Ce dorim de la partenerul nostru?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

``la faza cu cumparatul unor chestii care v-ar placea, pai cand e vorba de cumparaturi, chiar si nimicuri, brose, esarfe si chestii din astea marunte, nici voi nu stiti ce vreti, ce culoare, model sau mai stiu eu ce criterii mai sunt, asa ca sa va multumiti cu flori si eventual bomboane...``
eu nu-mi doresc asta de la un barbat, imi plac cartile, bilete la teatru, opera, film,o bomboana in forma de inimioara poate, un carusel impreuna sau cu barca pe lac...
pe un prieten m-am suparat la un moment dat si probabil i-am reprosat ceva. el saracul, cred ca s-a simtit si la o urmatoare intalnire mi-a facut cadou un ruj de firma. mi-a placut rujul, dar m-am simtit asa nu stiu cum, profitoare, ipocrita, caci eram acolo pentru ca-i declarasem un sentiment nu pt ca ceream pomana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

quote:
Originally posted by dante01

quote:
Originally posted by elara

- sa se rada (ba chiar epileze ) MEREU (da, si iarna) la subtioara
- sa se epileze (macar pe umeri si spate daca nu si pe piept).
- sa se barbiereasca zilnic
- sa-mi faca si cadouri fara sa fie ziua mea sau vreo aniversare; lucruri maruntele, asa....... ceva ce a vazut si i-a placut si s-a gandit ( DAR NU SE GANDESTE ) ca mi-ar placea: o bratarica, o esarfa, o brosa, o agrafa de par deosebita, o pereche de sandale, o revista pentru femei, niste lenjerie intima......de-astea.
- sa imi aduca mai multe complimente decat critici si nu invers
- sa nu mai fie asa tipicar cu ordinea ca nu conteaza atat ordinea cat curatenia da' el parca ar crede exact pe dos.
- sa citeasca mai mult
- sa fie mai spontan in anumite imprejurari, eu fiind o fire mai exuberanta (de ex. sa imi tina isonul cand ma apuca cheful de dans nitam-nisam)
- sa nu mai stranute asa zgomotos ca sperie pe toti care sunt prin preajma
- sa nu ma mai ciupeasca si muste ( sau macar sa o faca mai bland)

Si daca imi mai amintesc ceva.......

In rest, este cum mi-am dorit: ma pot baza pe el, ma face sa rad mereu, se enerveaza greu, nu face urat daca e suparat pe mine (isi pastreaza calmul de cele mai multe ori) si ii trece repede supararea, e tandru, atent, bun cu mine, ma rasfata cu fructe ( ca-mi plac mult), e familist (pana la proba contrarie, ca inca nu am intemeiat familia la care deocamdata doar visam), fidel (sper ca nu ma insel), saritor, harnic....si ar mai fi dar nu-mi amintesc.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

mai nu stiu ce aveti voi cu barbiertul nostru in fiecare dimineata...
eu nu practic asa ceva, ca nu am barba asa de deasa, dar va intreb o cheste, chiar nu va place sotul/partenerul cu barba de 1-2 zile?...
la faza cu cumparatul unor chestii care v-ar placea, pai cand e vorba de cumparaturi, chiar si nimicuri, brose, esarfe si chestii din astea marunte, nici voi nu stiti ce vreti, ce culoare, model sau mai stiu eu ce criterii mai sunt, asa ca sa va multumiti cu flori si eventual bomboane...
la restul nu am comentarii...
bafta!

Mie imi plac nebarbieritii,asta-i fac sa para mai "salbatici"
Faza cu cumparatul ,ai dreptate,

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

si mie-mi plac cu putina barba. se simte bine pe piele. e asa nu stiu cum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

quote:
Originally posted by iselin

si mie-mi plac cu putina barba. se simte bine pe piele. e asa nu stiu cum...

Waaa!super!

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput