Bebelusi de mai 2003 (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

fetele, sunt la bucuresti, si maine la cta.
Luminita, o sa te sun maine seara.
Care mai e pe la mare???

Offf, naspa cu tasratura asta qwerty :D

Mihaela
Anaïs & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna mamici,

Cum suporta copiii vostri caldura?

Fetele mele ieri au intrat in priza de atata caldura.
Nu prea au dormit, s-au fitiit de colo colo, se vede ca stau la bloc, cind erau la mama la tara toata curtea era a lor.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Olo bine ai venit. Distractie placuta in concediu. Poate ajungeti si in Ardeal.

Ione noi inca nu ne luptam cu caldura. Aici e destul de racoare si a si plouat. Cand era cald il duceam pe Dori intr-un parc aici unde e umbra si bine.

Noi am fost plecati la pescuit si a fost o experienta super. Iar Dori a stat foarte cumintel asa ca noi ne-am putut bucura in voie de moment.

Am pus ceva poze de la iesirea asta si am pus si poze noi cu Francesca. Multumesc mult pentru ele Lumy.

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Au inceput si fetele mele sa se iubeasca. Sa vedeti cum se imbratiseaza, cum se pupa, sunt de coma.

Apropo de vaccinuri la 1.3 ani se face vaccinul de varicela?
Ati auzit de asa ceva?

Ginduri bune.
Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

olo,vacanta placuta!
te asteptam cu impresii de la Romanica
in nici o saptamana o sa am si eu copii acasaaaaaaaaa...

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Azi cica Paul a vorbit la telefon.. si-a pus telefonul lui de jucarie la ureche si-a inceput sa sporovaie cu spor in el.. :) Cu intentie, ca mama l-a intrebat unde-i telefonul, si s-a uitat direct la ala adevaratul.. tot e bine ca s-a multumit cu ala al lui de jucarie (ceea ce ma mira foarte tare, dar daca asa zice mama... asa o fi..)

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput

Si fetele mele sunt incintate de telefon, cind suna arata spre el, sau cind prind mobilele amindoua si-l pun la ureche.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Am vazut pozele cu Paul sunt super.
Citi dintisori are?

Seamana putin cu Maria mea, cama la fel isi petrece si ea timpul liber, ii place mult sa se balaceasca. Elena doar se uita.

Va pupam.

Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna tuturor!

Nu am mai apucat sa mai scriu, dar am sa incerc sa va mai spun cate ceva si despre noi. Cristinel e deja baiat mare, are 8 dinti, 4 masele, si 2 canini. O gramada de treaba. Acum e putin bolnavior ca l-am dat la daycare si se pare ca nu prea ii prieste. Dar las ca vine bunica, la sfarsitul lunii. Cu kg stam tot cam la fel, 12 kg si 83cm. Nu are astampar cat e ziua de lunga si singurul timp cat mai respiram si noi e cand doarme. De dormit doarme cam 3 ore pe zi intr-o etapa sau doua. Iar noaptea nu ma mai pot plange, caci dorme puiul mami neintors. Drept e ca acum doarme separat asa ca nu ma mai trezesc la orice foiala. Am avut ceva problem cu mancarea, dar acum pare iar flamangios.
De vorbit nu zice mai nimic, doar la cutu "am", si acum mai nou zice o, da!
In rest doar pe limba lui. el nu mai are de mult taine cu mersul, dar asta nu inseamna ca nu mai trage cate o tranta de zici ca deabia a invatat sa mearga.
Cam atat despre noi, si va invitam sa ne mai vedeti:
http://community.webshots.com/user/daiopri

Ce mai stiti de Adita?

Va dorim numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ione banuiesc ca e super faza intre cele doua iubarete.

Ange inca un pic si o sa fii incantata. Sa vezi cat or sa te bucure realizarile lui Robi.

Parpalak oare cu cine dorea sa vorbeasca Paul? O fi sunat la Emma :))?

Daiopri sunteti scumpi tare in poze. Multa sanatate.

Noi asteptam sa vina astazi bunica. Asa ca pentru vreo doua saptamani o sa am si eu o pauza. Vrem sa iesim un pic la munte cu cortul daca o fi vremea faina. De data asta insa il lasam pe Dori acasa.

Ori mi se pare mie ori asta s-a cumintit. Tare bine se joaca singurel, se catara pe balansoar, isi baraie masinile si isi aseaza jucariile. Cand ii este somn isi ia pernuta si se aseaza pe unde nimereste ca sa imi arate ca trebuie sa il duc in patut la culcare. Daca ii e sete imi arata sticla de apa. De mancat mananca orice si foarte bine. Acum e innebunit dupa piersici.
Si mai nou cand il cheama pe tata striga "tati" de taica-su' se topeste.
Eu ma mir zilnic de cate intelege. Ieri i-am spus sa isi scoata suzeta din gura si s-a executat iar la baita cand s-a ridicat i-am zis sa se azese in apa si tup...era jos. Tare repede mai cresc.
Va pup

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput