Mamici de iulie August 2004 (92) + 32bb
Raspunsuri - Pagina 10

maaria spune:
Lia, fa-le cu mana...si sa vezi ce frumos se retrag... si daca-i vezi pe dupa perdele apoi...mai insista:)) efect garantat...
Maria, 29+ /fecioara DPN 24-26 august 2004

roxanaz spune:
am vorbit cu fericita mamica care e chinuita rau de dureri...dar cu moralul sta bine. pitica e inca la ATI, ca sa scoata lichidul din plamini, dar e ok si toata lumea zice ca nu mai sta mult.
Lia n-am zis mama ca nu mai ies din casa, Doamne fereste....am zis ca nu ii prea place lu' individu'...e lenes.....dar aseara am reusit sa facem o plimbarica destul de lunga....cu ceva intzepaturi si nebunii....dar nu mare scofala.
hai ca e tare faza cu bosorogii.......du-te pina la ei si fa-le cadou un binoclu ca sa nu se mai chinuie asa....
. doamne, rau e sa n-ai nici o ocupatie.....
Anna, tu ce mai faci? cum mai e Teodora? tu?

mihaella spune:
Si ce fata frumusica are mama!!!!
Felicitari, Nicole, ai facut un "lucru" de maaare isprava!Seamana perfect cu tine!!!
Sanatate multa si refacere rapida!

alice2004 spune:
Afara s-a oprit ploaia, dar a inceput aici ... cu bebelusi !!! Trei dintr-un "foc" !!! Christel, Gongutza si Rain, sa va traiasca bebicii, sa fie sanatosi si frumosi si mincaciosi si cumintzei !!!! Iar mamicilor refacere cit mai usoara si rapida !!! Multumim tati Alex pentru vesti si pozici
, bebelusha este o scumpa si chiar ca seamana cu mami leit !!!
O zi buna tuturor !!!
Alice - 37 saptamini
35 de ani/pesti
DPN 15-16 august

azumi spune:
BRAVA GAGICI!!!!! SA VA TRAIASCA PUIUTII SI SA VA REFACETI REPEDE!
Noi incepem sa avem colicei creca....Ne apuca de pe la 9 seara pana pe la 1 noaptea asa neste bazdacuri de mama mama.Ba vrem tzatza , ba nu vrem, ii dau sa suga , trage putin apoi ii da drumu si incepe sa planga si iar il cauta...Nu prea mai stiu ce sa-i fac deloc...Si culmea ca nu gasesc aici ceai de colici, ca nici nu stiu cum le zice in japoneza.Asa ca va rog frumos dati-mi si mie neste sfaturi cum sa-l calmez ca ma doare inima de el puiutzu ...Nu doarme decat in brate in intervalu asta de timp, adica atipeste..si daca il las in patut iar se trezeste iar plange putin, iar cauta tzatza si incepe aceeasi poveste.Sfarsim p@rin a da tzatza trei ore non-stop....si oboseste si nu imi mai dau seama bine din ce cauza plange......
La mine aia cu tricoul meu in patut nu mere neam...
va pupesc
ana 23 ani/berbec
http://community.webshots.com/user/natzumi

roxanaz spune:
Ana mama....nu se poate sa nu fie la Japan medicamente anti-colici: substanta activa este simeticon/dimeticon. denumiri comerciale pot fi diferite, dar poti intreba de sab simplex si debridat. daca e capoase si nu stie ce e aia, zi de substanta activa, nu se poate sa nu stie de ea.
bafta!!! si sa treaca coliceii imidiat!!!

papadie spune:
bravas Nicole ai sa-mi dai o duzina de mici :-))) Io zisai ca nu te-apuca marti :-))) Vezi daca mincasi piersici :-)
FELICITARI PLOICICO MAMIKO
Alexandra Andreea sa fii sanatoasa, mincaciosa si somnoroasa:-)
Frumoasa vazuram ca esti
Felicitari si tatikului
Nicole..si dormi acu cit se mai ocupa asistentele alea pe la spital de tine si bebe ca p-orma s-a dus, zise Papa cu okii carpiti de somn :-)))
Papa, juma de neuron calare pe juam de iepuure skiop si Catrina, sfarma pietre, rupe tzitze

papadie spune:
quote:
Originally posted by Christel
Fetelor, va anunt ca am nascut si eu dar nu am mai avut timp sa intru pe forum pana acum. Am nascut pe 14iulie (DPN 21 iulie) o mandrete de fetita de 3270 gr. si 50 cm. scor Apgar 10, asa ca puteti sa ne treceti si pe noi in listuta. Ne-am hotarat in ultimul moment sa o cheme Diana Cristina.
Felicitari Christel!

Diana Cristina bine ai venit

Sa fii mincacioasa, somnoroasa si ocolita de colici:-)
Papa, juma de neuron calare pe juma de iepure skiop si

cristalina spune:
Nicole, sa va traiasca si sa fie sanatoasa, mancacioasa si far' de colici!
Felicitari parintilor pentru puiuta! Frumoasa foc!
Bine ai venit Andreea Alexandra
Pen' ca am castigat pariul, astept cu interes una bucata bere far' de alcool pentru mine si una suta humana pentru buburuza...
Monica si bebelusa (02.07.2004)

cristalina spune:
Christel, sa va traiasca fetita! Bine ai venit Diana Cristina!
Sa fie sanatoasa, mancacioasa si sa nu va chinuie colicii!
Monica si bebelusa (02.07.2004)