Ce dorim de la partenerul nostru?
Raspunsuri - Pagina 5
country girl spune:
quote:
Originally posted by liris
Ah ce tinerel e minca-l-ar mama!!! doar 36 de anisori.
De ce nu facem asa?? Pacino o zi la mine, dupa aia la tine! Nu-s greedy.
Da , e bine sa fi barbat, asa ca sotii nostrii si Pacino, barbat care devine mai atragator cu cit are mai mult par grizonat si in barba fire albe.
La alt topic mi-am dat seama ca am uitat de Mel , dragutul de el , nu seamana cu barbatu' meu dar are niste ochi, niste ochi, niste ochi!!!
Apropos de ochii lui Mel, ochi aproape la fel de frumoshi are si Felipe de Asturias!
Da' am si eu o problema s-a insurat cu Letizia care mie personal tare imi aduce aminte ca fizic si hotarare (ca e clar ca stie foarte bine ce vrea) de Jackie Kennedy Onassis ...
liris spune:
daca-l comparam cu Alberto de Monaco (sau cum il cheama ) care nu gindeste decit la modele....
sau daca ne gindim ca si Felipe inainte a "cochetat" cu un model "nordic", dar in final macar a ales o tipa cu meserie serioasa.
si eu cred ca e o tipa care stie ce vrea (ceea ce nu e neaparat un defect). testul ar fi fost : da-i un Felipe cu exact aceleaisi calitati pe care le are , insa nu -l face mostenitor al tronului Spaniei. l-ar mai iubi ea atunci asa cu foc? testul asta l-am vazut in multe filme... si mi se pare o chestie buna daca ar putea fi pusa-n practica de-adevaratelea.
sirod spune:
Salata a iesit din calitatile si defectele partenerilor.....
Oricum haios subiect a iesit, imi place!Io ma inscriu in competitie pt Pacino si Mel....hai ca nu mai avem mult pina la TOp100:)))
DORIS
IRENE11 spune:
eu mi-as dori ca el sa fie ca acum nu 10 ani cand ne-am casatorit...ca acum 1 an...cand imparteam totul...
elara spune:
Ahhhhhh, cata bataie epe bietul Mel.
Dar mie mi-a placut fffffffffff mult in "Teoria conspiratiei" cuJulia Roberts.
Ok renunt la Mel si il petesc pe Jhony Deep ca oricum e mai tanar. Mmmmmm ce ochi si ce buze are......ce smecheras rebel......... V-a placut filmul "Piratii din Caraibe"?
Dar de Keanu ce ziceti? Ahhhhhhh......"atat de aproape de cer" .....mmm de al noulea cer
Si acum revenind cu picioarele pe pamant sa spun si eu ce-mi (mai) doresc de la iubitul meu.
- sa se rada (ba chiar epileze ) MEREU (da, si iarna) la subtioara
- sa se epileze (macar pe umeri si spate daca nu si pe piept).
- sa se barbiereasca zilnic
- sa-mi faca si cadouri fara sa fie ziua mea sau vreo aniversare; lucruri maruntele, asa....... ceva ce a vazut si i-a placut si s-a gandit ( DAR NU SE GANDESTE ) ca mi-ar placea: o bratarica, o esarfa, o brosa, o agrafa de par deosebita, o pereche de sandale, o revista pentru femei, niste lenjerie intima......de-astea.
- sa imi aduca mai multe complimente decat critici si nu invers
- sa nu mai fie asa tipicar cu ordinea ca nu conteaza atat ordinea cat curatenia da' el parca ar crede exact pe dos.
- sa citeasca mai mult
- sa fie mai spontan in anumite imprejurari, eu fiind o fire mai exuberanta (de ex. sa imi tina isonul cand ma apuca cheful de dans nitam-nisam)
- sa nu mai stranute asa zgomotos ca sperie pe toti care sunt prin preajma
- sa nu ma mai ciupeasca si muste ( sau macar sa o faca mai bland)
Si daca imi mai amintesc ceva.......
In rest, este cum mi-am dorit: ma pot baza pe el, ma face sa rad mereu, se enerveaza greu, nu face urat daca e suparat pe mine (isi pastreaza calmul de cele mai multe ori) si ii trece repede supararea, e tandru, atent, bun cu mine, ma rasfata cu fructe ( ca-mi plac mult), e familist (pana la proba contrarie, ca inca nu am intemeiat familia la care deocamdata doar visam), fidel (sper ca nu ma insel), saritor, harnic....si ar mai fi dar nu-mi amintesc.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Nadia1976 spune:
Sa fie matur, dar si copil, sa ma respecte, sa ma iubeasca asa cum il respect si iubesc eu pe el (nu cer mai mult decat ofer). Sa stie sa ma asculte, sa aiba incredere sa-mi vorbeasca... Sa-mi fie cel mai bun prieten, dar sa ma si considere el pe mine cel mai bun prieten al lui. Sa-mi aduca flori, daca nu de 2 ori/saptamana, ca inainte, macar o data pe luna...
iselin spune:
mi-am dorit sa-mi fie iubit, tata, frate, prieten,amant, sot. poate cam multe, dar in mare procent le-am realizat. eu sunt mai aiurita, el e mai cu picioarele pe pamant. e barbat, dar e si sensibil, ador asta. eu vreau ca el sa-si realizeze toate visele pentru ca ele sunt ecoul a ceea ce gandeam eu la inceputuri despre casatorie, societate, relatie, familie, parinti pentru copil...
poate sunt o idealista, caci ma mai critica cateodata, dar eu iubesc atat de multe lucruri.
dante01 spune:
quote:
Originally posted by elara
- sa se rada (ba chiar epileze ) MEREU (da, si iarna) la subtioara
- sa se epileze (macar pe umeri si spate daca nu si pe piept).
- sa se barbiereasca zilnic
- sa-mi faca si cadouri fara sa fie ziua mea sau vreo aniversare; lucruri maruntele, asa....... ceva ce a vazut si i-a placut si s-a gandit ( DAR NU SE GANDESTE ) ca mi-ar placea: o bratarica, o esarfa, o brosa, o agrafa de par deosebita, o pereche de sandale, o revista pentru femei, niste lenjerie intima......de-astea.
- sa imi aduca mai multe complimente decat critici si nu invers
- sa nu mai fie asa tipicar cu ordinea ca nu conteaza atat ordinea cat curatenia da' el parca ar crede exact pe dos.
- sa citeasca mai mult
- sa fie mai spontan in anumite imprejurari, eu fiind o fire mai exuberanta (de ex. sa imi tina isonul cand ma apuca cheful de dans nitam-nisam)
- sa nu mai stranute asa zgomotos ca sperie pe toti care sunt prin preajma
- sa nu ma mai ciupeasca si muste ( sau macar sa o faca mai bland)
Si daca imi mai amintesc ceva.......
In rest, este cum mi-am dorit: ma pot baza pe el, ma face sa rad mereu, se enerveaza greu, nu face urat daca e suparat pe mine (isi pastreaza calmul de cele mai multe ori) si ii trece repede supararea, e tandru, atent, bun cu mine, ma rasfata cu fructe ( ca-mi plac mult), e familist (pana la proba contrarie, ca inca nu am intemeiat familia la care deocamdata doar visam), fidel (sper ca nu ma insel), saritor, harnic....si ar mai fi dar nu-mi amintesc.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
mai nu stiu ce aveti voi cu barbiertul nostru in fiecare dimineata...
eu nu practic asa ceva, ca nu am barba asa de deasa, dar va intreb o cheste, chiar nu va place sotul/partenerul cu barba de 1-2 zile?...
la faza cu cumparatul unor chestii care v-ar placea, pai cand e vorba de cumparaturi, chiar si nimicuri, brose, esarfe si chestii din astea marunte, nici voi nu stiti ce vreti, ce culoare, model sau mai stiu eu ce criterii mai sunt, asa ca sa va multumiti cu flori si eventual bomboane...
la restul nu am comentarii...
bafta!
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by dante01
mai nu stiu ce aveti voi cu barbiertul nostru in fiecare dimineata...
eu nu practic asa ceva, ca nu am barba asa de deasa, dar va intreb o cheste, chiar nu va place sotul/partenerul cu barba de 1-2 zile?...
la faza cu cumparatul unor chestii care v-ar placea, pai cand e vorba de cumparaturi, chiar si nimicuri, brose, esarfe si chestii din astea marunte, nici voi nu stiti ce vreti, ce culoare, model sau mai stiu eu ce criterii mai sunt, asa ca sa va multumiti cu flori si eventual bomboane...
la restul nu am comentarii...
bafta!
CORECT! CORECT! CORECT! Sunt fata dar recunosc ca dl.dante are mare dreptate in ceea ce priveste..."pai cand e vorba de cumparaturi, chiar si nimicuri, brose, esarfe si chestii din astea marunte, nici voi nu stiti ce vreti, ce culoare, model". Cat despre "...chiar nu va place sotul/partenerul cu barba de 1-2 zile?".. eu MOR dupa barbatii cu putina barba... mi se par sexy in adevaratul sens al cuvantului. Dar..ma rog gusturile nu se discuta. Logodnicul meu este tot ce mi-am dorit de la viata... Bineinteles ca nu este perfect (cine este?!) dar atunci cand iubesti un om ii iubesti pana si defectele.
PS: Iubiti-va mult!
Roxxy