Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
uki spune:
tocmai se trezise Maria si am uitat sa pun adresa pt poze:
http://community.webshots.com/user/uki2003
o zi frumoasa pentru toti va dorim
Ven spune:
Bey, deci nu intereseaza pe nimeni laptele ala Milumil? Ca daca nu, pun anunt la mica publicitate, dar am zis sa va-ntreb pe voi mai intai........
Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Fotografiile noastre
bubu spune:
SimonaR , da eu eram cea care se plingea ca Brian da afara daca ii dau iaurt dupa masa de legume. Tu cind ii dai atunci iaurt? Eu seara in masa de cereale.
Onutza, drum bune acasa si sa ne dai neaparat raportul cum te-ai descurcat pe avion cu amindoi dracusori.
Ven, mutumesc mut pentru informatii. Am vorbit cu soacra mea si i-am zis pina la urma sa imi ia Milpa Milubrei cu biscuite. Sa vad daca se descurca.
Yael, ti-am trimis un PM. Sper ca l-ai primit.
Brian de 2 zile se invirte pe burta. Va spun asta ca pina acum nu a facut asa ceva. Daca e in pat stie sa se intoarca inapoi pe spate si chiar sa se ridice in fund. Nu prea ii mai place sa stea in carucior, asa ca tot timpul trebuie sa inventez noi jucarii care sa le i-au cu noi. Cel mai lut ii place sa moflaie un prosopel dar ii si place sa il arunce asa ca am pierdut citeva.
La noi au fost citeva zile de canicula si nu am putut iesi afara. Acum e mai bine, azi chiar am fost la plimbare pe la 12 si am rezistat.
Delia, Melany(02.09.2001) si Brian(31.10.2003)
vikinga spune:
Buna fetelor!Noi am avut un we plin, Aldito a exersat mersul dea busilea, a prins acum si directia si ne-au iesit si noua 2 dintisori! Ca de cind ii asteptam! Mai vad ca sunt inca doi pe drum.Ven la noi in grupa nu sunt multe fete care folosesc milumil, pe ala pe care vrei sa-l oferi, ai putea sa incerci la rubrica aia "pentru bebelusi", poate acolo are cineva nevoie. Si eu am 2 cutii de lapte aptamil 1 si 3 de hipoalergic aptamil 2, dar e mai aiurea cu transportul. Si apoi nu cred ca se foloseste prea mult aptamil in tara.Uki draga imi zice ca-i eroare cind vreau sa deschid pagina. Mai incerc mai tirziu.Crystina ti-am vazut printesa! E o frumoasa! Aldo nu a mai rezista la poza cu sexy legs. Gata m-a trimis in petit! Un pupic si o de la el!Yzzy am avut cu ce ma delecta la voi, ai un album pe cinste! Yael e frumusica foc si precoce! Cum sta ea in picioruse aproape singurica! Fetitele sunt mult mai harnicute decit baietii, pe bune! Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
mnicol spune:
Buna fetelor!
Iar n-am mai scris demult. Dar s-au intamplat atatea...
Sa le iau pe rand: am fost nasi. Am cununat, veselie mare. La o saptamana dupa aceea mi-a murit bunicul. L-am urmarit cateva zile cum se stinge usor usor si n-a fost tocmai placut. N-o sa uit cate zile oi avea.
Apoi, mi-a nascut fina pe care am cucunat-o anul trecut. Am un finut mic si frumos care doarme mult si manaca mai putin. Si de la mami si de la bibe.
Acum, colac peste pupaza, i-am dat piticei mele mure. Si s-a umplut toata de bubite. In rest, n-are nimic, e vesela tare,dar bube la greu. Ii dau Peritol si tinem un picut de regim, fara carne, branza si out.
Cam asta facem noi.
Pitica mea e tare vorbareata, merge bine in premergator, lucru imbucurator pt. mami, ca in felul asta isi mai face si ea treaba. Ne-au dat si noua doi dintisori, fara prea mari dureri. Un pic mai sacaite si cu pofta mare de ros tot ce ne iesea in cale.
Am pus poze noi. Si o sa mai pun si altele, pt. ca am primit cadou de la fini un aparat foto digital si o sa facem poze multe, multe.
Va pupic.
carmen77 spune:
Manuela, imi pare rau pentru bunicul tau ... si noua ne-a murit saptamana trecuta o ruda foarte apropiata si nici macar nu am fost in Romania sa ne luam ramas bun ... asa ca iti spun condoleante!.
In alta ordine de idei, am vazut pozele cu Letitia, si e o scuuumpa! Daca ne mai intoarcem in Ro, venim sigur in petit . Asta daca ne placeti! .
Fetelor, eu nu mai pot de racita. Matei se pare ca merge spre bine, dar eu sunt varza . Asta dovedeste ca de multe ori bblushii sunt mai rezistenti ca noi ....desi nu par.
Va las ca imi curg mucii pe tastatura ... si ma goneste barbatul.
http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
vilma spune:
Uraaa, am luat un pic de liber!! Anca a plecat la mamaia si acu' ma simt ca-n vacanta. Amandoi copiii merg spre bine, aproape nu mai tusesc de loc, Anca numai putin, sporadic. Tudor deloc. Pentru Anca mi-a dat Luivac, un fel de vaccin oral cu tulpini de stafilococi de nustiucare, pentru raceli repetate. Iar Tudor face niste vitamina D injectabil ca l-a masurat la torace si comparand 3 masuratori (diametrul capului, circumferinta toracica superioara si cea inferioara) a zis ca sunt niste semne de rahitism carential. A pus-o pe seama cresterii mai accentuate din lunile 3 si 4, cand de fapt ar fi trebuit suplimentata cantitatea dde vigantol (eu ii dadeam 3 picaturi). Mai avem un shot si gata. Noroc ca e baiat bun.
Ne-a zis doctora ca avem fimoza congenitala, dar nu a indicat nici o masura, si ma bucur ca n-a tras de putica, ca eu sunt ferm convinsa sa nu trag de nimic deocamdata. Urmaresc intotdeauna jetul de la pipilica (cand ii scot pampersul, imi trage o pishonada de bucurie ) si e continuu.
A inceput si Tudor sa stea in 4 labutze, e foarte mirat si isi lasa capul in jos ca sa se uite la picioare si la burtica, nu ii vine sa creada in ce pozitie a ajuns sa stea. Da' nu misca baiatu', nu stiu daca de frica sau e pur si simplu "impietrit" de admiratie fata de propria descoperirre...:))
Nu v-am povestit o faza, o rog pe Anca o data sa stea langa Tudor care era pe pat, sa nu cada. Si dau fuga sa iau un pampers. Cad ma intoorc, Anca zice:
-Mami, m-m jucat cu kuku' lui Tudor!
Io- daaa?, si cum te-ai jucat?
-Asaa, l-am dat dintr-o parte intr-alta (l-a balanganit)!
N-am mai zis nimic, daca as fi putut sa ma ascund undeva sa rad ...
Sa va mai zic cum adoarme seara. Nu mai e nevoie de batiste (de mult) pe fata. Un timp a adormit pur si simplu, acum mai nou, sa nu cumva sa-l puna altcineva la nani in afara de mama lui. Si nu inainte de a-i da o mie de pupicuri de noapte buna, pupicuri care sa nu fie nici prea apasate, nici prea finutze, tzucaite doar putin... iar el sta cu fatza-n sus si le primeste ca un imparat!
No, acum trebuie sa ii fac si eu niste entertainment, ca tati a dansat de numa' cu La cucaracha.
Va pupam cu balutze!
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)
SimonaR spune:
Carmen, imi pare taaare rau de voi. Da' cum ati reusit sa o luati in halul asta ?
Vikinga, felicitari pentru dintisori ! Nah, ca au iesit pina la urma
Vilma, cum adica fimoza congenitala ? Ce are in plus aia congenitala fata de aia obisnuita ?
Bey, fetelor, asa nu ma mai joc. Pai ce-nseamna asta ? Derutarea adversarului ? Ca numai fetite frumoase apar pe aici, nici nu mai stim pe unde sa ne inscriem la petit ! Uki, Cristina, Manuela, Izzy (si restul, ca nici nu mai stim de capul nostru ) aveti niste comori de fetite. Sa va traiasca !
Bubu, eu ii dau iaurtul la vreo ora dupa pireul de legume, inainte de cerealele de seara. Uneori ii dau si cite doua Danonino, si tot nu se satura. Mai ales de vreo citeva zile incoace, nu stiu ce are fiu-miu ca minca de zici ca-i spart, urla de foame cu o ora-doua inainte de ora mesei si nu ma mai inteleg cu el pina nu-i umplu burta.
Ileano, ce ziceai tu de foamea aia nervoasa ? Ca fiu-miu e si un pic mai agitat, cred ca-i dau si dintii de sus in curind.
Odrasla mea e innebunit de fericire cind il tin de minute si el se salta in fund si apoi in picioare. Ar topai intr-una. Am pus si poze, asa, ca sa nu creada lumea ca nu stim sa stam si drepti
Fetelor, astazi dau de baut la toata lumea Ca am mai imbatrinit si io inca un an... Am 33.
vikinga spune:
La multi ani Simona! Sa fii fericita si santoasa sa te bucuri de famila ta frumoasa! Sa curga samapniaaaaVilma hai te rog mult lamureste-ne ce e cu fimoza asta congenitala!? Tu vezi vreo chestie anormala la putica? Eu nu stiu ce e cu fimoza asta, dar parc'ar fi boala secolului in Romania! Toti medicii o gasesc, eu chiar nu citesc la alte fete din alte tari de cea fimoza Si pin la urma din ce tot am citit p'aici pe forum cica fimoza asta(care credeam eu ca e o infectie ceva) cica nu e decit o stare (aproape)normala a putulicei de baietel. Sau in sfirsit nu un capat de tara, daca face bine pipi si nu are nici o jena nimic. Si ca tot vorbeam de putica, mai Aldito zici ca-i rapper, ca sta numa cu mina la puta cind o prinde goala, iar dupa ce-i pun pampersu tot si-o cauta. Si mama ce trage de ea!!! Numa un pic are sa nu iasa afara! Si daca il las gol, se joaca ce se joaca cu ea si dupa aia se intareste de ma crucesc si eu Si dupa fata juri ca-i place cu toate ca eu gasesc operatiunea asta cam agresiva Acu sa nu-l piriti la fetite ca se joaca de pe acum cu putica dar vreau si eu sa stiu daca si alti baietei fac la fel, sau al meu macar la asta si-a zis sa fie "precoce"Fetelor miine vine pacostea de soacra-mea... Ma ia de la stomac numai cind ma gindesc la ea...Brrrr Daca intru mai rar pe net stiti de ce, ca sincer imi strica tot cheful de birfa cind o vad cum se fitiie curioasa pe linga mine cind sunt la calculatorVa pupic si sa aveti o noapte linistitaVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
liliana csaki spune:
Bon soir, la toata lumea
Cam liniste pe-aici, unde sunteti?
Noi ne-am intors aseara de la munte unde am avut o vreme de kko, de luni pana sambata a plouat aproape non-stop, seara faceam focul ca era racoare si colac peste pupaza, David se trezea dimineata la 6, de-mi venea sa-l scot in ploaie si sa-l las acolo.In rest toate bune, David dupa ce s-a ridicat(in sfarsit) in pat in doua labute, nu mai vrea decat asa, nu mai vrea sa stea in carucior, in tarc, de fapt nu vrea niciunde, doar in premergator sau tinut de manute, incepe deja sa paseasca tinut doar de o mana. E un mare galagios, tipa ascutit si rade dupa, nu mai vrea sa adoarma singur, sta in picioare in patut si striga cu multa jale, ma-ma, vorba Ilenei, asa-mi vine uneori sa-l arunc pe geam, norocul lui ca-i un dragalas.
Ca tot vorbiti de petit, ati vazut, eu m-am scos, pe Laura o trimit in Canada, la Onutza, iar pe David in Olanda, la Fleur si pe urma eu o sa ma plimb prin cele strainataturi, ca doar trebuie sa-mi vad copiii.
Saptamana trecuta am vorbit cu Sympa, va transmite salutari si pupici tuturor, e inca la Toplita pana pe 19 iulie si n-are de unde intra pe net, ca internet cafe-ul e jegos si oricum abia se taraie net-ul, n-ajunge in Bucuresti decat cand pleaca si are avionul dis de dimineata. Andrea, e bine, super rasfatata, am inteles ca bunicii sunt vecini, se gandeau la un moment dat chiar s-o mai lase ceva timp la bunici dar le-a trecut repede ca cica e scump avionul, sa plece si sa se-ntoarca a doua zi cand n-ar mai putea de dor, rau cu rau dar mai rau fara...
In seara asta am sunat-o si pe Onutza, citisem aseara ca are nevoie de patut pliant, a ajuns in Romania dar e super stresata si obosita si singura. Drumul n-a fost foarte usor, Sean n-a vrut deloc in bazinet, Brian o "calarea" si el tot timpul, cand in sfarsit au ajuns aici, vamesii romani, foarte vigilenti dealtfel, i-au desfacut imensul bagaj cu cele trebuincioase mititelului, crezand ca cine stie ce aparatura electronica sau cadouri are. In casa n-a mai prea gasit mare lucru, statuse o "prietena" de familie,gratis, a gasit in schimb datorii, piticul urla pana la 3 dimineata, aseara au venit niste vecini care-au mai stat cu ea, in seara asta tocmai ii daduse vreo doua pe fund lui Brian si suparat tare dar probabil si obosit, adormise pe covor in timp ce noi vorbeam. O sa ma vad zilele astea cu ea, dar poate punem si de-o intalnire dupa ce ajunge si Zeeva, e si Andreeacc in Bucuresti. Ce ziceti?
Zeeva, tu intrebai de scaun de masina, dupa lege e obligatoriu, in realitate vezi destul de putine masini dotate cu asa ceva. Daca mai ai nevoie pot sa-ti imprumut eu unul pe perioada cat stai aici, pe David il tin inca in cosulet si am si scaunelul care-a fost al Laurei.
va pup,
http://community.webshots.com/user/lilianacsaki