Mamici de iulie August 2004 (92) + 32bb
Raspunsuri - Pagina 11

alexa22gandi81 spune:
Buna mamici si burtici!
Nu am mai intrat de mult si vreau sa felicit proaspetele mamici,sa le doresc sanatate si numai bucurii de la pitici si viitoarelor mamici mult curaj.
Pupici dulci la mamici ,pitici si burtici.
alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

maaria spune:
Noutati de la Gabitza noastra!!
SUNTEM MAI BINE. AZI NE MUTAM DE LA TERAPIE INTENSIVA IN PEDIATRIE UNDE O SA POT STA TOT TIMPUL CU EL. L-AU SCOS DE PE OXIGEN DAR INCA AVEM PERFUZII CU ANTIBIOTICE. VA PUP PE TOATE SI VA MULTUMESC CA VA GANDITI LA NOI. Gabi si Stefan
Maria, 29+ /fecioara DPN 24-26 august 2004

anapharm spune:
Felicitari gonguta!!! Sa va traiasca comoara! La multi multi ani fericiti! Refacere rapida si milioane de pupicuri si de la noi!!!
HELP!!! Mamici cu experienta!!! Va cer sfatul, ca nu am pe cine sa barai...ma iertati voi, ca-s de-a voastra! De la experienta contractiilor de vineri, care nu s-au soldat cu bebe..., am ramas cu dureri de burta si mijloc. Pot sa le asemui negresit celor din perioada menstruatiei, la care mai adaug si bine cunoscuta senzatie de presiune sub burtica(stiti voi cum este inainte de sangerarea menstruala si dupa). Acum contractiile sunt dureroase, ca strang manerul scaunului de placere.
Intrebare: Are ceva de spus ceea ce descriu eu cu un eveniment ce se apropie??? Spuneti-mi la ce sa ma astept. Pleaseeeee Voi ce-ati simtit inainte sa se declanseze travaliul? Mai mult de 6 contractii pe ora nu am, dar dor destul
Astept raspunsuri!!!
DPN 5 August - Fetita Raluca Andreea - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm

papadie spune:
ana meri mama la spital ca astea is senzatiile: dureri ca la ciclu si presiune. vine bebeeeeeeeeee:-)
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

anapharm spune:
Papa, sarumana de raspuns
Ia zi tu cum sa-mi scol ciocanitoarea de sot la 2 noaptea? Ce sa-i zic? Contractiile ii par acum normale dupa tamtam-ul de vineri. Si uite ca in ultima ora n-am numarat decat 7 dureroase. Precis ca-mi zice sa merg cand le am la 3-4 minute sau se rup membranele.
Pupicim si mai dau semne, sunt aici la pc.
Tu asa patisi?
Ana Burtch

alice2004 spune:
Ana, eu una nu stiu ce sa iti spun mai bine decit o pot face mamicile deja cu bebici !!! eu inca nu am contractii dureroase, doar din acelea de intarire a burticii, braxton-hicksuri, un pic mai dese ca inainte, dar inca nu a inceput sa ma doara !!! Cred insa ca Papa are dreptate, de altfel stie ea mai bine ce spune !!!
Gabriela, slava domnului ca bebe este mai bine !!!!!
Ne gindim la voi in continuare, tinem pumnii si ne rugam sa fie din ce in ce mai bine !!!
Alice
35 de ani/pesti
DPN 15-16 august

cristalina spune:
Ana, se intampla sa te dilati de la contractii dar membranele sa nu se rupa!
Scoala sotzul...sau astepti sa iti spuna ca se vede freza bebelului?!...:))))
Nascare usoara daca ti-e a naste!...:)))
Acu intrebare intrebatoare, cu ce stergeti copchilu' la poponeata cand schimbati scutecul?!...ca mi-a facut mandra o iritatie care nu trece nici cu bepanthene, nici cu baneocin nici cu nimic...
Eu folosesc diaper wipes de la pampers...
Monica si bebelusa (02.07.2004)

papadie spune:
Gabi ma bucur tare mult ca bebe e bine.
Doamne ajuta sa-l iei mai repede acasa!
ana mie mi s-a rupt apa:-)) contractiile au venit dupa 3 zile:-)))
moasa de la spital mi-a spus s-o chem la monitorizare cand o sa am dureri ca la ciclu si presiune...d-aia zic ca e bebe pe vine:-)
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

cristalina spune:
Gabriela, Doamne ajuta sa mergeti cat mai curand acasa sanatosi, voiosi si in formatie completa!
Multa sanatate!
Monica si bebelusa (02.07.2004)

anapharm spune:
Papa, Monica,Alice.....Sarumana pt rasunsuri!!!
V-am scris dupa o pauza.... am eliminat dopuletul
Ana Burtch