Mamici de septembrie-octombrie 2004 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Merci Mel de urari!
Deci e chiar maricica bebelina mea. Mie primul doctor pe la vreo 20 sapt mi-a zis ca pare a fi fetita cam 80%. Apoi alt medic la eco morfologica, la 22 sapt mi-a zis ca 99% e fetita. Ultima data, la 28 sapt, ul al 3-lea medic mi-a zis ca e sigur fetita. Deci, nu mai e nici o speranta sa fie baietel.

Mie nu mi-a dat sa iau calciu pana acum. Mi-a zis ca analizele sunt bune si ca nu am nevoie de alte suplimente. Le-am repetat ieri si astept iar sa vad rezultatele.

Mihaela si puiul mic de 31 saptamani si 4 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami-florina spune:

Medicul meu mi-a prescris un supliment de calciu+vitamina D2 pe care l-am luat timp de 10 zile cate 3 pastile pe zi.
Si mi-a spus sa-l repet si urmatoarele 2 luni pana nasc, cate o serie in fiecare luna.

cami-florina si bebe

quote:
Originally posted by mel_g

Roandre sa-ti traiasca bebelina si sa creasaca mare si frumoasa! Mai dar mari mai sunteti! Eu am fost ieri la eco la Mediplus (dr Poiana). Super eco! Incerc sa va pun poze sa vedeti si voi minunea mea care la 31 sapt are 1,764 g. Si el a spus ca pare a fi fetita. Voua cum v-au spus doctorii sexul? Au lasat loc unei marje de eroare? Mie mi-a scris pe hartiuta pe care mi-a dat-o sex probabil feminin.

Ia cineva calciu supliment? Daca da cate pastile pe sapt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

buna fetelor,
si eu am carcei ingrozitori, am picioare umflate si ma enerveaza totul mai nou....
Dar se pare ca nu am ce sa fac? Mult a fost putin mai este
fac zilnic bai la picioare cu sare, ma ung cu gel pt picioare umflate si obosite, se desumfla putin si apoi revin la loc, ca niste butuci.... STau cu picioarele in sus......... tot asa este....
Supliment de calciu nu iau ca si dr-ita a zis ca nu e bine pt bebe, ca i se calcifica oasele si poate ramane mic, asa ca mananc branzeturi si lactate. Asa stiam si eu ca acael supliment de calciu se ia pana in luana a 3-a, apoi nu mai este bine sa il iei , poate ma insel eu , mai intrebati si voi
Am draci non stop , nu stiu de ce.....

SI AM O MARE PROBLEMA
Toata familia mea, si multi dintre asa zisii prieteni imi spun ca acest nume TRISTAN, nu este bun, ca nu am voie sa imi numesc copilul Tristan, zilnic acelasi disc de doi lei il aud de la ai mei

Dati-va si voi cu parerea va rog. Eu cu Dim am stabilit si am ales acest nume pt ca ne place fff mult. Dar totusi nu inteleg de ce majoriatea sunt impotriva numelui?????

Copilul se misca de zor, non stop ma oboseste enorm....
Am tot felul de probleme cu firma noastra, si mai ales acum cand ma irita totul....
Ce sa fac sa imi treaca nervozitatea??????
Am luat si Mg dar tot asa.............

In rest ne plangem de caldura, si de faptul ca burta e mare si nu mai imi da voie sa fac ceea ce as vrea sa fac........

va pup

ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Cami pastilele cat calciu contin 250 mg sau 500 mg?

Fetelor nu stiu unde sa pun pozele ca sa le vedeti! Sunt mari - una are cam 902 KB! Ce sa fac?

Pupici

Mel 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Originally posted by ralucule
SI AM O MARE PROBLEMA
Toata familia mea, si multi dintre asa zisii prieteni imi spun ca acest nume TRISTAN, nu este bun, ca nu am voie sa imi numesc copilul Tristan, zilnic acelasi disc de doi lei il aud de la ai mei

Dati-va si voi cu parerea va rog. Eu cu Dim am stabilit si am ales acest nume pt ca ne place fff mult. Dar totusi nu inteleg de ce majoriatea sunt impotriva numelui?????

Daca tie si sotului ii place acest nume, nu are nici un rost sa te intereseze ce zic rudele si amicii. Voi l-ati ales, voua va place. Adica cum nu ai voie si ei sunt impotriva? Ti-ai ales un nume pentru bebeul tau, un nume pe care tu il indragesti, nu? Daca lor nu le convine, nu au decat sa-si faca ei bbei, si sa le de-a ce nume vor.

Inca ceva, mie imi place numele Tristan f.fffff. mult. Totul se trage de la "Legends of the Fall", unde Brad Pitt juca rolul unuia dintre baietii lui Anthony Hopkins - Tristan. este un nume super cool!
Si eu am un baiat in burtica, dar sotului meu nu-i place acest nume, asa ca inca suntem in dezbateri cum baby nostru se va numi.

Ma repet, voi ati ales numele care va place si voi decideti, nu familia, este copilul vostru in definitiv, cool Tristan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Ralucule si eu zic sa-i puneti bebelusului numele care va place voua. Poate ca rudele din Romania il interpreteaza ca fiind "Trist An" si din cauza asta ar fi impotriva. Stii doar ca unele nume sau cuvinte pot avea si alte intelesuri daca stai sa le descosi.

Mel incearca sa pui pozele pe http://community.webshots.com .

Mihaela si puiul mic de 31 saptamani si 4 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Ralucule, stai linistita, cum spune si Garofitza, daca voua va place ce conteaza ce cred ceilalti?! E drept, nu vrei sa te certi cu familia/ prietenii pentru asa ceva, insa le va trece... o sa vezi

Adela, bine ai revenit... toata lumea intreba de tine si tu... (ei, eu vorbesc ca am aparut abia azi... dupa 5 zile de absenta... )

Aveti dreptate cu apa... eu beau toata noaptea si ziua la fel... nu din obligatie ci de sete... o sete teribila care a ajuns sa ma enerveze... Acum ca ziceti ca e bine pentru bebe sa bem, incep sa fiu mai rezonabila.

Mai, ce bebei mari aveti... Eu abia pe 30 august aflu cat e bebe... ca aici nu se spun dinainte dimensiunile si greutatea... nu stiu de ce, abia la ultima eco se spun... Dementi!

Va pupacim.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami-florina spune:

Pastilele contin 250mg calciu.
Le gasesti in farmacii in flacoane de 30 de comprimate.

cami-florinasi bebe

quote:
Originally posted by mel_g

Cami pastilele cat calciu contin 250 mg sau 500 mg?

Pupici

Mel 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

fetele!...ADELA SI LORENA,bine ati revenit!......
Fetelor,multumesc mult pt sfaturile cu plantele...asa stiam si eu,ca nu prea sunt indicate...dar nu prea am incotro si beau o cana pe zi,sper sa nu dauneze cu nimic...macar vreo 4 zile trebuie sa beau,sa vad daca se va vedea vreo imbunatatire....
Azi nu stau prea mult la scris,ca noaptea trecuta nu am dormit pana la 8 dimineata,am niste dureri de masele ,gat si ureche,pe partea dreapta de am si plans......nu stiu ce sa mai fac,am luat niste medicamente care zic ei ca sunt admise pt gravide,in cazuri de dureri de cap sau nevralgii,insa imi trec pt 1 ora si iar ma apuca...e groaznic...voi aveti asa probleme?...eu pur si simplu nu stiu ce sa mai fac?......
Va pupicesc si ne mai auzim maine,sper sa fiu mai bine,si la toate va doresc sanatate si la bebeii!
Mirela si ,27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

CRISMIR ( Mirela), si pe mine ma doare capul si gitul, cred ca am racit, am luat doar panadol simplu, ma simt destul de bine acum. Roaga-l pe medic sa-ti schimbe medicamentele cu altele mai puternice eventual, dar tot pentru gravide. Oare nu te doare de la curent, aer conditionat?

Fetelor, va dor si pe voi oasele pelvisului? Eu abia pot sa merg sau sa stau in picioare, ma ridic cu greu din pat sau din fotoliu.
Nu pot sa dorm bine noaptea si ma trezesc mereu pe la 3-4 si bintui prin casa. As vrea sa dorm cit mai mult caci stiu ca dupa ce vine bebe adio somn.....

Am inceput sa cumpar hainute, am deja o gramada, si de nou nascut si de 3 luni, 6 luni chiar si 9 luni. Sint reduceri asa ca profit pentru ca de fapt nu rezist, sint asa de dragute..... Voi ati cumparat?

31 sapt si

Mergi la inceput