Bebelusi de mai 2003 (27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meme spune:

N-am mai scris demult la acest subiect.Ce-i drept am fost cam plimbareti in ultima vreme(ba la mare,ba la tara).
Anca are o dezvoltare nemaipomenita dupa venirea de la mare.In doua saptamani a luat in greutate 600 de grame(eu sunt obsedata de faptul ca este slabuta)si a crescut 2 cm.Ba mai mult,i-au rasarit si ultimii doi dinti si acum ne pregatim pentru o maseluta.
Fata mea ma ajuta la treaba.Imi aduce lucrurile sa le pun in sifonier atunci cand ii spun:"Anca,adu-i lui mama hainutele".Are si inclinatii culinare.Inca de la mare ne gatea in galetusa ei si ne obliga sa mancam cu lingurita.Se piaptana singura si ne face si noua freza.Si in rest incearca sa imite cam tot ce face mami si tati si de multe ori chiar ii reuseste cu succes.
Iata cateva dintre pozele din vacanta la mare.Si acum daca o intreb cum face marea,imi raspunde:"uuuuuuu".

http://community.webshots.com/user/mmanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici!
Hai Parpalak ca mi-l si inchipui pe Paul intinzand spre tine doua maini si un picior sa te foloseasca drept turn de observatie. Nu putea sa nu iasa un haios cu asa mama haioasa.
Noi suntem bine, singurele ziua cat tati este la serviciu, ne distram foarte bine amandoua, avem program fix de masa, plimbare... program in care nu-si gasesc loc treburile casnice asa ca... praful se aduna.. rufele de calcat idem...
Ilinca e foarte cuminte (cu mici exceptii, va spun eu), e destul de ascultatoare, a inceput chiar sa asculte de "nu e voie", dar cel mai mult ma mandresc cu felul cum se duce la culcare: ii spun ca trebuie sa faca nani, o pun in patut si in cateva minute adoarme. Si doarme fetelor si trei ore la pranz.
Sa va spun si care sunt exceptiile, cand o iau de undeva unde ii place sau cand ii iau din mana ceva ce ii place si nu vrea sa dea, se arcuieste pe spate si tipa, apoi se repede sa ma muste de unde nimereste. Ieri la Selgros, m-a invinetit pe mana cand i-am luat o jucarie si am pus-o la loc in raft.
Chiar sunt curioasa, ai vostri fac asa ceva? Adica musca? Si ce faceti sa-i dezvatati? Ca eu o mai si plesnesc (usor) peste gura dar degeaba.
In rest nu ma plang, mananca bine, cere tot ce vede ca mancam noi, vine langa mine, casca gura mare si spune "aaa" ca la doctor. Atunci stiu ca trebuie sa-i dau macar sa guste ca altfel se tranteste jos si plange. E cam rasfatata, recunosc.
Nu stiu daca v-am spus (ca stiti ca eu sunt cam ramolita, am impresia ca si faza cu somnul v-am mai relatat-o), i-am cumparat periuta de dinti (sunt deja doua saptamani de atunci), de la Oral-B numarul 1 pentru bebe intre 4 si 24 de luni. E tare incantata de ea, ba chiar sta cateva secunde sa o perii eu, apoi o las sa o roada.
Pupici! Pe curand!

P.S. Stie cineva ceva de Pisi-ella? Ne-a parasit?

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilinca
http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Buna fetelor.
Carrie cum a fost la vaccin? Noi nu am avut nici o reactie. Sper ca sunteti bine.
Si Dori e fixat pe orice balta. Ma termina peste tot vrea sa se balaceasca macar un pic. Ba chiar isi varsa biberonul numa ca sa aiba unde sa clipoceasca.

Parpalak vara asta am facut-o lata ca nu am stat deloc acasa. Ca mi se acrise de atata iarna. Asa ca profit si ies oriunde. Iar lui bb tare ii place desi noi venim mai obositi decat am plecat.
Superbe pozicile. Si tare mult si-a schimbat expresia fetei Paul. Da am vazut ca are la locul lor cucuiele :))) Pupici la bronzatul mic ca tare imi e dor de el.

Meme si eu am remarcat o crestere rapida la bb in concediu. O fi de la aerul de mare.
Superbe pozicile. Numa noi ne-am plimbat cu aparatul foto dupa noi si am zis ca facem in ultimele zile poze cand a fost innourat. Si asa parca vine Dori de la munte.

Pe Dori cand il pocneste curatenia ia un burete si sterge tot ce prinde cu mare atentie. Sau ma ajuta sa intind hainele la uscat aducandu-mi-le asa cum a vazut ca face tati.

Danad la noi crizele de personalitate pastrate din concediu se manifestau in prima faza prin trantirea jos, in fund si urlat, iar acum prin asezarea cu fundul in sus si scheunat.
Noi l-am lasat sa se manifeste fara sa il bagam in seama si s-au rarit simtitor. Acum doar daca e cineva nou face asa incercand sa impresioneze si sa i se faca persoanei mila de el necajitul.

Dana tu poti merge cu ea la Selgros? Eu stiam ca in Metro si alte magazine mari nu au voie copii mici. Ia sa imi ziceti si mie ce si cum ca noi de aia nu am intrat cand am fost la Mures. Carrie parca si pe tine te auzeam cu Metro. Poti merge cu Thea?

Alycia, Corina pe unde umblati? Lumi cum a fost la mare?
Pupici fetelor.

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna iubitele mele prietene.....!!
In primul rand:Va multumesc din suflet pentru urarile facute de voi.!!
Intr-adevar pe 23 iulie a fost ziua mea!Am facut 32 de veri!!!Acasa nu am facut mare lucru..decat niste foitaje,bere,pepsi,tort si atataaaa+sampanie..ata pt ca stau tare rau la capitolul finante!!
Asa ca am tot 69 kg.Nu am pus nimik..si nu am mai dat mare lucru!Pana acum am dat jos 16 kg!
De Stefu ce sa va mai zic...e un obraznic...ma..unde-i zic ca nu-i voie acolo se duce razand.Ii mai dau una la pampersi..da nu are efect!Mai noi se urca pe pat in sufragerie,de acolo pe o servanta si de acolo direct pe televizor...ma..efectiv ,ma dispera.Are mania urcarilor...off..nu mai am timp de nimik..toata ziua numai dupa el stau!!
In rest e sanatos..papa detoate..inclusiv ardei umpluti...bors de perisoare..cam detoate ii dau!Insa cu carne de pasare sau de vita!
L-=am cantarit si are 14 kg..desi zau ca nu pare!Intrebati-o pe Aalina!
De Alycia nu mai stiu mai nik.M-a sunat de ziua mea si a zis ca nu-i mere netul la ea in cartier!!Asa cica.
Oricum ...ii multumesc in mod deosebit Criastianei pentru telefon si deasemenea lui Angi tot pentru telefonul de ziua mea!!Multe persoane care ma stiu de ani de zile..nici nu si-au amintit,iara...prietenele mele virtuale..da!!
Va pup si mai vb!

Corina mamika de 2 baietzi !!!

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna mamici,

Ne pare rau ca nu prea ne-am auzit dar nu a ,,mers,, net-ul.
Noua ne merge forte bine, avem 13.5 kg., pe 26 am facut 1.2 ani.
Nici nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul, anul trecut pe timpul asta ce mici erau?
Ati cazut si voi in melancolie?

Va pupam dulce
Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Aalina te rog sa-mi trimiti adresa unde iti pot trimite pozele!!!!

Parpalak am pus citeva poze la noi in album dar tot mai am de adaugat!!! Poate ne mai pui si tu niste filmulete cu Paul !!!..)))

Korinna cu intirziere iti transmit pentru ziua ta un calduros "La multi ani" , sanatate , sa te bucuri de cei dragi si de-abia astept sa ne vedem la mare!

Ione sper sa ne intilnim prin parc! Nu te-am uitat cu ce mi-ai cerut si iti voi scrie un mail!

Despre noi ce sa va spun...! Francesca creste si se face o mare smechera! E tare pupacioasa si ii plac foarte mult copii! Stie sa se impuna in fata celor mai mari cu tipete atunci cind vrea sa obtina ceva ... MAi nou ne ia pe fiecare membru din casa de mina si ne tot cara pe unde vrea ea si ne tot aseaza pe jos , pe pat sa ne jucam cu ea! Ride de nu se poate cind vede ca ii dau pupicuri sotului si chiar de multe ori ne pune sa ne pupam! La faza asta Francesca isi tuguie buzitele si plescaia a pupic ..))) Iti vine sa o maninci! Toata ziua striga "tata" prin casa ! Pe mine nu prea ma striga in schimb ma cauta peste tot in cazul in care lipsesc de-acasa!
Eu sint suparata ca taticul nostru trebuie iar sa plece la datorie ..((( Asta e viata !

Va pup!!!
Am pus si noi citeva pozici!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Si noi asteptam sa va vedem Lummy, pup-o pe Francesca din partea noastra.

Va dorim un weekend placut tuturor.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna mamici de mai!
Tot mai rar de "auzim"..se vede treaba ca fiecare are treaba ori prin cas,ori cu bebeii..ori cu serviciul.oricum eu nu v-am uitat si sper sa nu spargem gasca!
Azi..e o zi mai naspa pt noi..Stefu a facut caca de 2 ori de azi dim..si asa ca apa..nu -mi dau seama ce l-ar putea face asa!Oricum ii iese acum o masea in stanga sus..a iesit un colt.Poate de la maseluta aia sa faca ca asa??habar nu am..oricum l-am trecut pe ceai menta,orez..si tot asa!
va pup..si mai vb!

Corina mamika de 2 baietzi !!!

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

saliu gagicile,

mi-am terminat tratamentul de spate, sunt ceva mai bine.Dana, saptamana asta n-am apucat nici sa suflu da te rog suna-ma sa ne vedem urmatoarea.
noi avem un we incarcat, doua party-uri de bebei, noi la chef la o prietena la noapte , plus ca vine prietena mea cea mai buna din Bucuresti si avem o groaza de povesti.si f important trebuie sa serbez cu sotul anversarea a 5 ani de casnicie si 12 de cand ne cunoastem

Thea e bine, e a treia zi si nu are nici o reactie la vaccin, poate scapam.

sa va spun o patanie de la munte cu iubitul ei de 2 ani.fuge la un moment dat la el, sa-l pupe binenteles,il ia in brate, piciul cade pe spate in iarba, ea pe el, ii sparge buza, ea face cucui, nu zic nici "mac" nici unul , asta mica se apuca umpic de miorlait la care Vladut:" nu pinge , ubire!".

am crezut ca-i papam de tot!

Dana, si Thea musca mai ales cand o iau de mana si o trag de undeva unde nu-i voie, dar mai rau zgaraie si ciupeste, nu stiu cum s-o dezvat ca uneori parca m-au calarit 10 matze.ii mai dau peste manutze, dar uneori ma ciupeste de fata cu dragoste....

Lumy si ea ma plimba de mana prin toata casa si mai ales ii place sa stau pe jos sa ma uit la ea cumse joaca(cand eu innebunesc de treaba in casa)....
e o scumpica Francesca.

parpalak si Paul e mortal!

dar toti bebii de mai sunt deliciosi!

va pupam

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si doua luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Buna fetelor
Noi ne pregatim de musafiri la masa asa ca am bagat lucru la greu. Da maine plecam la pescuit. Abia astept. In rest nimic nou, Dori e cumintel si e topit sa danseze cu mami. Afara la leagane nu mai vrea sa stea sa se dea el ci sa dea el leaganulSi ii place tare mult pe topogan. In rest nu ma plang pentru ca imi doarme tare bine si ziua si noaptea. Si-a facut la loc falcutele care ii cam pierisera in concediu.
Si el s-a invatat si atunci cand vrea atentie vine si ma trage sa ma ia de manuta sa ma duca unde ii trebuie sau sa il iau in brate ca sa ajunga el. Si am mai remarcat ca tare ii place sa se uite la televizor la emisiuni cu animale. Abia astept sa am ocazia sa il duc la Zoo.

Korinna multa sanatate. Noua ne-a iesit o masea si mai iese una da nu am avut nici o reactie asa ca nu stiu ce sa iti zic.

Ione si pe mine ma mai pocneste uneori melancolia si dorul de burtica si de primele clipe cu bb.

Lumy ti-am trimis si adresa si pozele. Sper ca le-ai primit si le astept pe ale tale. M-a omorat Francesca in rochita de mica printesa.

Carrie la multi ani pentru aniversarile voastre. Sa fiti fericiti alaturi de micuta iubareata.
Faza cu muscatul noi am rezolvat-o prin plansete...cu explicatia ca o doare pe mama. Si asa ma lasa in pace. Ba chiar vine sa ma pupe.

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput