr-o data baga-n el ca spartu' !!
Doamne ajuta sa o tina tot asa, ca tare fericita am fost!!

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Fotografiile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Felicitari Ven!Ti-am zis eu ca nu mai e cale de intoarcere. Gata, ai baiat mare. A dat de gustul altor alimente, nu mai scapi . Merci de aprecieri. De fapt, merci la fel. Am vazut pozele voastre recente. E tare dulce puiutzul vostru!
Super mami, Andrei bea apa plata. A baut si 250ml intr-o zi, pe langa laptele de dimineata si de seara. Nu prea ai ce face, nu o poti obliga. Tu ii dai, daca vrea bine, daca nu...asta e.
Vilma, felicitari pentru papa nepasat. Eu am incercat orez cu lapte...Esec total, isi facea greata intr-una. Si ii trecusem orezul prin blander, doar ca au ramas bucatele mai mari putin. Totusi e ciudat ce se intampla, daca ii dau de la mine din farfurie, pasat cu furculitza, mananca purcelul. Ca de, ii de la mami si lui ii este pofta. Daca insa ii dau din farfuria lui, i se face greata...cica...E smecher.
La noi, nimic nou. Azi incep sa-i adun lucrurile pentru vacanta la bunici. Nu stiu zau ce fac fara el, cred ca o sa ma urc pe pereti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellie spune:

Buna dragilor mamici si scumpilor bebelusi!

La multi ani tuturor nascutilor azi si in aceasta luna,sa fiti destepti,cuminti si sa va bucurati parintii.

Noi n-am mai aparut de multisor pe aici pe forum,dar totusi din cand in cand mai tragem cate o privire asa ca sa mai fim la cursul zilelor,dar de scris...lenea-i cucuoana mare,s-apoi ma credeti ca timpul e foarte pretios si putin .

Oricum nu va uitam si speram din tot sufletul ca nici noi sa nu fim uitati.

Azi am avut o bucurie mare de dimineata,dupa un vis frumos in care am vazut doi dintisori ivindu-si capsorul in gurita bebelusului,m-am trezit speriata de la tzipatul lui Samic si inconstient...sau poate chiar constient,m-am uitat imediat in gurita lui si ce credeti ca am vazut.....un dintzisor,mi-au podidit lacrimile de bucurie ca am deja asa flacau mare.
M-am gandit ca nu degeaba sunt mamica ,simte mama ce simte,nu-i asa?

Asa ca am ce trage acum caci se vede putin varful si la celui de-al doilea,cred ca vin unul dupa altul.

Ma inscriu si eu in randul mamicilor induratoare de cresterea dintzurilor.

In rest,ce sa zic ,totul se invarte in jurul evenimentelor legate de Samic,el e bossul.

Va pupacim dulce si speram sa scriem cat mai des.

Avem pozici noute in ultimul album.

Ally,Simion si Samuel Claudiu 9 ianuarie20004
http://community.webshots.com/user/samuelclaudiu2004
http://community.webshots.com/user/ssacerchez

Mergi la inceput

Ally, e frumusel tare Samuel! Auzi, cum ai reusit mai sa arati asa de bine la 4 luni de la nastere?(am vazut o poza de atunci, esti cu o fusta pe tine). Imi vine sa innebunesc. Ca is cat o batoza...
Mai fetelor, copiii vostri isi tin singuri biberonul cu lapte sau cu ceai? Ca al meu nu are nici cea mai mica intentie sa bea singur. Uneori parca ar mai vrea sticla de apa. I-o dau, dar ii fraieruc ca nu o ridica suficient sa ii ajunga apa in tetina. Da pe aia de lapte...in nici un caz. Asa ca ma intreb si eu, oare va manca vreodata singur? Ca nici de mancat finger foods nu prea vrea. Asa, o bucata de coaja de paine, un biscuite merge...Da fructe, sau paine cu ceva...Nuuu. Si are o anumita expresie a fetei cand pune mana pe mancare, e ingretosat de-a dreptul. Nu-i place senzatia...E de groaza.

Mergi la inceput

Mersi Daniela ca ai fost atat de promta, ce sa spun,Samic al meu e tare lenos si el,moare de foame,sau de sete dar nu ridica singurel sticluta de pe masa,ci o da jos imediat,si chiuie in gura mare..nu mai zic nimic de "sip cup"e joaca cu ea dar nu se pricepe sa o ia in ambele maini si sa bea.
Chiar te inteleg,am impresia ca nu va manca singur.Am vazut azi in Wall Mart pe unul de 2 ori mai mic ca al meu si era in carut de ala micut da infuleca singurel din biberon ,n-avea treaba,mi-era rusine ca eu faceam cumparaturi cu o mana,cu cotul impingeam caruciorul cu produse,si cu alta mana tineam biberonul ca acolo l-a apucat foamea.
na,ce sa zic.si are degraba 7 luni,da tare lenos e ,nici nu vrea sa se miste macar,sta in 4 labe si sa hatzana...atat

cat despre prima ta intrebare,am eu secretul meu,daca vrei ti-l zic.ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ellie, felicitari pentru dintzos!! Esti tare frumoasa , si Sam seamana cu tine!

Fetelor, nici Markus nu-si tine singur biberonul, mai are el tentative, dar nu inclina sticla destul, si o scapa repede...Dar mi se pare perfect normal la varsta lor. Acuma n-ati vrea sa-si si prepare singuri laptele?

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Fotografiile noastre

Mergi la inceput

Ven, nu ar fi rau...pe bune. Mai ales la 5:30 dimineata
Ellie, mai intrebi? Sigur ca vreau sa-mi spui cum de arati asa de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mey fetelor hai ca m-ati facut sa ridDeja mi-l imaginam pe Aldito tacticos pasind cu fundul ala mare de la pampersi, deschide usa la bucatarie, apasa butonul la cana pt apa, pune lapticul, adauga apa si asa in sictir agita sticla, hihi, si mai faci si cafeaua pt mamiMai visam si noi..!Daca ii e foame, isi tine bibe dar nu chiar cum trebuie si mai degraba il ajut eu. Fetelor am intrat asa scurt pe net sa va citesc si sa va spun si voua sa-i tinem pumni Elenei! Pe 3 a avut operatia la putica, am inteles ca o sapt va sta in spital. Alvarica sa te faci bine fuguta si sa vii acasa mai repede! Ea nu a mai avut timp asa de mult de net, oricum sa va zic eu ca la ultimul control la inimioara, inima e perfect sanatoasa!Gata va pup fetelor ca tre sa fugVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Elena
iti tin pumnii, sa fie bine Alvarica si sa se recupereze repede si usor dupa operatie .
Chiar ma intrebam pe unde mai esti ca nu ne-ai mai delectat cu povestioare despre cuceririle lui bebe de la piscinuta
Numai bine si va asteptam inapoi cu veselia care va caracterizeaza... hehe.... ce ciudat suna

Noi suntem bine grase si fromoase(si mama si fiica), Olguta cred ca are aproape 10 kile desi sunt cam suparata ca tot tzatza e pe primul loc, abia de accepta fructe cu branzica si supa deloc
In schimb merge de-a busilea de rupe, sta in fundic de la 5 luni si se ridica singura in manute la marginea patului....
Noaptea e un cosmar! Ma scoala tot timpul, din 2 in 2 ore...
Na ca m-am descarcat si eu...
Nu am mai scris ca toate vechi si noua toate ... stiti si voi cum e cu un bebe mic ..

Adriana, Codrin(19 aprilie 2002) si Olguta( 6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Mii de multumiri Ven,cred ca esti singura persoana care mi-a zis ca Samic seamana cu mine,chiar mi-a sarit inima din loc,mercis pt compliment.

da ,tu stii ar fi ceva sa-si faca si lapticul si sa pape singurei,sa se mai dea si cu orajel pe gingii...s-apoi cate mai sunt.Dar noi pt ce suntem?

Vikinga ,hai ca esti haioasa..hahahah

Fetelor,am avut o noapte de milioane,am senzatia ca n-am mai dormit de un veac.cred ca recunoasteti senzatia....da,cu siguranta.Mi s-a trezit puiul din 10 in 10 minute,saracutul,ca tare-mi pare rau ca se chinuie micutul.Am incercat azi noapte sa ma vopsesc,adica sotul ma vopseste,pai mi-a iesit pe ochi vopsitul,ca trebuia mereu sa fug in dormitor sa-l linistesc....vai ce noapte groaznica si am atatia de facut azi si ma simt fiarta in oala.

Daniela,daca vrei ti-l dau pe sotul meu pe o luna si sa vezi cum te faci ,ce sa zic am trecut prin mult stres,nervi...permanent.Inainte de nastere eram destul de facutica,insa dupa am inceput sa scad,cred ca asa e organizmul,sau cine stie.

Mergi la inceput