ATAC DE PANICA

ATAC DE PANICA | Autor: gogosar

Link direct la acest mesaj

Dragilor, am si eu nevoie de ajutorul vostru.Am momente si mai ales vara, cand fac atacuri de panica.Pentru cine nu stie cum se manifesta, mentionez ca se manifesta cu o frica extraordinara de anumite situatii sau lucruri, frica care duce la o stare generala proasta, crampe stomacale, varsaturi, palpitatii.De obicei faceam sit. din astea cand aveam caderi de CA si MG.Acum iau lunar Ca si Mg,si fac aceste crize cand trebuie sa plec undeva si sa raman peste noapte acolo.ciudat, pentru ca eu sunt o plimbareata, si ma dispera acest gand.Medicul spune in general sa se evite, lucrurile care iti dau senzatia asta.....dar nu se poate mereu.
Vreau un sfat de la voi.....cine a trecut prin asa ceva, sau stie vreun tratament, naturist sau nu........
Sper sa nu va fii suparat cu necazurile mele, dar pe voi va simt asa de aprope............

Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Eu. Scrie-mi pe pm.

Vera

http://www.geocities.com/vektros/Pagina_Vektroasei.html
"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andana spune:

Si eu.

Mergi la inceput

Scrieti-mi va rog si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

ANDANA, vezi ca ti-am trimis un PM.

Anca

Mergi la inceput

Anca, nu reusesc sa intru.
Scrie-mi te rog la: andviola@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Fetelor va rog mult si pe mine ma intereseaza acest subiect! Si sora mea sufera de aceste atacuri de panica, de fapt atac de panica in adevaratul inteles a avut doar o singura data, dar constant are palpitatii, sufocari, stare generala proasta.
A urmat sedinte cu psiholog, tratamente naturiste cu Sedatiff PC si Mentat dar fara prea multe rezultate.
Va rog trimiteti-mi si mie PM.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

E broblem daca va rog sa scrieti (si) pe-aici?

Ma intereseaza si pe mine...

"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"

Mergi la inceput

Fetelor, sigur ca putem dezbate acest subiect si aici, fara PM, ca cel putin mie nu imi e rusine.Asta e, trebuie sa gasim cauza si sa o eliminam.
Eu una sunt de felul meu o fire f. vesela, sunt sufletul petrecerilor.
Dar cand am stari din astea nu mai imi trebuie nimic.
La medic, m-i s-a dat Extraveral, si daca nu se rezolva, Xanax.
Dar eu as vrea totusi, sa si discut cu un psiholog, ca sunt convinsa ca totul pleaca de la cap.....In clipa in care ma gandesc ca mi-e frica, ma apuca niste stari.........
Daca sunteti mai multe asa, daca ati trecut prin aceste stari macar o data scrieti aici, sa vedem, sa comparam.....

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Da si eu cred ca daca fiecara scrie despre experienta lui sau a cuiva apropiat ne-ar fi de ajutor.
Deci la sora mea totul a inceput in iarna trecuta cu stari de oboseala, insomnii, greata, dureri musculare si a culminat cu un acces de panica cu palpitatii, stari de sufocare. Cand a avut acest atac chiar lua Magne B6, deci in cazul ei n-a avut nici un efect. Dupa acest atac de panica a luat Xanax seara inainte de culcare si spunea ca doarme mai bine a urmat si cateva sedinte cu un psiholog, dar desi nu a mai avut atacuri de panica in continuare are stari de sufocare, palpitatii, cresteri de puls. Dupa cum am mai scris, in ultimul timp a urmat si tratamente naturiste cu Sedatiff PC si Sedat dar fara rezultate semnificative. I s-a spus ca daca nici aceste tratamente nu dau rezultat ar trebui sa urmeze un tratament alopat pe o durata de cateva luni, dar ei ii e teama de eventualele efecte adverse.
Vad ca tie ti-a fost indicat tot Xanax, oricum acesta nu trebuie luat timp indelungat pentru ca da dependenta, iar cand se termina tratamentul trebuie luata o cantitate din ce in ce mai mica, nu trebuie renuntat brusc.
Mentionez ca toti cei apropiati am incercat sa o ajutam sa treaca de perioada asta, dar deja se prelungeste de mult timp.
Spre deosebire de tine Anca in care atacurile de panica apar mereu la acelasi factor, probabil ca e o fobie ca ramai singura intr-un loc necunoscut noaptea, in cazul ei starile acestea de sufocare, palpitatii, cresteri de puls, apar din diferite motive, frica de boala pentru cei apropiati ei, nervi la serviciu.
In cazul tau Anca, ai simptome si intre atacuri sau numai atunci?

Tana

Mergi la inceput

Tana, da, din cand in cand mai am si intre atacuri, stari proaste.
Eu am cderi amri de Ca si Mg, si chiar daca iau ,nu asimilez, sau le pierd f. repede.vara e mai nasol, ca transpir si pierd si mai mult, si precum cred ca stie toata lumea in lunile care nu contin litera R, nu se asimileaza. Deci iau de amorul soartei.Mie m-i s- dat in fiecare luna din ziua 5 pana in ziua 15 de ciclu, Mg+B6, si din ziua 16-25 Ca+D3.Iau deja de 1 an, ar trebui sa fiu obeza, dar eu chiar am slabit.Si se pare ca are o legatura si glanda tiroida.Ca starile de sufocare le am si de la asta.eu inca nu am luat Xanax, sunt inca pe Extraveral, care vad ca nu mi-a creat inca dependenta, ca am luat ce am luat si am renuntat la el, dar peste 3 sapt plec la mare si deja ma ingrozeste gandul.Dar imi impun sa fiu tare, sa ma gandesc la distractie, si eventual acolo imi iau niste xanax, pentru seara.

Anca

Mergi la inceput