Bebelusi de ian-feb 2004 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Helen
Imi pare rau ca iar aveti necazuri.. Poate totusi trece fara antibiotic. Sanatate multa!

Andra si fetelor din Bucurestieu pot oricand sa ies. Cel mai fain este dimineata ca e racoare si nu sunt aglomerate parcurile.
Deci, daca nu ploua, unde si la ce ora?
Eu dupa ora 18 nu mai intru pe net, ca plec de la servici. Ma tii tu, Andra, te rog la curent?

Eu pregatesc aniversarea ... de ieri. Adica dau azi de baut (sampanie si tort si inghetata adica) aici la birou. Am luat 4 torturi si 3 cutii de inghetata. Sper sa ajunga.

Of, am un chef de duca... undeva la munte, cu Arturicii, desigur!!!!
Noroc ca avem 2 zile libere (23 si 26 aug) si cu we dintre ele, uite ca s-au facut de-o plecare. Poate ca reuesc sa pornesc cu ei. Aveti vreo idee de cazare dragutza, la munte?

Ioana,

YANN
& PHILIP
_28.01.2004_

http://community.webshots.com/user/yannphilip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Ioana- mie mi-ar conveni intr-un loc unde sa fie si un loc de joaca ptr Andrei ptr ca voi veni si eu el. Eu as prefera Herastrau - este si mai mare si mai aerisit decat Cismigiul. Ce spuneti? Si sigur ca te tin la curent- vb mai pe seara la tel . Numai sa fie vreme frumoasa !!! Cand vreti sambata sau duminica?

Helen- imi pare rau ca ai iarasi probleme cu Cosmin !!! Eu am avut otita de la 3 ani si nici acum nu sunt OK cu urechile . Mi-au facut tot felul de analize, mi-au pus tot feluri de uleiuri, ceaiuri si alte scarboshenii in ureche si ma durea super rau dar pana la urma mi-a trecut. Sper sa treaca si la voi si fara antibiotic. Dr ce a spus? De ce recidiveaza?

Baietii mei dorm amandoi, pe ploaia asta cred si eu. S-ar putea diseara sa tragem o fuga pana in Mall sa ne intalnim cu niste prieteni - il luam doar pe Andrei, Matei va ramane cu ai mei acasa (la noi).

Mama dar ce toarna, nu gluma .

Voi dupa masa de pranz le dati si suc de fructe?

Andra mamica lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Fetelor,daca hotaati o intalnire maine sau poimaine,vin si eu cu Andrei.Daca ne primiti...:-))))))))))))))
Adlemi si Andrei(24 februarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

quote:
Originally posted by adlemi

Fetelor,daca hotarati o intalnire maine sau poimaine,vin si eu cu Andrei.Daca ne primiti...:-))))))))))))))
Adlemi si Andrei(24 februarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Hai sambata, la 10:30, la intrarea in Herastrau dinspre Arcul de Triumf. Daca ploua, ramane pe duminica la aceeasi ora, acelasi loc ok?

Deci:

Andra
Ioana
..

Ioana,

YANN
& PHILIP
_28.01.2004_

http://community.webshots.com/user/yannphilip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Ioana, trimite-ne si noua tort! Asa as manca prajituri din Ro!

Helen, imi pare rau sa aud de otita. Sa stii ca si sotul meu face in mod regulat, se pare ca odata facuta recidiveaza si e greu de scapat de ea! Ai incercat cu medicina homeopata? E mai naturala si ai sanse sa se vindece. Eu asa am tratat-o pe Laura de colici.

Asa mi s-a facut un dor de duca in concediu, din pacate nu se poate acum, poate mai la iarna sa megem la mare in Mexic!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salut. Venim si noi maine in Herastrau. In pricipiu. Sau duminica. Imi e indiferent.

Am fost azi la medic. Marea majoritate a analizelor au fost super bine. Desi coproparazitologic a iesit negativ, se pare ca niste euzinofile crescute in sange ar fi specifice pentru paraziti intestinali si trebuie sa duc luni inca o proba. Giardia e negativ clar.

In plus apar niste neutrofile care cica ar semnala prezenta unei infectii minore de exterior (cel mai frecvent: tract inferior urinar sau nasuc). Se pare ca nu e vorba de nasuc, deci cumva e vital sa o fac sa faca in punguta aia ca sa facem analizele si sa vedem ce are. Daca are ceva trebuie sa ii dau antibiotic.

In rest Alex iar nu a luat in greutate, de abia are 6.750. Va vine sa credeti? Dar 67.5 cm. Sper sa se rezolve si cu astea sa vad ca pune si ea o sunculitza acolo.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

va slaut pe seara..o fuga ...ca merg la nani.Pic de somn, is treaza de la 6 juma si n-am mai prins un pui de somn nicicum.
Helen si Ane-sanatate multa puilor si sa se faca bine.Poate n-or mai face.Noua nu ni s-a intamplat....

Asa..planuiti intalnire, ha???Rusinica rusinica...ca eu nu-s si eu nu pot..Daca nu faceti poze va bat la fundulet..asa..

Roxana, gata a trecut..si lasa ca ia si Alex in greutate.Mie pediatra mi-a spus asa:atata timp cat e activ/a, mananca, doarme bine, nu scade in greutate ci stagneaza, dar creste in lungime e totul bine.Mi-a mai spus ca se considera grav daca intr-o luna scade in greutate, in luna urmatoare daca depaseste -600 grame e rau..si de-abia atunci se fac investigatii si se dau tratamente.
Eu una sunt putin 'ingrijorata' ca Phillip e pufos..si nu vreaus a se faca gras.Nici eu nici Vio n-am fost mici grasi, dar suntem acum, dupa 25 de aniIi dau sa manance cat vrea, dar sper ca nu va fi gras..
Ah..astazi i-am dat lapte la 17, si la 20 grisul, si le-a papat imediat.cred ca nu-i plac cerealele alea.ce sa-i dau in schimb???
Va pup si somn usor..si distractie faina maine in Herastrau!

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Helen nici Rachella nu a racit deloc pana acum...si eu o feresc cat pot de mult..da nu vezi?..degeaba!...eu am avut probleme cu urechile pana la 18 ani....cred ca ma mosteneste...nici mie nu-mi convine ca ca intr-o luna 20 de zile i-am dat antibiotic....da ce sa fac?...sper ca de data asta sa nu mai recidiveze...ca de nu...ma impusc...

Andruska eu dupa masa de pranz ai dau ceai...suc de fruncte am incercat si nu vrea mofturoasa mea...
Roxi stai fara grija ca o sa puna ea si sunculita

Azi am fost super multumita de mofturoasa mea.... a mancat tot ce i-am dat...sper so tina tot asa...pe 27 ne ducem la vaccin si abia astept so cantaresc....

Anita si Rachella -17.o1.2004
http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Roxana-bb-lele noastre sunt de-o seama si la kg si la centimetrii. De ce zici ca e slabuta Alex? Mie in poze mi se pare taman cum trebuie si Bibi e grasuta la aceleasi masuri. Eozinofilele apar mari la formula leucocitara cand este si un teren alergic accentuat. Iar copro se face la interval de o saptamana de trei ori(3 saptamani) pt. ca o singura data pe luna apar ouale de giardia si daca nu nimeresti perioada iese negativa proba.Iti recomand sa te interesezi de analizele efectuate cu <LINIA ELIZA> care are o eficienta de 99.9% in depistarea parazitilor de orice fel.Incearca un subiect pe site.La noi in Constanta se face aceasta metoda la un laborator particular si este in jur de 300.000lei, dar merita.
Oricum fetitele se dezvolta in alt ritm decat baieteii.Sunt gratioase si finute!!!Sic!!!
Iar la pubertate recupereaza ele...toti baietii erau mai slabi si mai scunzi decat mine in clasa a VIII-a.

Fetelor ce ma sfatuiti? De doua saptamani ma lupt cu Bibi sa pape suculet de morcovi(cu pauze de cate o zi-doua) si de fructe. Nu vrea nimic decat tzatzi!Pune limba intre gingii(buze) si nici cu forta nu ia nimic, curge totul pe langa. Sa incerc cu supa de legume? Voi cum ati procedat? Si cam ce cantitate de apa la 1 morcov,1 pastarnac si o ceapa mica?
In rest, reusim sa stam in fundulet intre perne 4-5 min si chiar ii place. Mozoleste tot ce prinde in manuta indiferent ca e jucarie, paturica sau pernuta. Din acest motiv nu i-am lasat decat jucariile din cauciuc.

Sanatate multa bb-lor cu probleme.Uf,sufletul in doua se rupe cand nu stii cu ce sa-i ajuti, si nu pot sa-ti spuna ce-i doare.
Noapte linistita!!!!


Tania= Anduta(14 sept'96)+ Bibi(14 febr'04)

Mergi la inceput