Mamici de septembrie-octombrie 2004 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
CRISMIR spune:
....ce mai faceti fetelor,ca eu asa ma plictisesc in casa?...hmmm,de nu mai stiu ce sa fac!....din pacate nu pot nici sa ies sa ma plimb,ca mor de cald pe strada,pic de umezeala si caldura,asa cum se mai plangea cineva,DANYCE,umezeala e mai infioratoare ca orice,plus caldura.......dar asta e...fericite de voi ca vine toamna si va fi mai bine,eu tot asa si la iarna,doar cu mai putina umezeala,dar cald,de mama mama.......RALUCULE,ai trecut prin ceva probleme pana sa faci injectia,dar imi place ca esti hotarata si nu te-ai lasat,bravo!...vezi ce bine e ca totusi esti asistenta si sti ce trebuia sa faci,ca daca era una care habar nu are,statea pana zicea doctorul ceva si poate era prea tarziu...CRISTIA ,MADA,ANDRA.C,multumesc fetelor pt urari,stiu ca nepotica este bine dar ca mama nu are inca lapte,am sa vorbesc deseara cu ei la telefon si am sa aflu vesti noi,sper ca foarte bune....ANDRA.C,tu ai DPN in aceeasi zi cu mine,abia aastept sa vedem cum o sa fie,si daca va ramane asa......pt ca am auzit ca se mai poate schimba...eu astept luna viitoare sa mai fac o sonograma(sincer va zic fetele ca nu stiu care echograf este,cred ca 3D)si sper sa nu se fi schimbat nici cu bebele,adica tot baietel sa fie.......cam mai auzit cazuri cand le-a zis ca e baiat si a nacut fata o fetita......nasol este ca si eu cumparat hainute albastre si voi mai lua cam totul inainte sa se nasca,ca asa e aici,si noi nu suntem superstitiosi,deci nu ne deranjeaza,insa daca luam albastre si va fi fetita,va fi rasul de pe lume!........ca si DANYCE,iau hainite de cate ori trec pe la magazine de specialitate,si ma distrez ca si tati e la fel,nu rezista sa nu cumpere daca vede ceva care sa-i placa.....apoi ma gandesc ca daca luam prea multe,si nici nu stiu cate trebuie sau cat de repede creste,cate ii trebuie ca nou nascut si cate ii trebuie mai departe?....sunt asa intr-o "ceata",dar sper sa-mi revin dupa ce voi naste si il voi tine in brate,sunt sigura ca vor venii toate de la sine....
Fetele va si va doresc weekend placut!
Mirela si din burtica(DPN 27 octombrie)
Davina spune:
Buna burticilor ...
Cum va descurcati cu caldura asta ?
Blue77 merci mult de sfat ,eu o sa incep de luni exercitiile sper sa ajute la ceva :-).De kg. in plus nu te speria ,scoate fainoasele si dulciurile si va fi totul ok ....sincer eu nu pot renunta la dulciuri
Crismir- felicitari pentru nepotica
anne33-lasa fata ca te faci tu sexy si frumoasa dupa nastere de o sa-i curga saliva sotului tau :-)
despre hainute la si eu sunt intr-o ceata totala ,sper sa ma sfatuie careva cit sa cumpar pentru prima luna ...
va pupic si va doresc un weekend excelent .
Eu acum ma duc sa ma pregatesc de visita la medic ,sper sa fie bebelusha sanatoasa va zic eu miine.
+ bb(DPN 18 sept.)
georgiana.david spune:
Buna fetelor
Intrebati cum suportam caldura??
Groaznic, la fel ca si schimbarea brusca de temperatura. Eu de 2 zile sunt lesinata, in afara faptului ca mi-e f. cald, ma doare burtica rau de tot, aseara nici nu m-am putut misca din pat, noroc ca aveam mobilul langa mine si l-am sunat pe unchiul meu care sta in bloc cu noi si are o cheie de-a noastra de rezerva ca sa vina sa-mi aduca din bucatarie apa si un no-spa. Mai m-am linistit dupa aceea dar nu e 100% OK. Acum mi-e mai bine, poate si pentru ca s-a mai racorit doar ca BB nu e prea activ si ma nelinisteste (poate doarme mai mult si el iar eu il stresez).
Voi cum va simtiti? Bebelusii ce fac?
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72
ralucule spune:
Da fetelor asa trebuie sa te lupti aici cu doctorii, dar a trecut,acum mai trebuie s ama lupt cu ei ca sa imi faca cezariana in caz ca vor face mutre.
Obosesc cum nu se poate asa si voi?
Dau de doua ori cu batzul ala de spala pe jos, si sunt terminata, spal doua vase si sunt la fel de rupta, daca in sapt 29 fac asa ce oi face mai incolo?????
Caldura asta ma omoara...
Am 75 de kg, sper sa raman asa, cu toate ca acum se ia mai mult in greutate...
De multe ori il intreb pe al meu copil din burta de ce nu s-a prins acolo mai repede, ca jumate de an am tot incercat si abia dupa 6 luni de incercari a vrut si el sa se prinda... De se prindea mai repede scapam de caldurile astea, dar asta este nu avem ce sa facem daca ne plangem nu ne ajuta niemni cu nimic asa ca mergem inainte cu barbatie.... hahahhaha
Mi se umfla picioarele extrem de rau
Hainute de copil nu am luat de nici un fel, am primit un costumas albastru care ii va fi bun pe la 6-7 luni. Si eu am aceeasi problema nu stiu ce sa cumpar, cand sa cumpar, ce culori sa cumpar, ca deh a zis dr ca va fi baiat dar eu sincera sa fiu nu am vazut clar clar problema, si parca vad ca la nastere nu mai este Tristan ci va fi Medeea, ca m-am lamurit eu cu dr-ii de aici , una zic si alta fac.
Parca am innebunit de tot, ca putin dusa eram, imi dau seama ca prea ii critic..... hmmmmmm nu e bine, ia sa imi bag mintile in cap si sa incetez
Asa suntem noi gravidele mai irascibile , ei o sa imi treaca...
Deci fetele va pup si ma bucur ca v-a placut povestea mea cu injectia, dar asa a fost
ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule
elyanne spune:
Buna fetele!
Am aparut si noi si astazi merge net-ul bine de tot! Nu-mi vine sa cred...
Noi am fost joi la dr si am facut eco, bebe este bine, este cu 2 zile mai mic si este fetita in continuare .
M-am intalnit acolo si cu Mihaela (pt ca suntem la acelasi medic) si ne-am cunoscut cu ocazia asta. Ne gandeam ca poate ne intalnim odata toate (care putem) sa ne cunoastem personal... ar fi frumos.
In legatura cu lucrusoarele pentru bebe, noi nu ne-am apucat inca sa cumparam. Ne-a promis si verisoara mea, care are o fetita de 7 luni, ca o sa-mi dea din hainutele ei, pt ca unele nici nu a apucat sa le poarte iar altele le-a purtat o data sau de doua ori. Si nu am nimic impotriva.
Ma gandeam ca pe la inceputul lui septembrie sa ma apuc sa-mi pregatesc bagajul pentru spital. DPN este pe 28 octombrie, deci eu zic ca nu ar fi tarziu.
Ralucule prin cate ai trecut pentru o injectie. Bine ca ai rezolvat!
Anne nu te mai supara, ca nu merita. Si eu faceam la fel la inceput, dar mi-am dat seama ca daca ar vrea sa ma insele ar face-o fara sa aflu. Asa ca daca iti spune despre una, despre alta nu cred ca are asta in cap. Recunosc ca si eu mai intorc capul pe strada dupa vreo tipa care arata superbine, nici nu pot fi geloasa pe ele... pur si simplu sunt unele superbe. Si cand suntem impreuna i le arat si lui.
Va pup si aveti grija de voi!
Eliana, Dr. Ciulcu Alexandru, Spitalul Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/elianacalin
danyce spune:
Salut,fetelor,
Ce mai faceti? Eu sunt in momentul de fata in vizita la niste prieteni si nu prea am chef de nimic. Mi-e lene si somn si abia astept sa ajung acasa.
Bebelusa mea se tot invarte ca de obicei prin burtica mea si imi mai da cate un sut de vad doar stele verzi. Pur si simplu imi zboara burta in sus sau intr-o parte, dupa caz.
Ralucule, si eu simt ca obosesc foarte repede, neasteptat de repede as spune.Nu ma mai recunosc uneori. Am ajuns sa gatesc stand si daca fac cate ceva prin gradina nu mai sunt in stare de nimic vreo 2 zile.Si mie mi se umfla foarte tare picioarele, dar ti-am spus deja remediul meu, asa ca incearca-l si tu daca vei gasi crema la magazin.
Georgiana,imi pare rau sa aud ca te simti asa de rau. Nici mie nu imi place deloc vremea asta calduroasa (si super umiditatea de aici, cum am mai mentionat), dar am de grija ca inauntru sa fie cat mai racoare.Din fericire, inca nu am avut parte de dureri din cauza asta.
Sper sa reapareti pe forum si sa aud numai de bine despre voi si bebelusii vostri. Va las acum, dar revin eu cel tarziu maine. Pupici tuturor si alor voaste burtici,
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
CRISMIR spune:
burticutelor ce mai faceti?....imi pare rau sa aud ca asa de rau ti-a fost,GIORGIANA,bine ca te-a mai lasat,poate ar trebui sa stai mai mult in pat?!....eu iti doresc multa sanatate si sa auzim de bine zilele urmatoare....ELIANA,bine ca e totul ok cu bebicul tau si cu echo,abia astept sa merg si eu,sa mai vad daca e tot baietel al meu si sa vad daca e totul bine.........RALUCULE,si eu obosesc des,vorba ta,spal niste vase si gata sunt....ma aupuca disperarea, ca ce am sa fac mai incolo daca acuma la aproape 27 sapt e asa........eu inca nu imi simt picioarele umflate si obosite,cred ca pt ca stau destul de mult cu ele ridicate in pat...ca altfel nu imi explic,parca nu imi vine sa cred ca nu le am de loc umflate...doctorul data trecuta la control, mi-a apasat glezna sa vada daca am apa si mi-a zis ca inca nu se umfla si nu se vede nimic....cred ca ar trebui sa ma bucur,nu?.......dar mai e timp si pentru asta,am inteles ca din luna a 8-a se acumuleaza cea mai multa apa...asa ca ,vom vedea....
Dragele mele,de caldura nici nu vreau sa va mai zic,ca e infioratoare...dar in casa fac destul de rece,ca si DANIELA,deci e locuibil...insa afara daca iesi cazi instantaneu....
Hai ca iar m-am intins la vorba,ce sa fac daca ma plictisesc!....Va pup si ne auzim maine...a,apropo,se vede ca e weekend,ce putina lume e pe forum......
mirela Stoia
CRISMIR spune:
..AH,vroiam doar sa va mai zic ca si bebele meu e tare activ, in special seara...atata se mai impinge,uneori nu pot sa dorm, si ma distrez ca ma uit la burtica mea cum sare in sus dintr-o parte in alta........si tati a reusit sa-l vada astazi,pe la pranz,cum facea tumbe si dadea cu pumnii......
Mirela si (26 saptmani)
georgiana.david spune:
Buna la burtici
Azi mi-e mai bine, ce-i drept nici nu mai e asa de cald dar cum spuneati si voi, obosesc extraordinar de repede si ma simt tare anchilozata (poate si pt. faptul ca stau mai mult in pat)si cel mai rau e ca desi nu sunt constipata si nu am fost deloc de cand am ramas insarcinata, au inceput sa-mi apara hemoroizii. Voi aveti probleme din astea?
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72
mel_g spune:
Cele care va plangeti de oboseala accentuata cred ca sunteti cam anemice sau avitaminizate! Ce ziceti? Voi luati fier? Eu vitamine nu iau dar fier da si pot sa va spun ca daca-l uit 2 zile simt imediat cum se instaleaza oboseala.
Georgiana eu mananc in fiecare seara in pat inainte de culcare 2 mere (sucul natural din portocale este si el super bun). Nu lasa constipatia sa-si faca de cap pt ca dupa ce nasti este si mai rau. Ai mare grija. A! La mine mai merge cu un graunte de usturoi inghitit seara intreg dar problema este ca nu imi face f. bine usturoiul, ma simt rau dupa el asa ca nu prea pot apela la metoda asta.
Si cu hainutele vreau sa va dau un sfat: nu cumparati f. multe pt ca bb creste ingrozitor de repede si nu mai aveti ce face cu ele. Eu am avut hainute pe care nu le-a imbracat decat o data.
Pupici
Mel 31 sapt