Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
liliana csaki spune:
Scuze, La multi ani Simona, tot ce-ti doresti sa se-mplineasca sa ai parte numai de bucurii alaturi de baietii tai.
http://community.webshots.com/user/lilianacsaki
carmen77 spune:
Simona, sa fii sanatoasa si iubita de cei doi crai din viata ta (si de altii ).
http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
Ven spune:
Beeeey, pai stati asa, ca si noi ne-am indragostit dupa cum urmeaza:
-de Letitia
-de Lilly
-de Mariuca
Asta pe langa vechile febleti: Rose (e ocupata ), Freya (mai avem sperante , Isabel si........am uitat pe cineva
Da, mai, intr-adevar, muuuulte fetite frumoase foc pe aici
Simona, si tot ce iti doresti!
Vikinga, felicitari, mama, pentru dintzos!! si pentru mersul in patru labe! Baiat mare Aldito-putzulica
Vilma, tare faza cu jucatul cu kuku lui Tudor.... cre' ca ma tavaleam pe jos de ras.........Sunt totali, mai, copiii astia.........
Manuela, condoleante
Liliana, ce-ti pasa, ti-ai aranjat copiii, la "casa lor" , acu' sa te tina picioarele pentru voiaje........
Mai, da' Onutza de ce a venit singura cu 2 copii la Romanika? Ufff, saracuta de ea, spune-i ca ne gandim cu drag si dor la ea, bine?
Si pe Sympa salut-o daca mai vb. cu ea. Abia asteptam sa ne povesteasca impresii de la Romanika......
Fimoza congenitala inseamna ca asa s-a nascut, cu ea. Nimic altceva, cred. Nu, Vilma?
Nicholas Alexandru!
Noi am inregistrat un nou record. A papat ieri un borcanel intreg de legume (morcov+cartof) - cel mai gretos din cate i-am servit pana acum, dupa parerea mea....... Si rapid, nu intr-o juma de ora, cum papa pana acum 1/2 de borcanel...Si a mai baut si vreo 130 ml de lapte dupa! Fomistu' mamii drag, de l-ar tine naravu' asta bun! Azi incercam amestec de legume. Sa ne tineti pumnii.
Cu vaccinul tre' sa asteptam sa treaca 1 luna de la asta (n-are voie sa fie intepat timp de 1 luna), si apoi facem si Engerix B. Bai, prosti sunt unii oameni.... a se citi
Noi plecam sambata in concediu, vrem sa-l lasam pe Markus trei zile la ai mei, la Intorsura-Buzaului si sa mergem la Bran. Stiti vreo cazare faina si nu exagerat de scumpa pe-acolo? Pe urma mergem dupa sora mea la Buc. la aeroport si mai stam trei zile la Intorsura, si cu ea..... Speram sa nu ploua chiar non-stop.......
Va si scrieti mai des!
Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Fotografiile noastre
vilma spune:
La multi ani, Simona, tot ce-ti doresti!!!
quote:
nu e decit o stare (aproape)normala a putulicei de baietel.
Da, Vikinga, e chiar normala aceasta asa zisa "fimoza" la bebelusi. Deci NU e normal sa se decaloteze de catre cineva, asta se intampla odata cu dezvoltarea copilului, in timp, progresiv. Eu am intrebat-o pe mama mea si pe soacra mea cum era pe vremea cand erau mici sotu', respectiv frate-meu. A zis ca nici nu se auzise de asa ceva, ele nu faceau nimic special la baitza, spalau organu' ca pe restul corpului. Acu', avand si fetita, sa stiti ca si ele au secretii, dar nu recomanda nimeni (sanatos la cap) sa speli mai mult decat la suprafata.
quote:
Vilma, cum adica fimoza congenitala ? Ce are in plus aia congenitala fata de aia obisnuita ?
Eu inteleg ca aia congenitala este naturala, fireasca, iar cea "obisnuita", este dobandita prin acumulari mari de smegma, care poate provoca infectii si atunci se recomanda acea faimoasa operatie, care consta in curatarea zonei si dezinfectare. Eu sunt ferm convinsa ca acumularile acestea de smegma se datoreaza tocmai unor decalotari (uneori fortate) ale glandului.
In concluzie, eu nu voi decalota nimic la Tudor pentru ca e nefireasca aceasta operatie (dupa parerea mea, dobandita din ceea ce am citit si din experienta mamelor mele ). Ii las placerea sa si-o decaloteze la adolescenta, cu prima lui iubita...
Cat despre jocul cu putzulica, si Tudor e campion, se trage de ea, o cauta mai ales cand ii schimb scutecul sau la baitza, in unele momente si cand e pe burta.
Acum, am si eu o intrebare, dragelor:
cum le dati voi iaurtul la bebei, ca Tudor nu prea il accepta. Am incercat Campina, Galacta (firma locala), ambele naturale, nu le-a vrut. I-au placut mai degraba Danonino cu fructe, dar eu nu prea as vrea sa-i dau din asta, prefer sa se obisnuiasca cu gustul natural al iaurtului.... (aiurea, lu' asta nu-i place de nici o culoare gustul acru). Sa incerc cu biscuiti? Cu cereale? Voi ce anume ati incercat?
Noi stam prost la capitolul oushoare, ca nu prea am incredere sa-i dau din astea din comert. Nici ficatelul nu i l-am bagat, stiti vreo marca sigura?
Hai sa va pup!
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)
Davidutza spune:
BUNA!
Vreau sa va anunt ca m-am intors la servici!
In primul rind pentru ca m-au chemat cei de la firma(daca era dupa mine mai stateam cu David) deoarece a nascut o colega si nu au avut incredere sa angajeze pe cineva nou,astfel incat mi-am preluat vechiul post(economista,contabila) si am preluat si postul ei care este oarecum in domeniu.Eu am stat acasa si inainte sa nasc vreo 5 luni pentru ca am avut ceva probleme cu sarcina,iar acum cind m-au rugat sa ma intorc nu am avut de ales.
In al doilea rind mama este profesoara iar acum este in vacanta,l-am dus pe David la ai mei care stau tot in Craiova la vreo 20 min de mine.In fiecare seara ne ducem la David,il scoatem la plimbare,ii facem baie si abia pe la 10-11 ajungem acasa.Imi este greu peste zi fara el si abia astept sa vina seara sa il vad.
In rest DAVID este bine,se intelege bine cu ai mei,maninca bine,merge singurel 3-4 pasi dupa care intinde manutele spre puncte de sprijin(pat,canapea,masuta).Tinut de o mana merge foarte bine,chiar alearga.
Mariana si DAVID(11.10.2003)
SimonaR spune:
Multumesc din suflet pentru urari, fetelor . Sinteti niste dragute.
Mey, in legatura cu trasul de putzulica : Codrin se mai trage de ea cind o gaseste, dar nu prea insista, si nici nu o cauta in mod special. Dar, oricum, el e mai micut la noi in grupa, asa ca, cine stie cum se mai schimba omul intr-o luna-doua
Biata Onutza, chiar ca e rau asa singurica cu doi nazdravani dupa ea Nu o invidiez deloc...
Ven, noi am fost acum doi ani in concediu (turul Romaniei cu masina) si ne-am oprit vreo trei zile si la Bran. Am ales la intimplare o pensiune particulara (casa unui om care avea camere de inchiriat la etaj) si am nimerit destul de bine. Avea vreo 4 dormitoare din care sa alegem, doua bai si un fel de living unde puteam minca. Am avut noroc ca nu a mai avut alti clienti, asa ca noi si prietenii nostri am avut tot etajul la dispozitie. Ne-a lasat omul sa facem si gratar la el in curte, plaja in gradina, ne facea gazda micul dejun la comanda si toate astea la un pret bun si pt. noi si pt.ei (am mai si negociat cu ei ). Din pacate nu stiu sa-ti dau adresa sau numele, stiu doar ca era undeva la intrare in Bran. Oamenii au facut pe ghizii si ne-au dus si la castel in vizita. Ideea e sa intrati la pensiuni din astea, sa va uitati ce conditii au, daca va convin sa negociati pretul cu ei, daca nu va convin sa mergeti la alta pensiune, ca sint acolo girla. Concediu placut !
Vilma, eu lui Codrin ii dau doar Danonino si il papa tare bine. In legatura cu decalotarea, l-am intrebat si io pe sot cum a facut soacra-mea cu el (intrebare retorica, ca doar el nu mai tine minte ), dar si el mi-a zis, si acum m-ai convins si tu, ca sint lucruri normale, naturale, care vin de la sine si nu trebuie fortat, ca doar si stramosii nostri isi cresteau baietii si nu stiau despre fimoze si alte alea, si cu toate astea specia umana a continuat sa perpetueze
Davidutza, cum e la lucru, e greu ? Si eu ma gindesc cu groaza ca o sa-mi fie tare dor de shoshoiul meu mic, dar parca m-as intoarce totusi la servici din toamna, ca nu mai rezist sa stau acasa
Codrin incepe deja sa faca fitze. Cind e odihnit sta si cite o ora singur in patut si se joaca, nici nu stiu ca am copil. Cind e obosit, in schimb, incepe nu numai sa maraie, dar sa si plinga cu lacrimi, ceea ce pina acum nu facea. Daca ma duc la el in camera, ride cu gura pina la urechi. In momentul in care ma vede ca ies, se pune pe jelit. Cind ii e foame plinge si striga "ma-m(a)", adica a-ul din coada uneori se aude, alteori nu prea
Davidutza spune:
BUNA!
Mai fetelor este greu si la servici,mai ales pana mi-am intrat din nou in ritm,dar este greu si sa stai acasa.Am toata stima pentru mamicile care stau acasa cu bebeii si se mai ocupa si de casa!
Eu sincera sa fiu nu mai rezistam sa stau acasa,simteam nevoia sa revin la vechile activitati.Acum ma simt mult mai bine!
Singurul inconvenient este dorul de DAVID dar ziua trece repede,in fiecare seara il vad,simbata si duminica sta la noi si totul este ok.
Mariana si DAVID(11.10.2003)
Zeeva spune:
Buna dragele mele,
La multi ani bebitilor (si mamicilor) sa fim cu totii sanatosi!
Multumesc de aprecieri fetelor. Am vizionat pozicile noi postate si nu exista decat o concluzie: copiii sunt absolut adorabili.
Vikinga - Ai dreptate cu pozele, o sa fac un alt cont. Felicitari pentru dintisori si numai bine sa va mearga. Botez frumos si luminat
Carmen77 - Sanatate multa pentru voi, ai dreptate, racelile luate de la mititei (din experienta) sunt tare nasoale la noi. Eu am patit-o in iarna cu urechile. Ma intrebai de Maia, pai ea are ochii de un albastru inchis, intens si adanc. Noi nu-i avem asa. Da' nu stim cum vor ramane.
Liliana Csaki - Multumesc frumos de ofeta. daca voi folosi scaunel iti spun, eu am masina la Bucuresti treaba e ca nu am condus niciodata masina cu schimbator si trebuie intai sa ma dumiresc cum e. Nici in tara nu am condus si e un pic diferit pe sosele, trebuie sa ma edific. Da' vorbim acolo. Multumesc frumos.
Fetele sunt bine. Maia are si al doilea dinte. Musca tot si e nervoasa.
Nervoasa sunt si eu desi am toti dintii de multi ani. Sunt la capatul puterilor cu problemele create de mutare. Constructorul a mutat din nou data de predare a casei. Cica nu are cabinetii din bucatarie si de aia. Casa este insa .....departe de a fi finisata, caci am fost ieri si m-am uitat. Azi ar fi trebuit sa primesc cheia. Sunt cu toate cutiile in jurul meu. Nu stiu ce voi face maine. Vineri trebuie sa parasesc apartamentul pe care-l locuiesc. Va trebui sa ma mut la hotel si sa pun mobila intr-un depozit. Distractie mai mare nu-mi trebuia. Luni am biletele de venit in tara. Nu mi-am facut bagajele si pregatirile, nici nu mai stiu cum sa fac ca trebuie sa desfac iar cutii si sa fac valizele. Am de facut pregatiri serioase pentru drum ca vin cu fetitele si eu nici macar nu stiu unde voi locui de vineri. Sigur, se gaseste hotel da' nu era asta in planul meu. Sunt suparata si nervoasa. Constructorul trebuie sa-mi plateasca daune dar ele sunt minore si nu vor reusi sa compenseze nervii si efortul nostru. Nu mai spun ca bietul meu sot ramane cu acest balamuc pe cap, sa mute totul singur, sa instaleze apoi toate utilitatile. Cand? El nu e acasa decat seara. Are servici si doctorat full time (ca de asta nu a putut veni si el cu noi, are examene in august). Nu mi-am imaginat in veci asa o tampenie caci m-as fi organizat altfel. Sunt epuizata, sper sa nu clachez nervos caci vin zile tare grele.
va pup,
Z si fetele
ciuf spune:
La Multi Ani, Simona! Sa ai parte numai de realizari, sanatate si sa te bucuri de cei din jurul tau.
Fetelor, va mai scriu maine.
Pupicuri,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Ven spune:
Vaaaaaaaaaaai, Zeeva, ce nasol!
Sincer imi pare rau, cre' ca as innebuni.......
Da las' ca trece cumva, esti fata tare si pari o femeie foarte calma si rabdatoare, asa ca veti trece cu bine peste toate, nu-i asa?
Va tinem pumnii si va trimitem multi pupici virtuali, eu si Markus.
Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Fotografiile noastre